Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Årsmøte i NOF avd. Trøndelag
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Årsmøte i NOF avd. Trøndelag

Av Thomas Kvalnes (26.10.2018)

Endelig er det tid for å komme i gang med NOF avdeling Trøndelag. Alle medlemmer inviteres herved til det første felles årsmøtet for NOF avd. Sør-Trøndelag og NOF avd. Nord-Trøndelag kl 19:00 den 16. november 2018 på Prestegårdskafeen ved Stjørdal Museum. Det blir årsmøtesaker, foredrag av John Haugen, kaffe og kake. Vel møtt!

NOF avdeling Sør-Trøndelag og NOF avdeling Nord-Trøndelag avgjorde på årsmøtene i vår å slå seg sammen til NOF avdeling Trøndelag. Fylkesavdelingene innkaller herved alle medlemmer til det første årsmøtet i den nye fylkesavdelingen.

I forbindelse med årsmøtet har vi vært så heldige å få med oss John Haugen som er en del av Sklinna flyers (sklinnaflyers.blogspot.com). Sklinna flyers en gjeng ivrige og dyktige fuglefolk som hver høst siden 2011 har satset på merking av havsvaler på øya Sklinna i havgapet utenfor Leka. John har også sett mye på fugl ellers i Trøndelag og vil gi oss et foredrag om nettopp dette.


Dato: Fredag 16. november 2018
Tid: kl. 19:00
Sted: Prestegårdskafeen ved Stjørdal Museum (ved Værnes kirke) - Trykk her for kart

 

Agenda

 • Årsmøte
 • Foredrag ved John Haugen: Trøndelag Birding – Fuglefylket Trøndelag

 

Medlemmer som for møteåret har betalt kontingent til NOF har møte-, tale-, forslags- og stemmerett. Medlemmer som ikke kommer til årsmøte kan gi skriftlig forhåndsstemme på de kandidater som er på valg. Stemmeseddelen må være styrene i NOF-ST og NOF-NT i hende senest 5 dager før årsmøtet.

Formelt sett er dette første felles årsmøtet å regne som et ekstraordinært årsmøte i NOF-ST hvor navn og vedtekter for den eksisterende organisasjonen skal endres i tråd med årsmøtevedtak i de to fylkesavdelingene fra i vår. NOF-NT har ikke vært registrert i enhetsregisteret og kan innlemmes i den felles organisasjonen uten ytterligere formelle krav fra Brønnøysundregistrene.

 

Dagsorden årsmøte

 1. Åpning ved styreleder i NOF-ST Thomas Kvalnes
 2. Valg av møteleder, referent og tellekorps
 3. Godkjenning av årsmøteinnkalling og dagsorden
 4. Navneendring
 5. Vedta nye vedtekter
 6. Innsyn i preliminære regnskap for NOF-ST og NOF-NT 2018
 7. Budsjett for NOF-T 2018
 8. Kontingent for 2019
 9. Valg

Sakspapirer

Bakgrunnsinformasjon for fusjon

 

Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta på årsmøtet med tilhørende foredrag. Det blir servert kake og kaffe.