Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Aust-Agder
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Aust-Agder

www.agderfugl.net (til hjemmeside)

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

åseralVindkraftmotstandere samlet på Evjemoen! (18.08.2019)

På "Naturligvis", arrangert på Evjemoen fredag 16. – søndag 18. august, sto vindkraftmotstandere samlet på stand under banneret "Bevar heiane" for å informere om konsekvensene av vindkraftutbygging. Støtten var stor, men det ble også mange gode diskusjoner med grunneiere og politikere.

Les mer
buskskvettRikholdig høstprogram! (11.08.2019)

NOF avd. Aust-Agder har et rikholdig høstprogram, ikke minst med spennende ringmerking i Høvåg og på Tromøya. Nå kan du slippe å reke rundt alene i jakt på de fjærkledde, og heller nyte høsttrekket sammen med andre fuglevenner.

Les mer
ÅkerrikseÅkerriksespill i sommernatta! (10.06.2019)

Det var vindstille og varmt på NOF avd. Aust-Agders årlige nattsangertur til Inntjore og omegn, og de nesten 40 fremmøtte ble fortalt at forholdene lå godt til rette for å høre både rørsanger, myrsanger, sivsanger og flere andre arter. Den sjeldne åkerriksa sto høyt på ønskelista til mange av deltakerne.

Les mer
måkeungeReirtellinger i sjøfuglreservatene i Aust-Agder (05.06.2019)

Søndag 26. mai gjennomførte representanter fra Fylkesmannen, Statens naturoppsyn og NOF telling av sjøfuglreir på Store- og Lille Torungen og Spærholmene på oppdrag for Fylkesmannen i Agder. De endelige tallene er ikke klare, men det var en tydelig nedgang i antall reir sammenliknet med fjoråret.

Les mer
BøksangerFuglesangertur ved Høvåg skole i Lillesand kommune (24.05.2019)

I alt var vi fire deltakere som troppet opp torsdag 23.05 på dette som er en årlig fellestur med menigheten i bygda. Været var usikkert, men fire NOFere trosset dystre spådommer og gjennomførte turen i lett duskregn uten at vi ble nevneverdig blaute.

Les mer
profileringNaturens og fuglenes dag på Bjørnebo (21.05.2019)

Tradisjonen tro valgte NOF avd. Aust-Agder også i år å markere fuglenes dag i forbindelse med Friluftrådet Sør, Skogselskapet og 4Hs arrangement "Naturens dag". Vi stilte med stand, og mange av de oppmøtte fikk med seg blader og informasjon om fugelvernforeninga etter en hyggelig prat!

Les mer

Nyhetsarkiv