Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Oslo & Akershus
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Oslo & Akershus

NOF OA

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

Død fuglMange fugler små forsvinner med «Det store blå» (01.11.2018)

Kjell Inge Røkke har lagt fram planer om en 200 meter høy skyskraper på Fornebu. Et byggverk der plasseringen vitner om en skremmende uvitenhet om eller ignoranse for vår natur, og hva som risikerer å skje dersom byggverket «Det store blå» skulle bli virkelighet.

Les mer
DvergloNOF Nittedal lokallag er opprettet (24.10.2018)

Onsdag 24. oktober var det fuglemøte i Formannskapssalen i Nittedal rådhus. Formålet var oppstart av NOF Nittedal lokallag. Møtet var annonsert i lokalpressen, og 29 personer møtte opp. Det ble et godt møte, som også resulterte i flere nye NOF-medlemmer.

Les mer
NOF OA logoVellykket Fuglenes dag ved Østensjøvannet i Oslo (29.05.2018)

Lørdag 26. mai arrangerte NOF OA Fuglenes dag ved Østensjøvannet i Oslo, i samarbeid med Østensjøvannets Venner. Østensjø Husflidlag sto for servering, og Oslo kommune og miljøbydel Østensjø var sponsorer.

Les mer
NOF OANOF OAs medlemstall spratt opp med over 1000 (20.03.2018)

Som siste fylkesavdeling har nå også NOF avd. Oslo og Akershus blitt integrert i NOFs medlemsregister, med sentral innkreving av kontingent og lokalt tillegg. Dette medførte et stort sprang i medlemstallet, da det var mange som primært var abonnenter av Fuglevennen. NOF OAs medlemstall er i skrivende stund 2 595.

Les mer
KaieKaia fortjener bedre saksbehandling (22.09.2017)

Lyst til å plaffe løs på fredete fugler som det ikke er jakttid på? Da er du heldig hvis du bor i Nes kommune i Akershus. En telefon til kommunen samt et kort brev på noe få linjer hvor du skriver at du synes fuglene gjør skade er alt som skal til for å få skadefellingstillatelse utstedt på dagen.

Les mer
RinggåsVellykket Fuglenes dag ved Østensjøvannet i Oslo (29.05.2017)

NOF OA markerte Fuglenes dag på sedvanlig måte ved Østensjøvannet i Oslo, i samarbeid med Østensjøvannets Venner. Østensjø husflidslag sto for bevertningen, og arrangementet var sponset av Østensjø bydel. Rundt 350 fugleglade og andre nysgjerrige møtte frem til foredrag og fugleturer.

Les mer

Nyhetsarkiv