Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Nord-Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

VipeVipa er på vei til sine hekkeplasser i Hordaland (24.02.2017)

Prosjektet vern vipa i Hordaland kartlegger viper på tredje året. Prosjektet har kartlagt en rekke hekkeplasser i fylket, de blir overvåket av faste rapportører i lokallagene. Vi trenger også din hjelp til å finne nye hekkeområder denne våren.

Les mer
SvartmeisRe-etablering av NOF, Steinkjer lokallag (20.02.2017)

Mandag 13. mars kl. 19:00 arrangeres det et re-etableringsmøte i Steinkjer. Fylkeshovedstaden kan ikke være bekjent av å ikke ha et levende lokallag av NOF!

Les mer
AlkekongeFuglehelg i Solund 17.-19. mars 2017 (19.02.2017)

NOF Sogn og Fjordane inviterer til vinter/tidligvår tur til Solund.

Les mer
BlåmeisHagefugltelling 2017 i Nordland (14.02.2017)

Årets hagefugltelling er avsluttet, og i Nordland ble det rapportert data fra 320 hager. Det var mildvær mange steder i fylket store deler av telleperioden, og mange fuglebrett hadde nok derfor besøk av færre fugler enn vanlig. Mildvær gjør det lettere for småfuglene å finne seg mat i skog og mark, og i gjennomsnitt hadde hver hage besøk av to fugler færre enn i fjorårets telling.

Les mer
IsfuglBergen lokallag kårer månedens bilde og funn - januar (13.02.2017)

Bergen lokallag inviterer alle fuglinteresserte til å delta i ny konkurranse. Månedens bilde blir kåret av en jury, mens månedens funn blir plukket ut av LRSK. De 12 bildene og funnene går videre til finale i desember, hvor årets bilde og funn blir kåret. Vinnerne premieres med et årets fugl, taksvale, krus.

Les mer
VandrefalkNOF Bergen lokallag - Medlemsmøte (12.02.2017)

Tirsdag 14 februar kl 19:00 har vi invitert biolog Bjarne Emil Time til å holde foredrag om urbane vandrefalker. Sted UiB, Thormøhlens gate 53A. Etter foredraget blir det sosialt samvær.

Les mer