Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Finnmark
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Finnmark

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

BrushaneGledelig brushane-nytt i Finnmark (24.06.2018)

Brushanen er en rødlistet art som vurderes som sterkt truet i Norge. Men gledelig nok har den stedvis vært tallrik i Finnmark nå i år, noe NRK Finnmark nå fokuserer på gjennom sine websider.

Les mer
GråmåkeNå skal lidelsene hos sjøfugler stanses! (18.06.2018)

NOF avd. Finnmark har gjentatte ganger fokusert på skadene på sjøfugl fra fiskeredskaper. I et møte med Mattilsynet nylig ble alvoret i situasjonen understreket, og det ble diskutert konkrete tiltak for å stanse strømmen av eksempler på lidende sjøfugler i Finnmark. Dette må la seg løse!

Les mer
Vardø lokallagVardø lokallag av NOF Finnmark (05.06.2018)

Nok en gladmelding fra lyse nord - denne gangen så langt øst som vi kommer i landet vårt. Det etableres nå et nytt lokallag i landsdelens eldste by, Vardø - byen ved Østhavet. Dag Gjerstad var til stede da det nye interimstyret ble valgt, og han har sendt oss denne rapporten.

Les mer
DSC_829Ekskursjon / medlemssamling - Høyholmen i Tana 21-22 september 2018 (04.06.2018)

Varanger NOF med primus motor Øystein Hauge ønsker velkommen til kombinert ekskursjon og medlemssamling på Høyholmen i Tana den 21-22 september 2018.

Les mer
SangsvaneRapport fra årets fylkesekskursjon til Pasvik (03.06.2018)

Årets fylkesekskursjon gikk denne gang til ikoniske Noatun helt sør i Pasvikdalen der NOF Finnmark hadde et felles opplegg med NIBIO Svanhovd og Naturvernforbundet i Sør-Varanger. Dag Gjerstad har sendt oss følgende rapport fra begivenheten.

Les mer
Logo Finnmark smallOppsummering fra årsmøtet i NOF Finnmark (03.06.2018)

Årets årsmøte i NOF Finnmark ble gjennomført torsdag 31. mai på Stabbursnes, og nytt styre er nå på plass. Dag Gjerstad har sendt oss en oppsummering fra årsmøtet samtidig som valgkomiteen med Morten Günter berømmes for sin gode jobb.

Les mer

Nyhetsarkiv