Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Trøndelag
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Trøndelag

NOF logo

Større bilde

Velkommen til nettsidene for NOF avdeling Trøndelag!


Vi er en forening for fugl og fuglevern og fungerer som et bindeledd for alle fugleinteresserte i fylket. Aktiviteten blandt medlemmene våre er organisert gjennom åtte lokallag. Vi utgir tidsskriftet Trøndersk Natur, norges flotteste fylkestidsskrift for fugl. På disse sidene finner du nyhetsstoff, oversikt over arrangementer og kontaktinformasjon.

Sjekk ut kalenderen vår og bli med på tur da vel!

 

Besøk og LIK oss også på Facebook.

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

NOF logoNOF avdeling Trøndelag er i gang (19.12.2018)

Den 16. november 2018 ble det første årsmøtet for NOF avd. Trøndelag holdt. NOF avd. Trøndelag er nå i gang! Dette ble feiret med kaffe, kake og et interessant og underholdende foredrag av John Haugen. Les mer og se referatet fra årsmøtet her.

Les mer
NOF logoÅrsmøte i NOF avd. Trøndelag (26.10.2018)

Endelig er det tid for å komme i gang med NOF avdeling Trøndelag. Alle medlemmer inviteres herved til det første felles årsmøtet for NOF avd. Sør-Trøndelag og NOF avd. Nord-Trøndelag kl 19:00 den 16. november 2018 på Prestegårdskafeen ved Stjørdal Museum. Det blir årsmøtesaker, foredrag av John Haugen, kaffe og kake. Vel møtt!

Les mer
Høstdagen miniHøstdagen ved Haukvatnet 2018 (24.09.2018)

Høstdagen ved Haukvannet søndag 2. september hadde rundt 2300 deltakere. Helt fantastisk oppmøte. Her var det mange som fikk møte NOF og en rekke andre frivillige natur og frilufts-organisasjoner. Se her for noen bilder fra standen til NOF.

Les mer
BlåmeisVårfugletur på Ringve (30.08.2018)

Som et ledd i samarbeidet mellom Ringve botaniske hage og NOF sitt lokallag i Trondheim ble det arrangert en vandring i hagen onsdag 23. mai. Mange oppmøtte fikk være med når Otto Frengen viste fram fuglekasser og fortalte om fugl.

Les mer
IslomFugletur til Kråkvåg 6.-8. april (13.03.2018)

NOF-ST har gleden av å invitere til den årlige fylkesturen til Kråkvåg og Storfosna. I år blir turen avholdt 6.april-8.april. Vi håper så mange som mulig har lyst og anledning til å være med. Info om turen finner dere ved å følge lenken.

Les mer
LogoÅrsmøte i NOF avd. Nord-Trøndelag fredag 13. april 2018 (12.03.2018)

NOF avdeling Nord-Trøndelag innkaller alle medlemmer til årsmøte fredag 13 april 2018 på Tautra i Frosta kommune. Årsmøteinnkallingen og sakspapirer for årsmøtet finner dere her.

Les mer

Nyhetsarkiv