Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF avd. Buskerud feiret Friluftslivets år 2015
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF avd. Buskerud feiret Friluftslivets år 2015

Av Anne Sørensen (06.09.2015)

Velykket stand med fuglequiz for barn på Blektjern i Drammen i dag. Over 60 barn tok utfordringen og var med i konkurransen.

Blektjern

Natt i naturen og Kom deg ut -dagen, Blektjern. (Opphavsrett: Merete Wiken Dees) Større bilde

NOF stand

NOF stand, Blektjern. (Opphavsrett: Merete Wiken Dees) Større bilde

Lørdag den 5. september ble "Natt i naturen" arrangert flere steder i Norge. I Drammen hadde Forum for natur og friluftsliv (FNF) arrangert overnatting i naturen på Blektjern og invitert kommunens politikere til å si noe om allemannsretten og inngripen i naturen. Det ble en hyggelig kveld rundt bålet, og selv om det var noe politisk uenighet var de fleste enige om at natur og friluftsliv var viktig. NOF avd. Buskerud stilte opp med to representanter (Merete Wiken Dees og Anne Sørensen) som også overnattet ute.

Søndag var det Den Norske Turistforening (DNT) Drammen som sto for arrangementet på Kom deg ut-dagen 2015. Det ble en fin familiedag med mange frivillige foreninger som fikk vist seg frem og utrolig mange besøkende. Her var det klatrevegg, kanopadling, hesteridning, idrettsforeninger, sportsfiskerforeninger, 4H, friluftsrådet og mange andre. Barna fikk prøve seg på mange artige friluftsaktiviteter. NOF avd. Buskerud stilte med fuglequiz for barna og vervebrosjyrer og informasjonsarbeide. En velykket dag med forhåpentligvis mange nye unge potensielle fugleinteresserte.