Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Sør-Trøndelag
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Sør-Trøndelag

NOF logo

Større bilde

Velkommen til nettsidene for NOF avdeling Sør-Trøndelag!


Vi er en forening for fugl og fuglevern og fungerer som et bindeledd for alle fugleinteresserte i fylket. Aktiviteten blandt medlemmene våre er organisert gjennom fem lokallag og sammen med NOF Nord-Trøndelag utgir vi tidsskriftet Trøndersk Natur, norges flotteste fylkestidsskrift for fugl. På disse sidene finner du nyhetsstoff, oversikt over arrangementer og kontaktinformasjon.

Sjekk ut kalenderen vår og bli med på tur da vel!

 

Besøk og LIK oss også på Facebook.

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

IslomFugletur til Kråkvåg 6.-8. april (13.03.2018)

NOF-ST har gleden av å invitere til den årlige fylkesturen til Kråkvåg og Storfosna. I år blir turen avholdt 6.april-8.april. Vi håper så mange som mulig har lyst og anledning til å være med. Info om turen finner dere ved å følge lenken.

Les mer
HettemåkeTrøndersk Natur - Nytt nummer snart hos deg (02.03.2018)

Et nytt nummer av fylkestidsskriftet vårt, Trøndersk Natur, er på vei til deg. I denne utgaven kan du lese om Trøndelags første sibirjernspurv, lære mer om Tjelden: årets fugl i 2018 og få dypere innsikt i spredningen av sitkagran langs norskekysten.

Les mer
Logo NOFÅrsmøte i NOF avd. Sør-Trøndelag mandag 19. mars (26.02.2018)

NOF avdeling Sør-Trøndelag innkaller alle medlemmer til årsmøte kl 19:00 den 19. mars 2018 ved Suhmhuset, NTNU Vitenskapsmuseet. Årsmøteinnkallingen og sakspapirer for årsmøtet finner dere her.

Les mer
spettmeisFugleforing i Ringve botaniske hage (23.10.2017)

Nå er det ikke bare endene og måkene som får litt ekstra mat ved Ringve botaniske hage. En fugleforing for spurvefugler er etablert i hagen og blant annet spettmeis, svartmeis og granmeis har allerede funnet veien. Finner du fram?

Les mer
NOF logoParkering ved Gaulosen/Øysand (24.09.2017)

Parkeringsoblat for Gaulosen/Øysand 2017-2018 er nå tilgjengelig.

Les mer
Reirunge stærFuglekassetur på Ringve 31. Mai (11.08.2017)

To måneder etter at nye fuglekasser ble hengt opp i Ringve botaniske hage var Otto Frengen tilbake, for sammen med et førti-talls interesserte, å sjekke resultatet. Det vil si, Otto hadde allerede vært på farten og inspisert kassene så han visste hva han ville vise oss.

Les mer

Nyhetsarkiv