Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen

Organisasjonen

Siste nytt

NOF logoVelkommen til NOFs årsmøte i Skien 14. april 2018 (03.03.2018)

NOF avd. Telemark ønsker hele organisasjonen velkommen til årsmøtehelg i Skien 13. -15. april. Fylkeshovedstaden Skien ligger strategisk til med tanke på ekskursjoner til de beste fuglelokalitetene i nedre deler av fylket. Et høydepunkt for deltakerne vil nok bli turen til Jomfruland nasjonalpark søndag 15. april.

Les mer
GråsisikHagefugltellingen 2018 (09.02.2018)

Fuglene i nesten 8500 hager eller foringsplasser ble innrapportert under årets hagefugltelling. Det er ny rekord med god margin! Årets telling avdekket blant annet den største vinterforekomsten av gråsisik siden vi startet opp i 2008, og at meisene delvis har kommet seg til hektene etter vanskelige hekkesesonger.

Les mer
Ingvar ByrkjedalRedaktørskifte i Ornis Norvegica (08.02.2018)

I 2018 er det 40 år siden NOFs fagtidsskrift Cinclus ble opprettet. Tidsskriftet har senere skiftet navn til Ornis Norvegica og er i dag helt nettbasert. Ingvar Byrkjedal har vært redaktør siden 2011, men ble ved årsskiftet avløst av professor Arild Johnsen fra Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer
Dvergfalk fasitbildeFjerde runde av Fotonøtta i 2017 (29.01.2018)

De to bildene i denne runden er helt avgjørende for avslutningen av Fotonøtta 2017: Skilles det ut en vinner, eller må vi tradisjonen tro ta ekstrarunder på nettet for å avgjøre det hele? Det er mange som har full pott så langt – vi forventer derfor mange svar denne gang. Lykke til med innspurten!

Les mer
GulspurvBli med på Hagefugltelling 27.-28. januar (23.01.2018)

Da er tiden kommet for å sjekke hvordan det står til på fuglefôringsplassene rundt omkring i landet. Det er rapportert mye gråsisik og dompap flere steder. Det blir også spennende å se om gulspurven fortsetter sin tilbakegang. Du kan hjelpe oss med å få oversikt over vinterfuglenes situasjon!

Les mer
NOF logoFristen for å søke NOFs fond nærmer seg (08.01.2018)

Fristen for å søke NOFs fond er 15. januar. Både privatpersoner, lag og organisasjoner kan søke om støtte. Søknadene skal leveres ved hjelp av et digitalt søknadsskjema.

Les mer

Nyhetsarkiv

Bli medlem

Rapportsystemet for fugler

NOFs Rapportserie

Important Bird Areas

Fuglevennen

Norsk SjeldenhetsKomite for Fugl - NSKF

Natur og fritid

Norsk Ornitologisk Forening er partner i BirdLife International