Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Aust-Agder
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Aust-Agder

www.agderfugl.net (til hjemmeside)

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

lappspoverVindfull Lista-tur (16.09.2019)

Til tross for værmelding som spådde stiv kuling med storm i kastene på det meste, så tilbragte 13 medlemmer fra NOF avd. Aust-Agder helga 13.-15. september på Lista. Målet for turen var selvfølgelig å se mest mulig fugl, men også å tilbringe tid sammen med andre fugleentusiaster.

Les mer
LyngdalVindkraftmotstand fra NOF i øst og vest! (08.09.2019)

Begge NOF-avdelingene i Agder stilte opp på Bevar heiane sin stand under Lyngdal dyrskue. Det var Bjørn Nissen som hadde tatt initiativ til at motstandere av vindkraftindustri i Agder-heiene samlet seg under samme fane. Målet var å informere om de negative konsekvensene ved å la norske og utenlandske kraftselskap ofre urørt natur under dekke av det såkalte "grønne skiftet".

Les mer
gulrotkakeNOF avd. Aust-Agder på Gulrotfestival! (02.09.2019)

For andre året på rad stilte Tore Gryting Andersen og Helge Venaas på Gulrotfestivalen på Bjellandstrand gård for å profilere fugleforeninga og bidra på en utrolig trivelig festival midt iblant noen av de mest besøkte fuglelokalitetene i fylket. Også årets festival ble en suksess for arrangørene, og NOFs stand ble godt besøkt!

Les mer
TornskateTo vellykede augustturer! (29.08.2019)

Rovfuglturen til Løddesøl var tilbake på programmet igjen i år og lokket 25 fuglevenner ut i det vakre været. Like fint var det noen dager ettter da 10 deltakere ble med på den tradisjonsrike turen til Tromlingene.

Les mer
åseralVindkraftmotstandere samlet på Evjemoen! (18.08.2019)

På "Naturligvis", arrangert på Evjemoen fredag 16. – søndag 18. august, sto vindkraftmotstandere samlet på stand under banneret "Bevar heiane" for å informere om konsekvensene av vindkraftutbygging. Støtten var stor, men det ble også mange gode diskusjoner med grunneiere og politikere.

Les mer
buskskvettRikholdig høstprogram! (11.08.2019)

NOF avd. Aust-Agder har et rikholdig høstprogram, ikke minst med spennende ringmerking i Høvåg og på Tromøya. Nå kan du slippe å reke rundt alene i jakt på de fjærkledde, og heller nyte høsttrekket sammen med andre fuglevenner.

Les mer

Nyhetsarkiv