Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

åseralVindkraftmotstandere samlet på Evjemoen! (18.08.2019)

På "Naturligvis", arrangert på Evjemoen fredag 16. – søndag 18. august, sto vindkraftmotstandere samlet på stand under banneret "Bevar heiane" for å informere om konsekvensene av vindkraftutbygging. Støtten var stor, men det ble også mange gode diskusjoner med grunneiere og politikere.

Les mer
Gåsekveld på Ilene, torsdag 29.august (13.08.2019)

NOF Vestfold, i samarbeid med Besøkssenter våtmark, Ilene, arrangerer torsdag 29 august gåsekveld på Holmen, Ilene, i Tønsberg kl. 19.00 - 21.00.

Les mer
buskskvettRikholdig høstprogram! (11.08.2019)

NOF avd. Aust-Agder har et rikholdig høstprogram, ikke minst med spennende ringmerking i Høvåg og på Tromøya. Nå kan du slippe å reke rundt alene i jakt på de fjærkledde, og heller nyte høsttrekket sammen med andre fuglevenner.

Les mer
JordugleHva skjer med våtmarkene ved Evenes? (06.08.2019)

Stortinget vedtok 15. november 2016 langtidsplanen for forsvaret. Denne la opp til en utvidelse av aktiviteten ved Evenes lufthavn i Nordland, og en reguleringsplan har allerede vært på høring. De nye funksjonene på Evenes flystasjon vil medføre nye utfordringer for de mange naturreservatene som omgir flyplassen.

Les mer
Egg av fiskemåkeUlovlig punktering av måkeegg (23.07.2019)

I små kommuner blir det naturlig at fagansvarlig i kommunen også sitter i styre og stell i foreninger innen idrett, naturvern samt jakt og fiske. Da gjelder det å passe på hattene, og det er ikke alltid at lovverket følges.

Les mer
RødtoppfuglekongeRødtoppfuglekonge – ny hekkeart for Norge! (14.07.2019)

Rødtoppfuglekonge er siste tilskudd blant norske hekkefugler! I Oslo ble det i begynnelsen av juli dokumentert at et par rødtoppfuglekonger matet dununger. Arten har hatt en voldsom ekspansjon i Sverige de siste tiårene, og det forventes at den får fotfeste som hekkefugl også i Norge.

Les mer