Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Nord-Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

NOFDokumenter til årsmøte NOF Telemark (18.02.2018)

Ved å åpne linkene under vil du finne alle dokumenter til årsmøte for 2017. Sted: Kjølnes Ungdomsskole. Tid: 4. mars 2018 kl 1700.

Les mer
StærStem på årets fuglebilde i 2017 (08.02.2018)

For 14. år på rad skal årets fuglebilde i Hordaland kåres. Nå kan du finne din favoritt fra 2017 blant de tolv bildene som ble kåret til menedens bilde i fjor. Husk å avgi din stemme innen 1. mars 2018.

Les mer
GranmeisTidenes hagefugltelling i Nordland (08.02.2018)

Suveren innsats fra oss nordlendinger i årets hagefugltelling: Flere deltakere enn noensinne har bidratt, og i år har det vært virkelig mye fugl å se i Nordland. Det er rapportert rekordhøye antall av svært mange arter.

Les mer
KvartbekkasinKikk og bruk, hvordan se på fugler (05.02.2018)

Bergen lokallag ønsker våre medlemmer og interesserte velkommen til et spennende foredrag med ornitolog, forlegger i Ørn Forlag, fuglebokforfatter og jeger Bjørn Olav Tveit. Sted: Høyteknologisenteret i Bergen, Thormøhlens gate 55. Tirsdag 13 februar kl 19:00

Les mer
Kumlemåke (foto: Oddvar Heggøy)Beskrivelse av sjeldne fugler i Hordaland i 2017 (03.02.2018)

Sjeldenhetskomitéen i Hordaland (LRSK Hordaland) jobber nå med å oppsummere fjorårets funn i sin årlige rapport. Derfor er det nå på tide å sende inn beskrivelser av sjeldne fugler som ble sett i året som gikk. Fristen for å sende inn beskrivelse av fjorårets sjeldenheter er i år 15. februar 2018.

Les mer
NOF Sogn og FjordaneVintertur til Bremanger 2.-4- mars 2018 (28.01.2018)

NOF Sogn og Fjordane arrangerer vintertur til eit område som er ukjent for dei fleste fugleinteresserte. Ut mot havet rett sør om Stadt -

Les mer