Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

vindkraftMarkering mot vindkraft i Setesdal! (08.04.2021)

Onsdag 31. april stilte i alt 9 organisasjoner opp i Evje sentrum for å markere motstand mot utbygging av vindkraftverk i Setesdal og samtidig dele ut en rykende fersk brosjyre med foreningenes argumenter. Det var Motvind Sørvest og Nei til vindkraft i Setesdal som nok en gang var drivkreftene bak det hele.

Les mer
Årsmelding for NOF avd. Buskerud 2020 (01.04.2021)

Årsmelding for 2020 med tilhørende regnskap for 2020 og forsalg til budsjett for 2021 legges ut som informasjon til medlemmene i påvente av formell godkjenning på årsmøtet.

Les mer
LundeVern er en forutsetning for et rikt hav (30.03.2021)

Norge henger etter på det marine vernet, et vern som vil være viktig for å ta vare på et produktivt hav for mennesker, dyr og fugler. Vern er lurt etter mange barometer, og derfor må vi bevare for å beskatte, og ikke forringe våre mest verdifulle havområder.

Les mer
Nytt styre i NOF-Telemark (25.03.2021)

Årsmøtet i NOF-Telemark ble avholdt i går 24.mars. På møtet ble det valgt et nytt styre og Allen Einar Kjøhl-Rødsand ble valgt som ny leder.

Les mer
NOFÅrsmøte i NOF-Trøndelag 12. april 2021 (23.03.2021)

NOF avdeling Trøndelag innkaller alle medlemmer til årsmøte mandag 12. april kl. 18.00. På grunn av den pågående korona-situasjonen vil årsmøtet avholdes digitalt.

Les mer
TjeldGod påske! (22.03.2021)

Nye vårtegn viser seg hver dag i form av hestehov, rakler på hasseltrær og gule plener som smyger seg fram fra under snøen. For en fuglekikker har likevel våren vart ei stund - helt siden grågås, sanglerker og viper kom dryssende over oss allerede i februar. Det er likevel nå det tar av med med varmere dager og netter, og kanskje med en god trekkvind fra sør! Alt ligger til rette for ei god og fuglerik påske!

Les mer