Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hordaland
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hordaland

 Velkommen til Norsk Ornitologisk Forening i Hordaland - bindeleddet og talerøret for de fugleinteresserte i fylket. Ønsker du å bidra i arbeidet med å verne om fugler og deres leveområder i Hordaland, ta kontakt med oss. Besøk også vår egen hjemmeside som har mer utfyllende informasjon om foreningen:

www.fuglar.no

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

StorskarvMånedens bilde og funn mai 2018 (17.06.2018)

Da er vinnerbildet klart! Helge Søgnebottten stakk av med seieren.

Les mer
MiddelhavssteinskvettMiddelhavssteinskvett i Masfjorden (11.06.2018)

Masfjorden i Nordhordland er nok en kommune få fuglekikkere har besøkt i sin jakt etter sjeldne arter. Det skulle endre seg i midten av mai 2018, da en middelhavssteinskvett dukket opp i en kystnær furuskog på Holsøya. Da var det nesten 27 år siden forrige gang en slik hadde blitt sett i Norge.

Les mer
SandloMånedens bilde og funn april 2018 (10.06.2018)

Bergen lokallags fotokonkurranse 2018. Vinnerbildet i april er tatt av Lars Ågren i Herdla naturreservat rett nedenfor det nye fugletårnet.

Les mer
Boltit hannStrålende årsmøtehelg på Liseth (06.06.2018)

Årsmøtet ble denne gangen avviklet på Liseth Pensjonat og Hytteutleie ved foten av Hardangervidda helgen 25. til 27. mai. I uvanlig godt vær fikk de 24 deltakerne oppleve de aller fleste av fjellfuglene våre.

Les mer
HaukugleMånedens bilde og funn mars 2018 (23.05.2018)

Fotokonkurransen forsetter og her kommer vinnerbildet for mars. Månedens funn er også plukket ut, en svartstrupetrost hann som hadde tilhold på en foringsplass i Os kommune i siste halvdel av måneden.

Les mer
Fugletårnet på HerdlaOpning av fugletårn på Herdla (17.04.2018)

Herdla er utan sidestykke den mest fuglerike staden i Hordaland. Folk som kjem til Herdla skal få oppleve fuglane på nært hald, utan at fuglelivet vert skadelidande. Det nye fugleobservasjonstårnet er ei viktig brikke for å oppnå denne visjonen. Bli med på opning 19. april.

Les mer

Nyhetsarkiv