Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Nord-Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

Aktiviteter våren 2019. (07.12.2018)

Her er aktiviteter NOF Vestfold har lagt opp til våren 2019.

Les mer
Rødstilk (foto: Oddvar Heggøy)Tips oss om verneverdige fugleområder i Hordaland! (07.12.2018)

NOF avd. Hordaland vil i forbindelse med prosessen for de kommende supplerende verneplanene i Norge levere en liste over verneverdige områder i fylket til fylkesmannen. Vi tar gjerne imot dine innspill!

Les mer
Bokkomitéens først møteBokkomitéen godt i gang! (04.12.2018)

NOF avd. Aust-Agder fyller 50 i 2021 og det skal markeres med jubileumsbok. Det første møtet i bokkomitéen ble avholdt 30. november.

Les mer
StorspoveNOF Bergen lokallag - Innkalling til årsmøte (03.12.2018)

Bergen lokallag avholder årsmøte tirsdag 8 januar 2019 kl 19:00 Sted: UiB, Thormøhlensgate 53A

Les mer
HavørnMånedens bilde og funn oktober 2018 (03.12.2018)

Lokallaget har gleden av å presentere oktoberbildet, samt månedens funn.

Les mer
Terje Moen forteller om årets fugleopplevelserInnholdsrikt julemøte på Kroverten (01.12.2018)

Terje Moens historier og flotte bilder av stormsvale, avosett, eremittsnipe og mye annet, bidro til at foreningas tradisjonsrike julemøte på Kroverten nok en gang ble en suksess.

Les mer