Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Invitasjon til julemøte
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Invitasjon til julemøte

Av Kjell Thore Leinhardt (27.11.2011)

Kjære medlem og alle andre, gå ikke glipp av denne kvelden. NOF fylkesavdeling Nord-Trøndelag inviterer deg herved til årets julemøte på HiNT Levanger. Møtet avvikles tirsdag den 6. desember 2011 kl 1900 i aulaen i nylåna.To dyktige forelesere vil hver seg presentere sine ferske fagbøker om fugl og fotografering av disse.

Flyktige Motiver

Større bilde

Gjøkens forunderlige verden

Større bilde

Julemøtet blir en svært interessant og trivelig kveld for alle enten man fugleelsker, fotograf eller tilhører den store hopen av naturelskere som verdsetter natur, fauna og fugleliv.Vi har vært så heldig å få lovnad på to forelesere som uten tvil vil gi oss stor faglig innblikk i både fugler og fotografering av disse. 

Kveldens program: 

TERJE KOLAAS

Fersk forfatter av boken «FLYKTIGE MOTIVER».  Terje vil presentere boken, dens opprinnelse og innhold.  I tillegg vil han forelese om kunsten å ta gode fuglebilder.Dette foredraget er helt unikt og til stor nytte for fuglekikkere som i tillegg bruker mye tid på fuglefotografering.  Boken blir å få kjøpt på julemøtet.

ARNE MOKSNES

Fersk forfatter av boken «GJØKENS FORUNDERLIGE VERDEN» med undertittel «historien om gjøken og vitenskapen».Arne vil presentere boken som er midt i blinken for alle ornitologer og naturinteresserte.Boken er fremstilt populært og lettlest med godt faglig innhold som avslører mye om gjøkens hemmeligheter. 

Kaffepause mellom foredragene.Bøkene kan kjøpes på møtet. 

VELKOMMEN – til julemøte og hyggelig fuglekveld på Levanger