Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hordaland
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hordaland

 Velkommen til Norsk Ornitologisk Forening i Hordaland - bindeleddet og talerøret for de fugleinteresserte i fylket. Ønsker du å bidra i arbeidet med å verne om fugler og deres leveområder i Hordaland, ta kontakt med oss. Besøk også vår egen hjemmeside som har mer utfyllende informasjon om foreningen:

www.fuglar.no

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

NordlysTurrapport fra Jæren (15.11.2018)

Bergen lokallag fristet med tur til Jæren 9 - 11 november med fugler i fokus. Trass dårlige værprognoser for helgen dro 8 påmeldte optimister retning sør.

Les mer
BjørkefinkMånednes bilde og funn september 2018 (05.11.2018)

Her er resultat fra fotokonkuransen. Månedens bilde for september er tatt av Terje Hansen.

Les mer
SpurvehaukMånedens bilde og funn august 2018 (10.10.2018)

Her kommer resultatet fra fotokonkurransen og månedens funn. Månedens bilde ble en spurvehauk som gløtter gjennom ei gammel trerot, mens månedens funn var en dvergfluesnapper fra Øygarden.

Les mer
SvømmesnipeMånedens bilde og funn juli 2018 (13.09.2018)

Vinneren av månedens bilde for juli er Lars Johan Ersland med dette flotte bilde av en svømmesnipe. Månedens funn ble en sivhauk som hadde tilhold ved Langavassmyrane i Eidfjord midt i måneden.

Les mer
FjellrypeMånedens bilde og funn juni 2018 (19.08.2018)

Månedens bilde for juni ble en fjellrype stegg tatt av Ingvar Måge på Eidfjordfjellet tidlig i juni. Månedens funn var en busksanger fra Austrheim. Det er første gang på 38 år at arten har blitt syngende i Hordaland.

Les mer
StorskarvMånedens bilde og funn mai 2018 (17.06.2018)

Da er månedens vinnerbilde for mai 2018 klart! Helge Søgnebotten stakk av med seieren. Månedens funn var selvsagt den hypersjeldne middelhavssteinskvetten som ble sett i Masfjorden.

Les mer

Nyhetsarkiv