Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

Tur til Jomfruland lørdag 24. august. (18.06.2019)

Siden turen til Jomfruland 30. mai ble avlyst på grunn av været planlegger vi en ny tur lørdag 24. august.

Les mer
ÅkerrikseÅkerriksespill i sommernatta! (10.06.2019)

Det var vindstille og varmt på NOF avd. Aust-Agders årlige nattsangertur til Inntjore og omegn, og de nesten 40 fremmøtte ble fortalt at forholdene lå godt til rette for å høre både rørsanger, myrsanger, sivsanger og flere andre arter. Den sjeldne åkerriksa sto høyt på ønskelista til mange av deltakerne.

Les mer
måkeungeReirtellinger i sjøfuglreservatene i Aust-Agder (05.06.2019)

Søndag 26. mai gjennomførte representanter fra Fylkesmannen, Statens naturoppsyn og NOF telling av sjøfuglreir på Store- og Lille Torungen og Spærholmene på oppdrag for Fylkesmannen i Agder. De endelige tallene er ikke klare, men det var en tydelig nedgang i antall reir sammenliknet med fjoråret.

Les mer
NOFVervekonkurranse med premier! (05.06.2019)

Styret oppfordrer alle til å verve minst ett nytt medlem. Alle som verver vil få en premie fra foreningen og de tre som verver flest får gavekort fra vår egen bokhandel Natur og Fritid (2000,- 1000, og 500,-). Verveperioden går ut i år.

Les mer
LundefuglNOF Finnmarks fylkesekskursjon 2019 i Vardø (04.06.2019)

NOF Finnmark sin årlige fylkesekskursjon er nettopp gjennomført - denne gangen med Vardø som base og fuglefjellet på Hornøya som trekkplaster!

Les mer
ÅkerrikseNattsangerturer i Sogn og Fjordane (04.06.2019)

En del fugler er mest aktive når de fleste av oss tobeinte sover godt under dyna. Natta mellom 21 og 22. juni inviterer vi til nattsangerturer flere steder i fylket.

Les mer