Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Nord-Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

TjeldTjeld som fløy i 5 kilometers høyde (23.04.2018)

Tjelden er som kjent årets fugl. Men visste du hvor høyt den kan fly?

Les mer
logo Finnmark smallSterk kjærlighetshistorie fra fuglenes verden (19.04.2018)

Les om den mannlige storken som flyr 14 000 km hvert år for å treffe sin handikappede partner...

Les mer
Fugletårnet på HerdlaOpning av fugletårn på Herdla (17.04.2018)

Herdla er utan sidestykke den mest fuglerike staden i Hordaland. Folk som kjem til Herdla skal få oppleve fuglane på nært hald, utan at fuglelivet vert skadelidande. Det nye fugleobservasjonstårnet er ei viktig brikke for å oppnå denne visjonen. Bli med på opning 19. april.

Les mer
Tur til Jomfruland 10. mai. (16.04.2018)

NOF Vestfold arrangerer tur til Jomfruland torsdag 10. mai. (Kristihimmelfartsdag).

Les mer
BørsesjøVelkommen til Skien og årsmøtehelg 13-15 april! (12.04.2018)

Etter en lang, kald og snørik vinter har endelig våren kommet, og trekkfuglene regelrett "fosser" innover landet. Snøen smelter sakte men sikkert, og Børsesjø og Gjerpensdalen er forvandlet til et stort matfat for trekkfuglene. Vi gleder oss til å vise fuglefolk fra hele landet fuglelokalitetene våre!

Les mer
Ærfugl hunn med krokLidende sjøfugler grunnet fiskeredskaper på avveie (12.04.2018)

NOF Finnmark har tidligere fokusert på utfordringer tilknyttet lineskader på sjøfugl som et dyreetisk problem. Dessverre er denne utfordringen fortsatt like aktuell, noe også NRK nå fokuserer på gjennom NRK Finnmark sine websider.

Les mer