Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fra Lappmeisen 2016; Hekking av spurveugle i Alta
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Fra Lappmeisen 2016; Hekking av spurveugle i Alta

Av Hildegunn og Thor-Arthur Didriksen (06.01.2019)

"Lappmeisen" er medlemsbladet for fugleinteresserte i Finnmark, og tidsskriftet så dagens lys i 1972. Etter flere års pause, kom vi voldsomt tilbake i 2016. Lappmeisen kommer nå ut med ett nummer per år. Det er besluttet at stoff fra årgangene 2016 og 2017 (etter hvert også årets utgave) skal presenteres her på websiden til NOF Finnmark. Formålet er enkelt - å spre budskapet.

Hekking av spurveugle i Alta

(Opphavsrett: NOF Finnmark) Last ned (PDF)

Denne gang presenterer vi artikkelen "Hekking av spurveugle i Alta", hvor NOF Finnmarks egen artikkelforfatter Arve Østlyngen forteller om spurveugla, som er en relativt ny art i Finnmark. 

Hele artikkelen kan leses ved å laste ned PDF'en.

Du kan støtte vårt arbeid for naturglede og fuglevern. Om du er medlem i NOF har du muligheten til å abonnere på "Lappmeisen" som da koster kr. 150,- (abonnement på Lappmeisen uten å være NOF medlem koster kr. 250,-). Ditt bidrag vil være svært viktig for NOF Finnmark og det arbeidet vi ønsker å få gjort for fuglelivet i Norges mest spennende fylke! Sendt en e-post til finnmark@birdlife.no eller medlem@birdlife.no om du vil ha Lappmeisen tilsendt framover, så blir dette registrert i medlemsbasen for deg.

Og for å bli medlem i NOF, kan du følge linken nedenfor.

Bli medlem