Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Nord-Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

TrompeterfinkMånedens bilde juni 2017 (16.08.2017)

Fotokonkurransen fortsetter, månedens bilde for juni er kåret!

Les mer
Trompeterfink i sitt rette element i MaroccoMånedens funn juni og juli (14.08.2017)

Trompeterfink i Øygarden og Sibirlo er plukket ut som månedens funn i juni og juli. Månedens bilde kommer når juryen er tilbake fra ferie.

Les mer
Reirunge stærFuglekassetur på Ringve 31. Mai (11.08.2017)

To måneder etter at nye fuglekasser ble hengt opp i Ringve botaniske hage var Otto Frengen tilbake, for sammen med et førti-talls interesserte, å sjekke resultatet. Det vil si, Otto hadde allerede vært på farten og inspisert kassene så han visste hva han ville vise oss.

Les mer
Havnesjefen«Havnesjefen» - når naturen kommer for nær (03.08.2017)

Norges mest omtalte fugl, «Havnesjefen», er avlivet. Den gamle knoppsvanehannen har hatt tilhold i havnebassenget i Osøyro i nærmere ti år, og har vært den viktigste bidragsyteren til svanebestanden nord for Hardangerfjorden. Et turbulent liv ble i natt avsluttet med et hardt slag mot hodet...

Les mer
VannrikseFugletur til Værlandet og Bulandet (02.08.2017)

NOF Sogn og Fjordane arrangerer sin tradisjonelle hausttur til øyane vest i Askvoll kommune. Helga er 29/9 til 1/10, og i år kjem Bergen lokallag på vitjing same helg. Dette blir årets happening på fuglefronten i Sogn og Fjordane.

Les mer
OrrfuglMånedens bilde og funn mai (07.07.2017)

Månedens bilde blir kåret av en jury fra NOF Bergen lokallag, mens månedens funn blir plukket ut av LRSK Hordaland. Vinnerbildene og funnene går videre til finale i desember, der årets bilde og funn blir kåret. Her følger resultatene fra mai.

Les mer