Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Oslo & Akershus
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Oslo & Akershus

NOF OA

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

NOF OA-logoNOF OA vedtar satsingsområder (22.03.2019)

Styret i NOF OA (Norsk Ornitologisk Forening, avd. Oslo og Akershus) har vedtatt å lage en plan for hvilke satsingsområder fylkesavdelingen skal fokusere på. Planen skal revurderes hvert 5. år, og godkjennes av NOF OAs årsmøte.

Les mer
LøvsangerUtbygging kan gi akutt kollisjonsfare (20.03.2019)

Politikerne i Nesodden kommune har det travelt med å bygge ut området ved Nesoddtangen Brygge. Ved å ta vare på trærne på Knausen ved Signalen vil man hjepe tusenvis av trekkfuglene som mellomlander her hvert år. Her kan man oppnå mye med litt omtanke!

Les mer
Urbaniserte knoppsvanerLøgnaktig og grovt villedende om Strandveien i Lillestrøm (18.03.2019)

Det er foreslått opp mot 1 600 boliger i en ny bydel i Lillestrøm. Området ligger ved Nitelva, og prosjektet medfører en omfattende utfylling i elva. Nitelva er et nasjonalt verna vassdrag med store naturverdier, og Fylkesmannen har derfor sagt nei til planen. Nå er det fare for at kommunen trosser Fylkesmannens nei.

Les mer
Død fuglMange fugler små forsvinner med «Det store blå» (01.11.2018)

Kjell Inge Røkke har lagt fram planer om en 200 meter høy skyskraper på Fornebu. Et byggverk der plasseringen vitner om en skremmende uvitenhet om eller ignoranse for vår natur, og hva som risikerer å skje dersom byggverket «Det store blå» skulle bli virkelighet.

Les mer
DvergloNOF Nittedal lokallag er opprettet (24.10.2018)

Onsdag 24. oktober var det fuglemøte i Formannskapssalen i Nittedal rådhus. Formålet var oppstart av NOF Nittedal lokallag. Møtet var annonsert i lokalpressen, og 29 personer møtte opp. Det ble et godt møte, som også resulterte i flere nye NOF-medlemmer.

Les mer
NOF OA logoVellykket Fuglenes dag ved Østensjøvannet i Oslo (29.05.2018)

Lørdag 26. mai arrangerte NOF OA Fuglenes dag ved Østensjøvannet i Oslo, i samarbeid med Østensjøvannets Venner. Østensjø Husflidlag sto for servering, og Oslo kommune og miljøbydel Østensjø var sponsorer.

Les mer

Nyhetsarkiv