Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Kurs i bruk av Artsobservasjoner
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Kurs i bruk av Artsobservasjoner

Av Per Inge Værnesbranden (09.04.2011)

Norsk Ornitologisk Forening - Stjørdal lokallag inviterer til innføringskurs i bruk av Artsobservasjoner mandag 11. april kl. 1930 på Stokkan ungdomsskole, Stjørdal. Åpent for alle som kan å artsbestemme mer enn kråke og kjøttmeis!

Artsobservasjoner

Større bilde

Rapportsystemet for observasjoner av fugler, www.artsobservasjoner.no/fugler er blitt svært poplulært blant landets fuglekikkere, og er et glimrende system som arkiverer egne observasjoner og som også er interessant å lese for alle andre som vil følge med på hva som blir sett i Norge, eller lokalt. Her kan du registrere alt du ser av fugler på fuglebrettet, på hytta, er ute med teleskop og teller trekkende fugler, kartlegger hekkefugler eller ser en sjelden fugl, og du kan også legge inn bilder av fuglene.

Vi ønsker at flere skal lære seg å bruke systemet, og arrangerer et innføringskurs i hvordan det kan brukes. Her blir det en gjennomgang av både grunnleggende bruk for nybegynnere og mer avanserte funksjoner for viderekomne. Andreas Winnem, Trondheim, er engasjert til å demonstrere Artsobservasjoner for oss. 


Det trengs ingen påmelding, men si gjerne i fra til Per Inge (tlf: 45619219 eller pivarnes@msn.com) om du kommer. Det blir enkel servering.

Blogg - Stjørdal lokallag