Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Nord-Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

GråmåkeNå skal lidelsene hos sjøfugler stanses! (18.06.2018)

NOF avd. Finnmark har gjentatte ganger fokusert på skadene på sjøfugl fra fiskeredskaper. I et møte med Mattilsynet nylig ble alvoret i situasjonen understreket, og det ble diskutert konkrete tiltak for å stanse strømmen av eksempler på lidende sjøfugler i Finnmark. Dette må la seg løse!

Les mer
BøkerKlassiske fuglebøker gratis på nett (18.06.2018)

Det evige dilemma når man pakker og skal på ferie: Ta med Haftorns "Norges fugler", eller risikere å bli svar skyldig når kinkige fuglespørsmål melder seg? Fortvil ikke! Nasjonalbiblioteket digitaliserer alle norske bøker gitt ut i år 2000 eller tidligere, og du finner Haftorn og mange andre go'biter i fulltekst på bokhylla.no.

Les mer
OKÅrsmelding for 2017 NOF avd. Buskerud (17.06.2018)

Årsmelding for 2017 NOF avd. Buskerud ble vedtatt på årsmøtet den 5.april 2018. Trykk på rapportikonet for å se hele rapporten.

Les mer
StorskarvMånedens bilde og funn mai 2018 (17.06.2018)

Da er vinnerbildet klart! Helge Søgnebottten stakk av med seieren.

Les mer
Referat fra årsmøte i NOF avd. Buskerud 5.april 2018 (17.06.2018)

Årsmøtet i 2018 ble avholdt i Friluftslivets hus, Drammen 5.april kl. 19-21. Vedlagt finner du referatet fra møtet.

Les mer
Hvordan forholder NOF avd. Buskerud seg til offentlige høringer? (17.06.2018)

Å arbeide praktisk for å bevare habitater og økosystemer som er viktig for fuglene, er ifølge NOFs strategiske plan for 2014 – 2019 en prioritert oppgave for foreningen. En sentral del av dette arbeidet er hvordan vi som organisasjon forholder oss til offentlige høringer.

Les mer