Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hordaland
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hordaland

 Velkommen til Norsk Ornitologisk Forening i Hordaland - bindeleddet og talerøret for de fugleinteresserte i fylket. Ønsker du å bidra i arbeidet med å verne om fugler og deres leveområder i Hordaland, ta kontakt med oss. Besøk også vår egen hjemmeside som har mer utfyllende informasjon om foreningen:

www.fuglar.no

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

RødstrupeFuglelyder på nett (24.04.2017)

Våren har kommet for fullt og naturen fylles av de vakreste strofer. Vår side med fuglelyder kan være grei akkurat nå for å friske opp hukommelsen, eller rett og slett når du er usikker på hva du hører. Her finner du korte lydsnutter fra mer enn 300 arter.

Les mer
LappspurvBli medlem av NOF Hordaland (06.04.2017)

For å fungere som en viktig aktør i arbeidet med fuglevern i Hordaland må vi ha mange med oss. Bli med på laget du også! Støtt fuglevernet i fylket og motta vårt tidsskrift "Fuglar i Hordaland" tre ganger i året.

Les mer
NOF HordalandÅrsmøte i NOF Hordaland (31.03.2017)

Bli med på fuglekikking og sosialt samvær langs Hardangerfjordens nordside. Norsk Ornitologisk Forening (NOF) Hordaland inviterer til årsmøtehelg på Neshalvøya i Kvam 21. til 23. april 2017.

Les mer
HaukugleHaukugleinvasjonen høsten 2016 (30.03.2017)

En av de store slagerne i løpet av fjoråret var de enorme mengdene med haukugle i hele Hordaland. Har vi noensinne opplevd maken? Last ned artikkelen fra "Fuglar i Hordaland" som sammenligner forekomsten i 2016 - mot toppåret 1983.

Haukugler i hopetall! (PDF)
GrønnfinkLokallagstur til Herdla 18. mars (20.03.2017)

Tradisjonen tro inviterte Bergen Lokallag til vårtur på Herdla for å ta i mot de første trekkfuglene. Utrolig nok hadde det klarnet opp etter en uke med sludd og regn. Vinden hadde dreiet mot nord som så ofte før betyr klarvær og lavere temperatur. 19 deltagere hadde meldt seg på.

Les mer
StorskarvMånedens bilde og funn (20.03.2017)

Månedens bilde blir kåret av en jury, mens månedens funn blir plukket ut av LRSK. Bildene og funnene går videre til finale i desember, hvor årets bilde og funn blir kåret. Her kommer resultatene fra februarkåringen.

Les mer

Nyhetsarkiv