Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Påminnelse om ekskursjon / medlemssamling - Høyholmen i Tana 21-22 september 2018
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Påminnelse om ekskursjon / medlemssamling - Høyholmen i Tana 21-22 september 2018

Av Hildegunn og Thor-Arthur Didriksen (23.08.2018)

Vi minner om at Varanger NOF med primus motor Øystein Hauge ønsker velkommen til kombinert ekskursjon og medlemssamling på Høyholmen i Tana den 21-22 september 2018.

DSC_829

(Opphavsrett: Øystein Hauge) Større bilde

DSC_0823

(Opphavsrett: Øystein Hauge) Større bilde

DSC_0885

Sotsniper fra Høyholmen (Opphavsrett: Øystein Hauge) Større bilde

DSC_0808

(Opphavsrett: Øystein Hauge) Større bilde

DSC_0815

(Opphavsrett: Øystein Hauge) Større bilde

Som tidligere publisert her på webben har NOF Finnmark sitt nye lokallag i Varanger blitt konstituert, og nytt styre er på plass. Det samme kan sies om aktiviteter, for Varanger NOF ønsker nå velkommen til Kildesli sjøsamiske Naturhus fredag 21. september kl. 18.00!

Denne fredagen blir det blant annet sosialt samvær med foredrag om Tanamunningen, mens lørdagen blir den store utfartsdagen. Allerede etter frokost om morgenen går turen til Høyholmen, og derfra med Vagge til båt. Selve båttransporten er av det korte slaget, og er unnagjort på 5 minutter. På neset utenfor kan folket finne fram kikkertene og begynne å observere tusenvis av fugl, både ender, sjøfugl og havørn. Muligens får vi også se både sel og oter. Og som alltid håper vi på å få oppleve en sjeldenhet, noe som slett ikke er usannsynlig!

Primus motor og kontaktperson er Øystein Hauge, tlf. 97633277, e-post oysteinhauge@hotmail.com

Øystein sier at han kan ordne med overnattingsplass til minst 15 personer. Videre sier han at det er mulig for de som vil å bli en natt ekstra, samt få guiding på søndagen. Dette er ikke endel av pakken, og evt. deltakere må betale for overnatting og guiding i forbindelse med denne søndagen. Øystein kommer tilbake til dette mot høsten.

Bildene Øystein har sendt oss er tatt i det aktuelle området ved munningen av Tanaelva.

Til slutt oppfordrer redaksjonen leseren om å sjekke kalenderen, for denne oppdateres fortløpende med alle innmeldte aktiviteter. Det vises til mer info om ovennevnte aktivitet i kalenderen.