Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Telemark
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Telemark

Her finner du oversikt over møter, ekskursjoner og turer:


NOF-Telemark og NOF Kragerø Lokallag finner du i kalenderen.

Besøk oss på Facebook! Se link til høyre.

Du kan også følge Jomfruland fuglestasjon på facbook; klikk på link til høyre. 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

Felleskjøpet2Velkommen til stand ved Felleskjøpet i Skien 16. desember! (05.12.2017)

Tradisjonen tro har vi også i år stand ved inngangen til Felleskjøpet i Skien. Du kan sikre deg fuglemat og foringsautomater til en god pris, og kanskje vinner du fuglequizen? Velkommen alle sammen! Vi er på plass mellom kl 1000-1400.

Les mer
AnkerjordetFamilieturen til Jomfruland 2017 (04.12.2017)

Familieturen i høstferien har virkelig blitt en tradisjon mange gleder seg til. 34 barn, ungdom og voksne reiste glade og forventningsfulle fra Valle til Øitangen fredag. I år leide vi låven og forvalterboligen av DNT Telemark, og noen ble også innlosjert på Fuglestasjonen.

Les mer
Stokkender på isen.Stokkender til besvær (22.11.2017)

De siste ukene har vi både sett og lest om flere sider rundt utsettingen av oppdrettsender i media. Det store engasjementet i høst startet med Nome Kommunes forbud mot mating av ender. Videre har dette ført til debatter på sosiale medier. NOF avd. Telemark setter pris på engasjementet, men vi har valgt ikke å kommentere diskusjonene da dette ofte kan føre til misforståelser. Det betyr ikke at vi ikke jobber med saken. NOF avd. Telemark har i samarbeid med NOF sentralt (som innehar den faglige kompetansen) i lengre tid engasjert oss i å få stoppet utsettingen av stokkender. I disse dager sender vi også, i samarbeid med NOF sentralt, brev til Politidirektoratet for å stoppe forbudet mot mating av ender. (Se link til skrivet nederst i artikkelen). Kopi av brevet sendes også til Klima- og miljødepartementet, Miljødirektoratet, Fylkesmannen i Telemark, Fylkeskommunen, Mattilsynet og media.

Les mer
Bjørn Olav TveitForedrag med Bjørn Olav Tveit (06.11.2017)

Minner om spennende foredrag med Bjørn Olav Tveit førstkommende søndag. Foredraget har tittelen "Artskunnskap på liv og død", med utgangspunkt i hans nye bok "Småviltguiden". Han vil også foredra om hvordan man får mest mulig ut av fuglekikking.

Les mer
NOF TelemarkHøstferietur til Jomfruland (11.09.2017)

Årets store begivenhet - overnattingstur/familietur - nærmer seg med stormskritt!

Les mer
Årsmøtedokumenter, NOF Telemark (24.08.2017)

Her finner dere vedtekter for NOF Telemark samt årsmøtedokumenter:

Les mer

Nyhetsarkiv