Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Halvor Sørhus utnevnt som æresmedlem i NOF NT
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Halvor Sørhus utnevnt som æresmedlem i NOF NT

Av NOF NT (25.03.2012)

Under årsmøtet 16. mars 2012 ble Halvor Sørhuus fra Verdal utnevnt som æresmedlem i Norsk Ornitologisk Forening avd. Nord-Trøndelag.

HSO2

Nyutnevnt æresmedlem Halvor Sørhuus i kjent stil, sittende på kne med kameraet klart ! Her er det slagugle som fotograferes i Levanger, våren 2012 (Opphavsrett: Kjell Tore Leinhardt) Større bilde

I begrunnelse for utnevnelsen ble det bl.a. nevnt at Halvor i en årrekke var en sentral pådriver for å fjerne moloen som beslagla store deler av utløpet av Verdalselva - og på den måten sørget for at området ble ført tilbake til sin opprinnelige stand. Gjennom sine verv i NOF NT og Naturvernforbundet, samt på privat asis, har Halvor vært en ildsjel i kompen mot vedtatte kommunale planer som ville ødelagt området dersom de hadde blitt gjennomført. 

Siste, men ikke minst, bke også Halvors tidlige opprettelse av NOF NT sin hjemmeside og med denne "Siste Nytt" siden nevnt. Halvor sto for driften av denne nettsiden og oppdaterte jevnlig med aktielle observasjoner og bilder, tilsendt fra mange aktive fuglekikkere fra hele Trøndelag. Sidene var blandt de mest oppdaterte og besøkte i norsk sammenheng så lenge de eksisterte.

 

NOF NT gratulerer Halvor Sørhuus med utnevnelsen !