Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen

Organisasjonen

Siste nytt

SibirloNye medlemmer i NSKF og komitéens arbeid (23.05.2018)

NOFs faunistiske komitéer kvalitetssikrer og systematiserer fugleobservasjoner i artsobservasjoner.no. For de sjeldneste artene i landet gjøres denne jobben av NSKF, mens arter som ikke regnes som nasjonale sjeldenheter, håndteres av regionale LRSK-er. Denne artikkelen oppsummerer kort hvordan NSKF jobber.

Les mer
LappsangerFørste runde av Fotonøtta i 2018 (27.04.2018)

Vi har en sammenlagtvinner av Fotonøtta 2017! Hele seks deltakere svarte rett på alle de fire ordinære rundene. To nettbaserte ekstrarunder måtte til for å kåre en vinner, til slutt ble det Sebastian Ludvigsen som gikk seirende ut. Nå er det et nytt år og nye muligheter. Kanskje blir det din tur til å stikke av med kikkerten denne gangen?

Les mer
NOF logoVellykket årsmøte i Skien (16.04.2018)

NOF arrangerte lørdag 14. april sitt årsmøte i Skien i Telemark. Etter en lang og hard vinter hadde våren kommet i rekordfart, og deltakerne fikk se Børsesjø og Jomfruland fra sin beste side. De store årsmøtesakene manglet denne gang, men et fyldig organisatorisk program demonstrerte likefullt en organisasjon i god utvikling.

Les mer
NOF logoHva mener NOF? (13.04.2018)

På NOFs årsmøte ved Stabbursnes i Porsanger i Finnmark 20. mai 2017 vedtok organisasjonen et nytt prinsipp-program. Klarhet rundt hva NOF mener om ulike emner, og at vi har gjennomarbeidede standpunkt i komplekse saker, er viktigere enn noen gang. Vår stemme trengs!

Les mer
Svarthvit fluesnapper hannOppdrag Fuglekasse – et satsingsområde helt frem til og med 2020! (20.03.2018)

Naturvernforbundet, Norsk Ornitologisk Forening og Miljøagentene vil i 2018, 2019 og 2020 arrangere Oppdrag Fuglekasse, og har nylig lansert en ny hjemmeside for prosjektet. Kjøttmeis, svarthvit fluesnapper, stær og tjeld er fokusarter i år. Besøk Oppdrag Fuglekasse!

Les mer
NOF logoVelkommen til NOFs årsmøte i Skien 14. april 2018 (03.03.2018)

NOF avd. Telemark ønsker hele organisasjonen velkommen til årsmøtehelg i Skien 13. -15. april. Fylkeshovedstaden Skien ligger strategisk til med tanke på ekskursjoner til de beste fuglelokalitetene i nedre deler av fylket. Et høydepunkt for deltakerne vil nok bli turen til Jomfruland nasjonalpark søndag 15. april.

Les mer

Nyhetsarkiv

Bli medlem

Rapportsystemet for fugler

NOFs Rapportserie

Important Bird Areas

Fuglevennen

Norsk SjeldenhetsKomite for Fugl - NSKF

Natur og fritid

Norsk Ornitologisk Forening er partner i BirdLife International