Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen

Organisasjonen

Siste nytt

NOF logoVelkommen til NOFs årsmøte i Finnmark 20. mai (22.03.2017)

For første gang skal NOF ha sitt årsmøte i Finnmark. NOF avd. Finnmark inviterer hele organisasjonen til årsmøtehelg 18.-21. mai i dverggåsas rike på Stabbursnes i Porsanger. Det er travel trekktid for mange fuglearter på denne tiden - opplevelsene vil stå i kø for deltakerne!

Les mer
KjøttmeisOppsummering av Hagefugltellingen 2017 (10.02.2017)

Den 10. Hagefugltellingen er over, og vi ønsker å sende en stor takk til alle tellerne for innsatsen. Den milde vinteren har ført til at det aldri før har blitt registrert så få fugler per hage som i år. Samtidig er det verdt å merke seg at noen arters forekomst ikke bare styres av årets vinterklima.

Les mer
StjertmeisBli med på Hagefugltellingen (28.01.2017)

Fra øst har det kommet flokker med den flotte stjertmeisa til glede for mange som mater fugler. Siste helg i januar skal både stjertmeis og alle de andre fuglene ved hus og hage telles. Sørg for å ha mye variert mat tilgjengelig på din fôringsplass, og registrer deg som deltaker i perioden 21. januar til 5. februar.

Les mer
LundeFjerde runde av Fotonøtta i 2016 (27.01.2017)

Det begynner å bli alvor med tanke på å kåre en sammenlagtvinner i Fotonøtta! Det er mange i toppen – men står én igjen etter den fjerde og siste runden? Eller må vi på nytt gå for ekstrarunder på våre nettsider? Det avgjør bildene nedenfor, og det er noen få dager igjen til svarfristen. Lykke til!

Les mer
NOF logoFristen for å søke NOFs fond nærmer seg (06.01.2017)

Fristen for å søke NOFs fond er 15. januar. Både privatpersoner, lag og organisasjoner kan søke om støtte. Søknadene skal leveres ved hjelp av et digitalt søknadsskjema.

Les mer
LogoGod jul og Godt nytt år fra NOF (22.12.2016)

Mange naturverdier vi tar for gitt har kommet under press i året som har gått, og utfordringene har stått i kø for NOF i det som har vært et hektisk år. Ved å være tydelig tilstede i debattene har vi imidlertid oppnådd viktige resultater. Dette inspirerer til forsterket innsats i året som kommer. Behovet for at NOF taler naturens og fuglenes sak er større enn noen gang!

Les mer

Nyhetsarkiv

Bli medlem

Rapportsystemet for fugler

NOFs Rapportserie

Important Bird Areas

Fuglevennen

Norsk SjeldenhetsKomite for Fugl - NSKF

Natur og fritid

Norsk Ornitologisk Forening er partner i BirdLife International