Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hordaland
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hordaland

 Velkommen til Norsk Ornitologisk Forening i Hordaland - bindeleddet og talerøret for de fugleinteresserte i fylket. Ønsker du å bidra i arbeidet med å verne om fugler og deres leveområder i Hordaland, ta kontakt med oss. Besøk også vår egen hjemmeside som har mer utfyllende informasjon om foreningen:

www.fuglar.no

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

TrompeterfinkMånedens bilde juni 2017 (16.08.2017)

Fotokonkurransen fortsetter, månedens bilde for juni er kåret!

Les mer
Trompeterfink i sitt rette element i MaroccoMånedens funn juni og juli (14.08.2017)

Trompeterfink i Øygarden og Sibirlo er plukket ut som månedens funn i juni og juli. Månedens bilde kommer når juryen er tilbake fra ferie.

Les mer
Havnesjefen«Havnesjefen» - når naturen kommer for nær (03.08.2017)

Norges mest omtalte fugl, «Havnesjefen», er avlivet. Den gamle knoppsvanehannen har hatt tilhold i havnebassenget i Osøyro i nærmere ti år, og har vært den viktigste bidragsyteren til svanebestanden nord for Hardangerfjorden. Et turbulent liv ble i natt avsluttet med et hardt slag mot hodet...

Les mer
OrrfuglMånedens bilde og funn mai (07.07.2017)

Månedens bilde blir kåret av en jury fra NOF Bergen lokallag, mens månedens funn blir plukket ut av LRSK Hordaland. Vinnerbildene og funnene går videre til finale i desember, der årets bilde og funn blir kåret. Her følger resultatene fra mai.

Les mer
SvartbrynalbatrossSvartbrynalbatross sett i Hordaland! (28.06.2017)

Å se en albatross i Norge er en drøm for enhver fuglekikker. For å i det hele tatt ha sjansen til å se en representant for denne artsgruppen kreves det både feltaktivitet, dyktighet og hell. Det var akkurat det som skjedde med to lykkelige sjeler i Øygarden 25. juni.

Les mer
HavørnMånedens bilde og funn - april (02.06.2017)

Månedens bilde blir kåret av en jury fra NOF Bergen lokallag, mens månedens funn blir plukket ut av LRSK Hordaland. Vinnerbildene og funnene går videre til finale i desember, der årets bilde og funn blir kåret. Her følger resultatene fra april.

Les mer

Nyhetsarkiv