Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Vestfold
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Vestfold

Norsk Ornitologisk Forening avdeling Vestfold jobber for vern av fuglelivet i Vestfold, og for økt interesse for og kunnskap om fugl blant dem som bor i fylket.

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

RødstilkTur til Jomfruland 30. mai (03.05.2019)

NOF Vestfold arrangerer tur til Jomfruland 30. mai

Les mer
KnoppsvaneGrunnane naturreservat i skvis (27.03.2019)

Økende befolkning, ønske om aktivt friluftsliv i strandsoner og stadig minkende våtmarksareal langs kysten utfordrer naturforvaltningen. Da må vi gjøre kloke grep. Et av de aller fineste og viktigste naturområdene i Vestfold er Grunnane naturreservat, men utbyggingsplaner i nærheten gir grunn til bekymring.

Les mer
GravandRisøybukta ved Stavern - vi har ingen flere marine våtmarker å miste! (20.02.2019)

Malmgrenbukta/Agnesbukta/Risøybukta. Kjært barn har mange navn. Dessverre er det noen som ikke har spesielt kjærlige planer for området. Vi fortsetter å miste marin våtmark, til tross for en enorm historisk belastning. Og størst har denne vært i Sør-Norge.

Les mer
FiskemåkeÅrsmøte 2019 (30.01.2019)

Norsk Ornitologisk Forening, avdeling Vestfold innkaller sine medlemmer til årsmøte. Årsmøtet finner sted Torsdag 14. mars kl. 18.00 på Besøkssenter våtmark, Ilene,Tønsberg.

Les mer
VannrikseIngen senketunnel ved Ilene naturreservat? (08.01.2019)

På tampen av 2018 inngikk partene i Bypakke Tønsberg-regionen en intensjonsavtale om fastlandsforbindelse til Færder som innebærer at senketunnelen ved Ilene natureservat blir skrinlagt. Dersom avtalen holder helt i mål er det en betydelig seier for NOF og andre som har jobbet mot naturinngrepet.

Les mer
Aktiviteter våren 2019. (07.12.2018)

Her er aktiviteter NOF Vestfold har lagt opp til våren 2019.

Les mer

Nyhetsarkiv