Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Høstdagen ved Haukvatnet 2018
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Høstdagen ved Haukvatnet 2018

Av Thomas Kvalnes (24.09.2018)

Høstdagen ved Haukvannet søndag 2. september hadde rundt 2300 deltakere. Helt fantastisk oppmøte. Her var det mange som fikk møte NOF og en rekke andre frivillige natur og frilufts-organisasjoner. Se her for noen bilder fra standen til NOF.

Høstdagen 1

Standen ved Haukvatnet blir til. Kjell Stokke legger fram sett for fuglekasser. (Opphavsrett: Ståle Prestøy) Større bilde

Høstdagen 2

Det var mange besøkene på standen allerede fra tidlig på dagen. (Opphavsrett: Ståle Prestøy) Større bilde

Høstdagen 3

Snekring av fuglekasse var populært blant store og små. (Opphavsrett: Ståle Prestøy) Større bilde

Høstdagen 4

Det ble snekret 100 nye fuglekasser på standen vår i år. (Opphavsrett: Ståle Prestøy) Større bilde

Høstdagen ved Haukvatnet i Trondheim ble arrangert for 27.gang søndag 2. september. Slik som tidligere år deltok NOF ved Høstdagen ved Haukvatnet. Dette har blitt en hyggelig tradisjon i organisasjonen vår og en utmerket måte å møte folk for å spre fugleglede og synliggjøre NOF. Primus motor i år var Ståle Prestøy som fikk god hjelp fra Kjell Stokke og Charlotte Hallerud.

Et flott turvær og mange aktiviteter gjorde at de omlag 2300 fremmøtte trivdes og koste seg på en super søndag i Trondheim bymark. Det var som vanlig lagt opp til aktiviteter langs den 3 km lange tilrettelagte turveien rundt Haukvatnet. Høstdagen ble åpnet av rådmann i Trondheim Morten Wolden.

Folk kom til vår stand primært for å snekre sin egen fuglekasse, også lenge etter at siste kassesett var utlevert. Dette var populært! I tillegg så ble det masse fugleprat og markedsføring av tidskrift og aktivitetene i NOF. Fuglevennen, klistremerker og  brosjyrer om kassesnekring og medlemstilbud var populære. Det var mange som var interessert i å snakke om fugl, og flere som allerede var medlem av NOF. Det liker vi!

Takk til alle trofaste og nye deltakere, takk til alle frivillige og organisasjoner som gjorde dagen til en suksess. Vi kommer tilbake første søndag i september i 2019! Kommer du?