Hopp til hovedinnhold

BirdLife Finnmark

Fra Lappmeisen 2016 - Fuglekasser og hekkeplattformer

"Lappmeisen" er medlemsbladet for fugleinteresserte i Finnmark, og tidsskriftet så dagens lys i 1972. Etter flere års pause, kom vi voldsomt tilbake i 2016. Lappmeisen kommer nå ut med ett nummer per år. Årets utgave ble sendt ut tidligere i høst, og nytes sikkert fortsatt av fugleinteresserte rundt omkring! Årets Lappmeisen er på godt over 100 sider. Samtidig er det besluttet at stoff fra årgangene 2016 og 2017 (etter hvert også årets utgave) skal presenteres her på websiden til NOF Finnmark. Formålet er enkelt - å spre budskapet.

Av Hildegunn og Thor-Arthur Didriksen

Publisert 31.10.2018

Vi starter med artikkelen "Fuglekasser og hekkeplattformer" hvor redaktør Tomas Aarvak presenterer høyaktuelt stoff angående et viktig tema. Vinteren står for døra, og dette er den beste tiden for å bygge og vedlikeholde fuglekasser. Hele artikkelen kan leses ved å laste ned PDF'en. Håper artikklen inspirerer deg til å henge opp minst en fuglekasse i løpet av vinteren.

Du kan støtte vårt arbeid for naturglede og fuglevern. Om du er medlem i NOF har du muligheten til å abonnere på "Lappmeisen" som da koster kr. 150,-. Ditt bidrag vil være svært viktig for NOF Finnmark og det arbeidet vi ønsker å få gjort for fuglelivet i Norges mest spennende fylke! Send en e-post til medlem@birdlife.no eller finnmark@birdlife.no om du vil ha Lappmeisen tilsendt framover, så blir dette registrert i medlemsbasen for deg.

Og for å bli medlem i NOF, kan du følge linken nedenfor!

Bli medlem

Fuglekasser og hekkeplattformer
FOTO: Tomas Aarvak Last ned (PDF)