Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Trøndersk Natur - Nytt nummer snart hos deg
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Trøndersk Natur - Nytt nummer snart hos deg

Av Thomas Kvalnes (02.03.2018)

Et nytt nummer av fylkestidsskriftet vårt, Trøndersk Natur, er på vei til deg. I denne utgaven kan du lese om Trøndelags første sibirjernspurv, lære mer om Tjelden: årets fugl i 2018 og få dypere innsikt i spredningen av sitkagran langs norskekysten.

TN2-17

TN2-17 er nå på vei til deg og det er masse interessant lesestoff å glede seg til. (Opphavsrett: NOF avd. Sør-Trøndelag) Større bilde

Et nytt nummer av fylkestidsskriftet vårt, Trøndersk Natur (TN), kommer straks i postkassen til alle abonnenter. Abonnenter er alle de som betaler lokalt tillegg til NOF avd. Sør- eller Nord-Trøndelag (snart NOF avd. Trøndelag). Bladet er fullpakket med interessant lesestoff, så det er bare å glede seg.

Dersom du er medlem, men ikke er abonnent av TN er det enkelt å bli det. Send bare en mail til sor-trondelag@birdlife.no med beskjed om at du ønsker å betale lokalt tillegg for fylkesavdelingen (100 kr i Sør-Trøndelag og 150 Nord-Trøndelag) og få TN i posten du også.

Melder du deg inn som nytt medlem huker du bare av for lokalt tillegg når du medler deg inn, så får du TN i posten sammen med evt andre tidsskrifter du ønsker å abonnere på.