Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fuglesangtur Fossliåsen (Stjørdal) 28. mai kl. 07:00
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Fuglesangtur Fossliåsen (Stjørdal) 28. mai kl. 07:00

Av Per Inge Værnebranden (24.05.2011)

Lørdag 28. mai kl 0700 arrangerer vi fuglesangtur ved Fossliåsen, Stjørdal. Langs Fosslibekken som renner bak Fossliåsen og Fosslia skole er det mye gammel løvskog, og en biotop som er godt egnet for mange sangfugler. En asfaltert gangsti langs bekken gjør også området godt egnet til ekskursjonformål, både for store og små.

Gransanger

Gransanger (Opphavsrett: Per Ivar Nicolaisen) Større bilde

Fuglesangturen er en del av Norsk Ornitologisk Forenings landsdekkende arrangement, Fuglenes Dag, og er en fin anledning for alle fugleinteresserte, uansett nivå, til å bli kjent med fuglesangen og hvilke arter som synger her.

De fleste syngende fugler er på sitt mest aktive tidlig om morgenen, og derfor starter turen også forholdsvis tidlig, kl 07.00, en fin start på dagen for de av oss som er morgenfugler. Oppmøte ved Fosslia skole. Ta gjerne med mat og drikke. 
 
Veibeskrivelse til Fosslia skole: Fra E14 (rundkjøring ved Tore Ligaard/Rema 1000): Kjør vegen forbi Rema 1000/Bunnpris og videre gjennom neste rundkjøring. Ved tredje rundkjøring sving til venstre, og deretter første til høyre. Da kommer du opp til Fosslia skole hvor vi møtes.

Se informasjon på vår fugleblogg: Fugleopplevelser i Stjørdalen http://fugleristjordalen.blogspot.com/
 
mvh
Per Inge Værnesbranden
Tlf: 45619219