Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Aust-Agder
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Aust-Agder

www.agderfugl.net (til hjemmeside)

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

FjellrypeSjeldent besøk på Tromøya! (05.01.2020)

Det hender man ser malplasserte kritthvite fjærballer på snøløse øyer langs sørlandskysten om vinteren, og da er det som regel lirypa som har tatt seg en tur. Overraskelsen var derfor stor da Frode og Fredrik Steffensen varslet om en fjellrypestegg på Bottstangen på Tromøya 4. januar! Denne arten må man vanligvis betraktelig mange flere meter over havet for å finne!

Les mer
svane67 arter for vinnerne av årets fuglerace! (04.01.2020)

Å ha fuglerace 1. januar har blitt en kjærkommen tradisjon også for medlemmer av NOF avd. Aust-Agder, og 25 ivrige fuglekikkere fordelt på 7 lag registrerte totalt 80 forskjellige arter i løpet at de lyse timene av årets første dag.

Les mer
fjærJulestemning på Horisonten for fuglefolket i Aust-Agder! (30.11.2019)

Julemøtet for fugleforeninga i Aust-Agder, i år avholdt på Horsionten i Lillesand, ble en trivelig og lærerik stund for de tretti frammøtte. Innimellom julemat og fugleprat fikk vi tid til bilder, fasinerende filmer og filmsnutter om blant annet sangsvanehekking og storfuglleik, fuglekonkurranse og lotteri.

Les mer
pinInspirerende naturvernseminar i Trondheim! (26.11.2019)

NOF arrangerte helga 22.-24. november sitt første naturvernseminar. Martin Eggen hadde satt opp et variert og svært interessant program, med tema som spente fra storpolitikk til småfuglene på fôringa. De rundt 30 deltakerne fikk en realitetsorientering innen mange saksfelt, nye kontakter i naturvernarbeidet og inspirasjon til å gyve løs på nye problemstillinger.

Les mer
heiloEt innholdsrikt vårprogram for NOF avd. Aust-Agder (22.11.2019)

Vårprogrammet er spikret! Både medlemmer og andre kan glede seg til et innholdsrikt program med gamle og nye poster. Det skal blant annet bli spennende å bli med Egil Eriksen på spettetur til Gulspettvann naturreservat i Risør kommune! Og er vi heldige møter vi åkerriksa igjen på fuglesangtur til Inntjore og omegn!

Les mer
foringsautomaten på spornesForingsautomaten på Spornes på plass! (14.11.2019)

Rune Skåland har satt opp foringsautomaten ved parkeringsplassen på Spornes for sesongen. Automaten ble tatt i bruk i fjor ble fort et populært innslag for både fuglekikkere og turgåere. Kanskje blir det noen flere spennende observasjoner der i år, nå som foringa er etablert? De ser iallfall ut som fuglene setter pris på den, for frøene forsvinner i en fei! Bidra gjerne med å fylle på solsikkefrø når du først er på tur!

Les mer

Nyhetsarkiv