Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Drammen og omegn lokallag med fugletur og ringmerking
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Drammen og omegn lokallag med fugletur og ringmerking

(01.12.2016)

Drammen og omegn lokallag har fastsatt program for våren 2017. Men det er fortsatt litt igjen av det gamle året, og det blir både en fugletur til tårnet på Linnesstranda og åpen dag med ringmerking før årets slutt. Alle er velkommen til å møte opp!

Blåmeis

Blåmeis på Linnesstranda (Opphavsrett: Merete W. Dees) Større bilde

Rødstrupe

Rødstrupe, Linnesstranda. (Opphavsrett: Merete W. Dees) Større bilde

Spettemeis

Spettmeis, Linnesstranda. (Opphavsrett: Merete W. Dees) Større bilde

Det blir tårndager på Linnesstranda den 3, 4 og 18. desember. Det er bare å møte opp på parkeringsplassen på Gullaug skole og følge stien ut langs Lierelva til tårnet.

Det blir turledere fra kl. 09.00 - 11.00 som er Bjørn W. Penk og Noah N. Penk. 

Er du nybegynner som fuglekikker, er tårnet på Linnesstranda en flott lokalitet! Her kan du bli kjent med mange fuglearter på ganske nært hold, og svært ofte er det andre fuglefolk tilstede som kan hjelpe til med artsbestemmelse.

Den 17. desember kl. 10.00 blir det ringmerking i hagen til Penks i Berghylla 4, Sørumlia. For de som er interessert i å observere og studere hvordan vi ringmerker fugler, vil det bli holdt "åpen dag". Her vil vi få kontakt med de vanligste hagefuglene, som f.eks. blåmeis, kjøttmeis, pilfink og grønnfink m.m. Ansvarlige: Hans Petter Rømme, Bjørn og Noah Penk. NB! Husk å ta med niste!

Programmet for våren 2017 ligger nå ute på hjemmesidene til NOF Drammen og omegn lokallag. Trykk på "les mer" for hele programmet. 

Alle er velkommen!

 

 

 

Les mer