Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Nord-Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

StorskarvBergen lokallag - månedens bilde og funn (20.03.2017)

Her kommer resultatene fra februarkåringen av månedens bilde og funn.

Les mer
GravandBergen lokallag arrangerte tur til Herdla lørdag 18 mars (20.03.2017)

Tradisjonen tro inviterte Bergen Lokallag til vårtur på Herdla for å ta i mot de første trekkfuglene. Utrolig nok hadde det klarnet opp etter en uke med sludd og regn. Vinden hadde dreiet mot nord som så ofte før betyr klarvær og lavere temperatur. 19 deltagere hadde meldt seg på.

Les mer
BildeNOF avdeling Rogaland har sendt uttalelse til Regionplan for fruluftsliv og naturforvaltning (19.03.2017)

Rogaland fylkeskommune har lagt fram et høringsutkast til ny regionplan for friluftsliv og naturforvaltning for Rogaland. Steinar Eldøy og Ståle Opedal deltok fra NOF avdeling Rogaland på en høringskonferanse fylkeskommunen arrangerte 14. februar 2017, og utarbeidet også en sju siders skriftlig kommentar på vegne av foreningen.

Les mer
TautraÅrsmøte i NOF avd. Nord-Trøndelag 21. april (17.03.2017)

NOF-NT inviterer til årsmøte på Klostergården Tautra fredag den 21.april kl 1800. Velkommen til Tautra og årsmøte 2017.

Les mer
linerleNOF Nordland-treff og årsmøte 2017 (14.03.2017)

Årets NOF Nordland-treff blir på Rognan helga 2-4. juni. Arrangør er Bodø lokallag.

Les mer
FuglekongeStem på årets fuglebilde i 2016 (13.03.2017)

Det er mange gode fuglefotografer i Hordaland. For 13. år på rad skal årets fuglebilde kåres. Nå kan du finne din favoritt fra 2016 blant ti utvalgte finalister. Husk å avgi din stemme innen 1. april 2017.

Les mer