Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Finnmark representert på årsmøtet i Skien
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Finnmark representert på årsmøtet i Skien

Av Thor-Arthur Didriksen (12.04.2018)

I år er det NOF avd. Telemark som kan ønske hele organisasjonen velkommen til årsmøtehelg i Skien 13. -15. april. NOF Finnmark er representert ved vår leder Yngve Nilsen fra Kvalsund.

Våren er årsmøtetid, og i år er det NOF avd. Telemark som kan ønske velkommen til årsmøte i Skien 13-15 april. I fra NOF Finnmark er vi representert ved vår leder Yngve Nilsen fra Kvalsund. I tillegg deltar Dag Gjerstad under årsmøtet. men her representerer han sentralstyret hvor han sitter som styremedlem.

Vi har vært i dialog med Yngve nå i forkant av årsmøtet for å høre om han har noe spesielt på hjertet i år. Han svarer at han er bekymret for våre sjøfugler som pines til døde av fiskekroker og garnrester. Dette er en sak NOF har tatt opp flere ganger før, bl.a. som eget tema under Fuglenes dag på Stabbursnes for et par år siden. Men problemet er fortatt uløst, og en sak om dette ble publisert i NRK den 11.04.2018 (se egen sak her på NOF Finnmark). Yngve ønsker å drøfte denne problemstillingen under årsmøtet i Skien.

Samtidig påpeker Yngve at han også er bekymret for alle observasjonene av sjøfugl som er funnet tilgriset av olje langs Finnmarkskysten.

Yngve lover å sende oss en kort statusrapport fra årsmøtet, og denne vil bli lagt ut her på NOF Finnmark - webben.