Hopp til hovedinnhold

Fylkesavdelinger

En av BirdLife Norge sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for BirdLife Norge sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt fra fylkesavdelingene

Havsule 21.09.2022

Vindkraft i fjæresteinene: Verst tenkelig plass

Hadsel kommune vurderer vindkraftutbygging ved Hadselsand, vest for Hadseløya og nord for Hadselsanden, i noen av Norges mest fuglerike områder, omkranset av verneområder. En slik plassering er et skrekkscenario for alle som kjemper for å beskytte synkende bestander av sjø- og våtmarksfugler i Lofoten og Vesterålen.

Les hele saken
Gulspurv hann 17.09.2022

Gulspurv i Sogn og Fjordane.

Gulspurven var årets fugl i 2021. Gulspurven sin utbredelse i Sogn og Fjordane er som ellers i landet i stor grad knyttet til kulturmark. Vedlagt følger en oversikt over utbredelse i Sogn og Fjordane, og noen betraktinger som kan sette lys på den store tilbakegangen for denne vakre og kjære kulturlandskapsfuglen.

Les hele saken
Fuglekikking1 14.09.2022

Rapport fra fuglekikkerkurset på Hove!

I anledning Friluftslivets uke arrangerte BirdLife Aust-Agder onsdag 7. september grunnkurs i fuglekikking på Hove på Tromøya.

Les hele saken
09.09.2022

INDRE ØSTFOLD FUGLEFORENING - HØSTENS PROGRAM

Les hele saken
07.09.2022

Sjøfugltur 11. september

Les hele saken
06.09.2022

Lokallagsmøtet i Moss og omegn lokallag 6. september blir ute

Les hele saken