Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Trøndelag
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Trøndelag

NOF logo

Større bilde

Velkommen til nettsidene for NOF avdeling Trøndelag!


Vi er en forening for fugl og fuglevern og fungerer som et bindeledd for alle fugleinteresserte i fylket. Aktiviteten blandt medlemmene våre er organisert gjennom åtte lokallag. Vi utgir tidsskriftet Trøndersk Natur, norges flotteste fylkestidsskrift for fugl. På disse sidene finner du nyhetsstoff, oversikt over arrangementer og kontaktinformasjon.

Sjekk ut kalenderen vår og bli med på tur da vel!

 

Besøk og LIK oss også på Facebook.

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

NOF logoÅrsmøte i NOF-Trøndelag fredag 5.april 2019 (14.03.2019)

NOF avdeling Trøndelag innkaller alle medlemmer til årsmøte kl 18:00 fredag 5.april 2019 på Klostergården, Tautra. Årsmøteinnkallingen og sakspapirer for årsmøtet følger vedlagt.

Les mer
Kornkråke litenSpørreundersøkelse om kornkråke (28.02.2019)

I perioden februar til mai 2019 gjennomfører Trondheim Kommune en spørreundersøkelse om kornkråke (Corvus frugilegus).

Les mer
RødnebbterneRødnebbterne på langtur (22.02.2019)

En liten koloni med rødnebbterner hadde sommeren 2018 slått seg ned på Trondheim sentralstasjon, i området øst for perrongen. Etter avklaring med BaneNOR fikk vi tilbringe litt tid i kolonien for ringmerking.

Les mer
StjertandNidelvstien - NOF-Trøndelag skeptisk til følgene av tursti langs Nidelva (06.02.2019)

Reguleringsplan for gangsti langs Nidelva fra Nedre Leirfoss til Trongfossen i Klæbu og fra Nedre Leirfoss til Tillerbrua er nå ute på høring, og NOF-Trøndelag har den 17.1.2019 avgitt uttalelse til høringen.

Les mer
NOF logoNOF avdeling Trøndelag er i gang (19.12.2018)

Den 16. november 2018 ble det første årsmøtet for NOF avd. Trøndelag holdt. NOF avd. Trøndelag er nå i gang! Dette ble feiret med kaffe, kake og et interessant og underholdende foredrag av John Haugen. Les mer og se referatet fra årsmøtet her.

Les mer
NOF logoÅrsmøte i NOF avd. Trøndelag (26.10.2018)

Endelig er det tid for å komme i gang med NOF avdeling Trøndelag. Alle medlemmer inviteres herved til det første felles årsmøtet for NOF avd. Sør-Trøndelag og NOF avd. Nord-Trøndelag kl 19:00 den 16. november 2018 på Prestegårdskafeen ved Stjørdal Museum. Det blir årsmøtesaker, foredrag av John Haugen, kaffe og kake. Vel møtt!

Les mer

Nyhetsarkiv