Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Nord-Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

Heilo1Nominert til fylkesfugl for Nordland: Heilo (19.08.2018)

Heiloen har store runde øyne som gir den et dypt bekymret ansiktsuttrykk, og den like bekymrede varsellyden er velkjent for alle som ferdes i fjellet.

Les mer
FjellrypeMånedens bilde juni 2018 (19.08.2018)

Månedens bilde for juni ble en fjellrype stegg tatt av Ingvar Måge på Eidfjordfjellet tidlig i juni.

Les mer
ÆrfuglNominert til fylkesfugl for Nordland: Ærfugl (16.08.2018)

Mange steder langs kysten av Nordland er ea selve «husfuglen» og blir oppmuntret til å hekke i nærheten av folk.

Les mer
BlåstrupeNominert til fylkesfugl for Nordland: Blåstrupe (15.08.2018)

Blåstrupen er en av Norges vakreste fugler, og kalles gjerne fjellets juvel. Her i Nord-Norge er vi så heldige at vi kan finne fjelljuveler helt ned i fjæresteinene.

Les mer
Tjeld1Nominert til fylkesfugl for Nordland: Tjeld (14.08.2018)

Tjelden er vårtegn nummer én i Nordland, og når de første flokkene ankommer tidlig i mars har mange nordlendinger allerede ventet i ukevis.

Les mer
Storskarv1Nominert til fylkesfugl for Nordland: Storskarv (13.08.2018)

Med sin oppreiste holdning, lett kjennelige profil og fotogene måte å tørke vingene lever storskarven opp til mytene om Nordland som selve æventyrlandet.

Les mer