Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Nord-Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

PraktærfuglNOF Nordland-treff 2017 med oppdaterte årsmøtepapirer (19.06.2017)

I pinsehelga var NOF Nordland samlet til treff, og med såpass få deltakere at alle fikk plass i den største av campinghyttene fredag kveld. Fuglepraten satt løst, med tvilsomme historier om hva den ene hadde sett og den andre hadde missa med knappest mulig margin, og med mer eller mindre realistiske forhåpninger om hva vi kunne få øye på i løpet av helga. For eksempel ble østsangerlyder spilt på full styrke i plenum...

Les mer
Barnas store fjæredagBarnas Store Fjæredag i Rotvollfjæra (05.06.2017)

Lørdag 6. mai var NOF tilstede med tre representanter på Barnas Store Fjæredag. Både små og store besøkende fikk mulighet til å kikke i teleskopet etter spennende fugl på sjøen, og være med å ringmerke småfugl. Vi bidro også med masse fuglekunnskap og informasjon om NOFs arbeide.

Les mer
Fuglenes dagFuglenes dag den 28. mai ved Baklidammen (04.06.2017)

I Trondheim ble dette årlige arrangementet markert med stand på Baklidammen, i regi av den lokale avdelingen av Norsk ornitologisk forening.

Les mer
NOFHøringsuttalelse forvaltningsplan Gaulosen marine verneområde (02.06.2017)

Fylkesmannen i Sør-Trøndelag har sendt ut forvaltningsplanen for Gaulosen marine verneområde på høring. Norsk Ornitologisk Forening (NOF) foreslår slik som tidligere presisert at det taes inn bevaringsmål for fugl i området og at det utarbeides en plan for langsiktig overvåking av fuglenes bruk av området. Det marine verneområdet er svært viktig for fugler. Utvikling av fuglebestander anses å være en god generell indikator på økosystemets tilstand da fugler responderer på ulike trusler og representerer ulike nivåer i næringskjeden.

Les hele høringsuttalelsen her
HavørnMånedens bilde og funn - april (02.06.2017)

NOF Bergen lokallag plukker ut og velger månedens bilde og funn. Her kommer resultatene for april.

Les mer
NOF Avd. VestfpldFuglekurs for nybegynnere (31.05.2017)

Til høsten kjører NOF, avdeling Vestfold, i samarbeid med Besøkssenter våtmark Ilene et gratis fuglekurs. Barn og unge fra 10 til 20 år har fortrinnsrett

Les mer