Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hordaland
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hordaland

 Velkommen til Norsk Ornitologisk Forening i Hordaland - bindeleddet og talerøret for de fugleinteresserte i fylket. Ønsker du å bidra i arbeidet med å verne om fugler og deres leveområder i Hordaland, ta kontakt med oss. Besøk også vår egen hjemmeside som har mer utfyllende informasjon om foreningen:

www.fuglar.no

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

Utsyn fra BlåmannenBli med på seminar! (13.02.2019)

Det blir stadig tydeligere for de som ønsker å høre – Arter forsvinner og de forsvinner fort. NRK hadde en artikkel i går hvor man presenterte funnene i en ny stor rapport publisert i Biological Conservation som gir en omfattende gjennomgang av den globale reduksjonen av insekter og driverne.

Les mer
Et uglelivMedlemsmøte på Herdla museum – en fulltreffer! (13.02.2019)

Bergen lokallag, i samarbeid med Herdla museum, hadde fullt hus i går. 70 oppmøtte fikk høre Zoolog Roar Solheims foredrag «Et ugleliv»

Les mer
SnøuglereirEt ugleliv - OPPDATERT (08.02.2019)

Herdla museum og NOF Bergen lokallag inviterer til foredragskveld og åpning av utstillingen "Uglesett". Tirsdag 12. februar kl 18:00 åpner museet dørene for alle som er fascinert av ugler. Vi har invitert Zoologen Roar Solheim til å fortelle oss om uglenes fascinerende og mystiske verden. Foredraget starter kl. 19:00

Les mer
SpurvehaukMånedens bilde og funn desember 2018 (31.01.2019)

Vinner av årets siste bilde er kåret! Følg med på nettsiden, snart får du mulighet til å stemme på årets bilde.

Les mer
SvarttrostBli med på Hagefugltellingen (25.01.2019)

Det er igjen duket for å telle hagefuglene. Mange jar klaget på lite fugler så langt i vinter, så det blir spennende å se hvordan det står til. Bli med på Hagefugltellingen du også, og bidra til å øke kunnskapen om våre vanligste vinterfugler. Tellingen varer fram til 3. februar.

Les mer
Foto: Oddvar HeggøyBeskrivelse av sjeldne fugler i Hordaland i 2018 (20.01.2019)

Sjeldenhetskomitéen i Hordaland (LRSK Hordaland) har nå startet arbeidet med å oppsummere fjorårets funn i sin årlige rapport. Derfor er det nå på tide å sende inn beskrivelser av sjeldne fugler som ble sett i 2018. Fristen for å sende inn beskrivelse av fjorårets sjeldenheter er den 15. februar.

Les mer

Nyhetsarkiv