Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hordaland
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hordaland

 Velkommen til Norsk Ornitologisk Forening i Hordaland - bindeleddet og talerøret for de fugleinteresserte i fylket. Ønsker du å bidra i arbeidet med å verne om fugler og deres leveområder i Hordaland, ta kontakt med oss. Besøk også vår egen hjemmeside som har mer utfyllende informasjon om foreningen:

www.fuglar.no

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

Fugletårnet på HerdlaOpning av fugletårn på Herdla (17.04.2018)

Herdla er utan sidestykke den mest fuglerike staden i Hordaland. Folk som kjem til Herdla skal få oppleve fuglane på nært hald, utan at fuglelivet vert skadelidande. Det nye fugleobservasjonstårnet er ei viktig brikke for å oppnå denne visjonen. Bli med på opning 19. april.

Les mer
FossekallMånedens bilde og funn februar 2018 (05.04.2018)

Da er det kåret et vinnerbilde for februar. Vinnerbildet, en fossekall, er tatt av Helge Søgnebotten. Månedens funn i februar ble en duetrost funnet av Ola Moen i Kvam kommune.

Les mer
LisethÅrsmøtepåmelding (05.04.2018)

Bli med til fjells i slutten av mai! NOF Hordaland avholder sitt årsmøte på Liseth i Eidfjord 26. mai, og inviterer fugleinteresserte i hele fylket til å komme. Foruten årsmøte blir det quiz og sosialt samvær denne helgen, og vi satser på mange fine fugleopplevelser i felten.

Les mer
Herdla museumForedragsaften på Herdla Museum (03.04.2018)

Norsk Ornitologisk Forening, Bergen lokallag inviterer til foredragsaften på Herdla Museum. Herdla er en viktig lokalitet for trekkfugler vår og høst, Ornitolog Terje Lislevand foredrar. Marin forsøpling er en gigantisk trussel mot fuglelivet. Vi har invitert foredragsholdere som aktive med bekjempelse av marin forsøpling til å fortelle oss mer om temaet.

Les mer
DuetrostTurrapport Herdla naturreservat (18.03.2018)

Bergen Lokallag inviterte til ekskursjon og tradisjonell vårtur til Herdla lørdag den 17. mars. 22 påmeldte fikk en flott dag på Herdla med både fint vær og et variert utvalg av fugler

Les mer
GråhegreMånedens bilde og funn januar 2018 (09.03.2018)

Da er månedens bilde og funn i gang. Her kommer resultatene fra januar. Vinnerbilde fra 2017 blir publisert i vårt medlemsblad, Fuglar i Hordaland og på nettsiden.

Les mer

Nyhetsarkiv