Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hordaland
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hordaland

 Velkommen til Norsk Ornitologisk Forening i Hordaland - bindeleddet og talerøret for de fugleinteresserte i fylket. Ønsker du å bidra i arbeidet med å verne om fugler og deres leveområder i Hordaland, ta kontakt med oss. Besøk også vår egen hjemmeside som har mer utfyllende informasjon om foreningen:

www.fuglar.no

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

Lundeful"Holy Island - mitt engelske paradis" Foredrag av Jan Rabben (18.04.2019)

Nof Sunnhordland ønsker velkommen til inspirasjonsmøte sammen med Sunnhordland botaniske forening.

Les mer
SvartspettNorges beste spette-li? (09.04.2019)

Helleskår i Odda er en god plass for spettefugler, og i dag ble en svartspett hunn observert. Det var den åttende spettearten for lokaliteten, som også innebærer at alle de norske spettene er funnet her. Den lokale sjeldenheten ble dessuten den første fotodokumenterte svartspetten i fylket noensinne.

Les mer
NOF logoI helgen passerte NOF avd. Hordaland 700 medlemmer! (02.04.2019)

Siden nyttår har NOF avd. Hordaland fått nye medlemmer hver uke – 59 fugleentusiaster har meldt seg inn i foreningen. Medlemmene er fordelt på de tre lokallagene: Bergen, Hardanger og Sunnhordland.

Les mer
DeltakereTurrapport fra Herdla naturreservat lørdag 16. mars (18.03.2019)

16 deltagere fra Bergen lokallag hadde meldt seg på den tradisjonelle vårturen til Herdla den 16 mars. Dårlige værvarsler tidligere i uken hadde endret seg til flott vårvær og bortimot vindstille. Allerede på møteplassen ved Herdla Fort var registreringen av dagens første fugler i gang. En falk hadde vist seg i et kort glimt og diskusjonen gikk mellom dvergfalk og tårnfalk med en knapp på sistnevnte.

Les mer
GjerdesmettNOF Sunnhordland lokallag – Innkalling til Årsmøte (05.03.2019)

Tid: Mandag 25.03.19 – kl 19.00 Sted: Stord vidaregåande skule, avd.Vabakkjen.

Les mer
HaukugleStem på årets fuglebilde i 2018 (04.03.2019)

For 15. år på rad skal årets fuglebilde i Hordaland kåres. Nå kan du finne din favoritt fra 2018 blant de tolv bildene som ble kåret til månedens bilde i fjor. Husk å avgi din stemme innen 15. mars 2019.

Les mer

Nyhetsarkiv