Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Naturens og fuglenes dag på Bjørnebo
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Naturens og fuglenes dag på Bjørnebo

Av Helge Venaas (21.05.2019)

Tradisjonen tro valgte NOF avd. Aust-Agder også i år å markere fuglenes dag i forbindelse med Friluftrådet Sør, Skogselskapet og 4Hs arrangement "Naturens dag". Vi stilte med stand, og mange av de oppmøtte fikk med seg blader og informasjon om fugelvernforeninga etter en hyggelig prat!

profilering

De interesserte hadde mye å velge mellom om de ønsket å lese mer om fugl og fuglevernforeninga. Kaffien og kaka fikk de ikke! (Opphavsrett: Helge Venaas) Større bilde

I en årrekke har NOF avd. Aust-Agder hatt gleden av å delta på "Naturens dag" på Bjørnebo sammen  med andre lag og foreninger. I år var standene badet i sol, og turgåerne kjente sin besøkelsestid. Arrangørene telte på et tidspunkt ca. 250 besøkende samtidig på det lille området.

Det var mange som hadde fuglehistorier å dele og spørsmål de ønsket svar på. Undertegnede svarte så godt han kunne, men på spørmål om hva rødstilken ble kalt på Meløy, ble han svar skyldig. "Skvaptjeld" var svaret. Både Fuglevennen, Vår fuglefauna, Fugler i Aust-Agder og brosjyrer ble delt ut til de interesserte, og sekken var mye lettere å bære fra en til.

Arrangementet ga oss nok en gang mulighet til å vise oss fram, kanskje verve et medlem eller to og til å knytte kontakter med andre naturvernere og naturinteresserte.