Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

Velkommen til årsmøte i Norsk Ornitologisk forening avd. Østfold! (27.01.2020)

Les mer
Årets aktivitetsprogram er klart! (27.01.2020)

Les mer
NOFFuglematverksted på Ringve (27.01.2020)

På hagefugltellingsdagen 26. Januar innbød NOF-Trondheim og Ringve botaniske hage til fuglematverksted og fuglevandring på Ringve. På det tilsvarende arrangementet i fjor var det skikkelige vinterforhold og mye fugl i hagen, denne gangen var det +5 grader og knapt en snøflekk å se.

Les mer
Ringmerket gulspurv_miniRingmerkerens hjørne presenterer gulspurv (27.01.2020)

I «ringmerkerens hjørne» presenterer vi både aktive ringmerkere i Finnmark samt de spennende og til dels eksotiske artene de vil vise oss. Denne gang presenterer vi en gulspurv som Ken Gøran Uglebakken ringmerket hjemme hos webredaktørene i Alta sist høst.

Les mer
SangsvaneSangsvaner i Sogn og Fjordane 2015-2020 (25.01.2020)

Det overvintrer ein heil del sangsvaner i Sogn og Fjordane. NOF har organisert tellinga i 2015 og 2020, her er nokre resultat.

Les mer
Horndykkerpar_miniKollaps i horndykkerbestanden i Troms - ikke samme trend i Finnmark (22.01.2020)

Den tillitsfulle og flotte horndykkeren er lett å kjenne igjen i sin rødbrune hekkedrakt med mørk rygg og svart hode. Denne dykkeren er historisk sett ganske fersk både i Troms og Finnmark, men de siste årene har utviklingen vært forskjellig i hhv. Troms og Finnmark. Mens bestanden i Finnmark er stabil eller sågar svakt økende er det en dramatisk nedgang i bestanden i deler av Troms.

Les mer