Hopp til hovedinnhold

Kommentarer til «Landingsplassen Røst»

Fuglenes vandringer er både sagnomsuste og imponerende. Om høsten er det milliarder av fugler som skal reise fra hekkeplass til overvintringsområde. I de fleste tilfellene går det normalt for seg, men når en fugl tuller seg bort så er det på en spesiell øy mange dukker opp; Røst i Lofoten!

Gå til nyheten

Kommentarer

Boble Tilleggsopplysninger

En må heller ikke glemme høstens 2 sibirpiplerkene!

Steve Baines (08.12.2007)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Fugler på Røst.

Bilder og oppdatert informasjon om fugler på Røst finner en på www.fuglesiden.com.

Thor Edgar Kristiansen (09.12.2007)

Ny kommentarSvar på denne

Boble pip-pip

Hei,

sibirpiplerkene må vi ikke glemme! Ei heller 4 tartarpiplerker og 1 lappiplerker! Blir vel skrevet en ny Røst-rapport snart, slik at alt blir memorert for ettertiden.

Martin Eggen (10.12.2007)

Ny kommentarSvar på denne

Boble WJmIaQxTBnh

Heikki: Applaus! Spessielt analysen av hvor mye det ksetor e5 kutte i utslippene av CO2 sammenlignet med hvor mye det ksetor e5 ta konsekvensene av klimaendringene, kan komme godt til nytte neste gang noen fra Hf8yre ve5ger e5 kalle SV for f8konomisk uannsvarlige .d8ystein Sjf8lie: Heikki krittiserer ogse5 Norge, med god grunn, men det er vel liten tvil om at USA og Australia tar mye mindre hennsyn til klimaendringene enn det vi gjf8r. Ellers er jeg helt enig om at det me5 legges mer avgifter pe5 klimaforurensing.PS: Hva kom Copenhagen Consensus fram til?

FfsPHnvCOoLJ (19.11.2012)

Ny kommentarSvar på denne