Hopp til hovedinnhold

Fylkesavdelinger

En av BirdLife Norge sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for BirdLife Norge sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt fra fylkesavdelingene

Fuglenes dag 24.05.2022

Velkommen til Fuglenes dag 2022 i Oslo

Fuglenes dag markeres hvert år over hele landet, mot slutten av mai eller i begynnelsen av juni. Ved Østensjøvannet i Oslo skjer det mange spennende og morsomme ting rundt Fugleteltet og mange andre stand. Det blir korte fugleturer, foredrag, testing av kikkerter, salg av litteratur, minikurs og fuglerally. Eget aktivitetstelt for barna!

Les hele saken
Kvassheim fyr 20.05.2022

Årsmøte i NOF avdeling Rogaland 2022

Koronasituasjonen gjorde det fremdeles noe usikkert mht å arrangere årsmøtet i første kvartal i år, men når samfunnet nå er normalisert planlegger vi å avvikle årsmøtet i NOF avdeling Rogaland fredag 10. juni kl 18:30 på Kvassheim fyr.

Les hele saken
Lunden 19.05.2022

Lunden leverte fugleopplevelser!

Onsdag 4. mai lokket fugleforeninga i Tvedestrand 29 ut for å være med på en tur om fuglelyder på og noe historie om Lunden på Nes Verk.

Les hele saken
Fuglekikkere i Isdalen, Eidfjord 18.05.2022

Velkommen til fjells

BirdLife Hordaland inviterer til fuglefestival og årsmøtehelg til fjells. Bli med på ringmerking, fuglesangkurs, ekskursjoner, foredrag, quiz og sosialt samvær i nydelige omgivelser.

Les hele saken
Vipe 12.05.2022

Årsmøte 2022

Årets årsmøte for Birdlife Nordland blir på Medby grendehus, Fornes i Andøy kommune, lørdag 28. mai kl. 17.00. Her finner du alle dokumentene.

Les hele saken
Geitingsneset 11.05.2022

Skådetur til Geitingneset med BirdLife Bergen

Maituren ligg fast på ekskursjonsprogrammet til BirdLife Bergen - då er skåding frå Geitingneset utafor Herdlevær bankers. Slik også i år, med ganske gode forventningar til eit bra trekk av diverse lom og joer denne laurdagen 7. mai.

Les hele saken