Hopp til hovedinnhold

BirdLife Finnmark

Årets utgave av lappmeisen i salg

Ventetiden er over! Lappmeisen 2018 er nå sendt ut, og skal være i postkassene rundt omkring i disse dager. Gled deg til å nyte godt over 100 sider smekkfulle av fuglestoff fra nord!

Av Hildegunn og Thor-Arthur Didriksen

Publisert 26.09.2018

Ventetiden er over! Endelig er årets utgave av tidsskriftet "Lappmeisen" ferdig trykt, og klar til å nytes av fugleinteresserte rundt omkring! Årets utgave er smekkfullt av godt fuglestoff - klar til å nytes i lang tid framover.

Vi NOF Finnmark er stolte over årets utgave av Lappmeisen, som vi uten å nøle utpeker til et av Norges beste fugletidsskrifter! Derfor sender vi en stor takk til redaksjonen med Tomas Aarvak i spissen!

Du kan støtte vårt arbeid for naturglede og fuglevern. Om du er medlem i NOF har du muligheten til å abonnere på "Lappmeisen" som da koster kr. 150,-. Ditt bidrag vil være svært viktig for NOF Finnmark og det arbeidet vi ønsker å få gjort for fuglelivet i Norges mest spennende fylke! Send en e-post til medlem@birdlife.no eller finnmark@birdlife.no om du vil ha Lappmeisen tilsendt framover, så blir dette registrert i medlemsbasen for deg.

Og for å bli medlem i NOF, kan du følge linken nedenfor!

http://www.birdlife.no/organisasjonen/medlemskap/

Lappmeisen 2018 Forside
Årets Lappmeisen er i salg! Forsidebildet er tatt av Finn Haug, Alta. FOTO: Tomas Aarvak Last ned (PDF)