Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hordaland
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hordaland

 Velkommen til Norsk Ornitologisk Forening i Hordaland - bindeleddet og talerøret for de fugleinteresserte i fylket. Ønsker du å bidra i arbeidet med å verne om fugler og deres leveområder i Hordaland, ta kontakt med oss. Besøk også vår egen hjemmeside som har mer utfyllende informasjon om foreningen:

www.fuglar.no

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

HavørnMånedens bilde og funn - april (02.06.2017)

NOF Bergen lokallag plukker ut og velger månedens bilde og funn. Her kommer resultatene for april.

Les mer
SandloHekkesesong: vi trenger dine hekkefunn (05.05.2017)

Vi er fortsatt midt i vårtrekket, men det er allerede en rekke arter som har påbegynt hekkesesongen. Vi ønsker at alle konstaterte hekkefunn rapporteres med høy nøyaktighet i www.artsobservasjoner.no. Les om hvordan du kan øke verdien på dine funn.

Les mer
SpurvehaukMånedens bilde og funn - mars (02.05.2017)

Månedens bilde for mars er tatt av Robin Strand. Et artig bilde med det klassiske rovfuglblikket som hovedfokus. Tankene i spurvehauken sitt hode er kanskje at skjæren er en mulig lunsj, men antagelig forstår den at skjæren har irriterende god kontroll.

Les mer
RødstrupeFuglelyder på nett (24.04.2017)

Våren har kommet for fullt og naturen fylles av de vakreste strofer. Vår side med fuglelyder kan være grei akkurat nå for å friske opp hukommelsen, eller rett og slett når du er usikker på hva du hører. Her finner du korte lydsnutter fra mer enn 300 arter.

Les mer
LappspurvBli medlem av NOF Hordaland (06.04.2017)

For å fungere som en viktig aktør i arbeidet med fuglevern i Hordaland må vi ha mange med oss. Bli med på laget du også! Støtt fuglevernet i fylket og motta vårt tidsskrift "Fuglar i Hordaland" tre ganger i året.

Les mer
NOF HordalandÅrsmøte i NOF Hordaland (31.03.2017)

Bli med på fuglekikking og sosialt samvær langs Hardangerfjordens nordside. Norsk Ornitologisk Forening (NOF) Hordaland inviterer til årsmøtehelg på Neshalvøya i Kvam 21. til 23. april 2017.

Les mer

Nyhetsarkiv