Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Parkering ved Gaulosen/Øysand
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Parkering ved Gaulosen/Øysand

Av Thomas Kvalnes (24.09.2017)

Parkeringsoblat for Gaulosen/Øysand 2017-2018 er nå tilgjengelig.

SNO på befaring

Fugletårnet på Øysand gir utmerket oversikt over dette fantastiske verneområdet. (Opphavsrett: Trønderbladet) Større bilde

Besøkende på Øysandsiden av Gaulosen har begrensede muligheter for parkering siden området er privat. Fuglekikkere har risikert å bli bøtelagt ved besøk uten å ha kjøpt parkering på campingplassen.

NOF-ST har en avtale med Øysand Camping hvor medlemmer av NOF får kjøpe et sterkt rabattert årskort til 300 kr. Parkering skal skje på campingen sitt område, men vi kan kjøre langs sjøen frem til der veien stopper ved en jordvoll, slik at det blir kortere å gå bort til tårnet. Parkeringskortet vil være gyldig frem til 1. september 2018.

Til sammenligning koster et sesongkort 500 kr for sommersesongen og noe mindre for vintersesongen. Dagsparkering koster 40 eller 50 kr, avhengig av sesong. Uten gyldig parkeringsbevis risikerer man å bli bøtelagt av grunneierne.

Hvis du ønsker å kjøpe et parkeringskort, sender du ønsket om dette med navn og adresse til sor-trondelag@birdlife.no. Du vil da få betalingsinfo og parkeringskort tilsendt.

Vi minner om at parkeringskortet du eventuelt kjøpte i fjor gikk ut 1. september og må fornyes nå.