Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hordaland
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hordaland

 Velkommen til Norsk Ornitologisk Forening i Hordaland - bindeleddet og talerøret for de fugleinteresserte i fylket. Ønsker du å bidra i arbeidet med å verne om fugler og deres leveområder i Hordaland, ta kontakt med oss. Besøk også vår egen hjemmeside som har mer utfyllende informasjon om foreningen:

www.fuglar.no

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

GravandBergen lokallag arrangerte tur til Herdla lørdag 18 mars (20.03.2017)

Tradisjonen tro inviterte Bergen Lokallag til vårtur på Herdla for å ta i mot de første trekkfuglene. Utrolig nok hadde det klarnet opp etter en uke med sludd og regn. Vinden hadde dreiet mot nord som så ofte før betyr klarvær og lavere temperatur. 19 deltagere hadde meldt seg på.

Les mer
StorskarvBergen lokallag - månedens bilde og funn (20.03.2017)

Her kommer resultatene fra februarkåringen av månedens bilde og funn.

Les mer
FuglekongeStem på årets fuglebilde i 2016 (13.03.2017)

Det er mange gode fuglefotografer i Hordaland. For 13. år på rad skal årets fuglebilde kåres. Nå kan du finne din favoritt fra 2016 blant ti utvalgte finalister. Husk å avgi din stemme innen 1. april 2017.

Les mer
VipeVipa er på vei til sine hekkeplasser (24.02.2017)

Prosjektet vern vipa i Hordaland kartlegger viper på tredje året. Prosjektet har kartlagt en rekke hekkeplasser i fylket, de blir overvåket av faste rapportører i lokallagene. Vi trenger også din hjelp til å finne nye hekkeområder denne våren.

Les mer
HaukugleMånedens bilde og funn (13.02.2017)

NOF Bergen lokallag inviterer alle fuglinteresserte til å delta i ny konkurranse. Månedens bilde blir kåret av en jury, mens månedens funn blir plukket ut av LRSK. De 12 bildene og funnene går videre til finale i desember, hvor årets bilde og funn blir kåret.

Les mer
HaukugleBeskrivelse av sjeldne fugler i Hordaland i 2016 (10.01.2017)

Et nytt år er i gang, og det er nå på tide å sende inn beskrivelser av sjeldne fugler som ble sett i året som gikk til NOF Hordalands sjeldenhetskomité (LRSK Hordaland). Fristen for å sende inn beskrivelse av fjorårets sjeldenheter til LRSK er 1. februar.

Les mer

Nyhetsarkiv