Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Finnmark
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Finnmark

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

NOF avd. FinnmarkÅrsmøte i NOF avd. Finnmark 27. mai (10.05.2017)

NOF avd. Finnmark inviterer til årsmøte på Stabbursnes naturhus og museum i Porsanger kl. 11:00-14:00.

Les mer
Lappmeisen, årg. 28Fugleinteresserte i nord, støtt vårt arbeid og abonnér på Lappmeisen! (04.04.2017)

Flere steder nordpå arbeides det nå aktivt for å styrke fuglevernarbeidet. I Finnmark har vi blant annet fått en ny giv i fylkesavdelingen hvor vi ønsker å være et bindeledd for fugle- og naturinteresserte i fylket vårt, samt samarbeide med alle gode krefter ellers i landsdelen. Støtt vårt arbeid med å abonnere på Lappmeisen!

Les mer
Lokallag i vest-Finnmark (14.10.2016)

Les mer
GulnebblomManglende tilsyn ved Slettnes naturreservat (31.05.2016)

Mange har besøkt Slettnes naturreservat i Finnmark. Her møter en sårbar, arktisk natur deg, og du kan oppleve en uvanlig og rik fuglefauna. At oppsyn her er essensielt viktig, er unødvendig å si. Men Statens naturoppsyn (SNO) har ikke midler. NOF reagerer sterkt, og har bedt om en redegjørelse fra myndighetene.

Les mer
Fuglenes dag på Stabbursnes arrangeres 21. mai 2016!Fuglenes dag / Biomangfold-dagen / Verdens trekkfugldag 21-22. mai! (02.05.2016)

Tradisjonen tro arrangeres Fuglenes Dag på Stabbursnes, Porsanger, helga 21-22. mai 2016 som et samarbeid mellom NOF avd. Finnmark, Stabbursnes Naturhus og museum, Statens Naturoppsyn og Finnmarkseiendommen.

Les mer
HagesangerNOF avd. Finnmark arrangerte ringmerkingskurs på Stabbursnes (16.09.2015)

Styret i NOF Finnmark har på tidligere møter bestemt at det skal startes med ringmerkingsaktivitet og opplæring av nye ringmerkere i Finnmark. Torkjell Morset i styret tok kontakt med Nigel Goodgame som har familiær tilknytning til Porsanger og er en ivrig ringmerker, og kunne være merkelærer og mentor for oss ferske.

Les mer

Nyhetsarkiv