Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Nord-Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

Lappspurv hannRakettskytebase i viktige fugleområder på Andøya? (14.12.2017)

Andøya Space Center AS planlegger å etablere en ny rakettskytebase, Andøya Space Port, i Børvågen og/eller på Bømyra i Andøy kommune. Dette skal være en oppskytingstjeneste for små satellitter. NOF er meget kritisk til valg av lokalisering, som er lite samstemt med nasjonale mål om stans i reduksjonen av naturmangfold.

Les mer
svartbakOppdrett på Fleinvær: Omfattende studier av fuglelivet kreves (11.12.2017)

Gigante Salmon AS ønsker å bygge et landbasert oppdrettsanlegg for 200 millioner kroner på Feøya i Fleinvær, Gildeskål kommune. I vårt høringssvar til planprogrammet påpeker vi at det eksisterende kunnskapsgrunnlaget er magert. Før endelig avgjørelse tas i saken må det derfor gjennomføres en grundig kartlegging av artsmangfold og artenes bruk av området gjennom hele året.

Les mer
VannrikseKartlegging av vannrikse 9.-10. desember (06.12.2017)

Den andre helga i desember vert det arrangert ei uhøgtidleg kartlegging av vannrikse i Hordaland. Denne helga gjeld det å oppsøke vatn med tilstrekkeleg kantvegetasjon, og spele av arten sin lyd for å sjå om ein kan få noko svar. Kor vanleg er denne kryptiske arten eigentleg på tidlegvinteren i fylket?

Les mer
Felleskjøpet2Velkommen til stand ved Felleskjøpet i Skien 16. desember! (05.12.2017)

Tradisjonen tro har vi også i år stand ved inngangen til Felleskjøpet i Skien. Du kan sikre deg fuglemat og foringsautomater til en god pris, og kanskje vinner du fuglequizen? Velkommen alle sammen! Vi er på plass mellom kl 1000-1400.

Les mer
AnkerjordetFamilieturen til Jomfruland 2017 (04.12.2017)

Familieturen i høstferien har virkelig blitt en tradisjon mange gleder seg til. 34 barn, ungdom og voksne reiste glade og forventningsfulle fra Valle til Øitangen fredag. I år leide vi låven og forvalterboligen av DNT Telemark, og noen ble også innlosjert på Fuglestasjonen.

Les mer
Aktiviteter våren 2018. (30.11.2017)

Her er en oversikt over aktiviteter NOF Vestfold har planlagt våren 2018.

Les mer