Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

LogoInnkalling til årsmøte i NOF avdelling Rogaland 2020 (28.09.2020)

På grunn av koronasituasjonen måtte årsmøtet i NOF avdeling Rogaland utsettes i vår. Det innkalles nå til årsmøte på Mostun (Inge Steenslands hus) tirsdag 20. oktober 2020 kl 18:30.

Les mer
Ekskursjoner til Jomfruland og Stråholmen (24.09.2020)

I forbindelse med Eurobirdwatch så ønsker NOF-Telemark velkommen til to ekskursjoner, en til Stråholmen og en til Jomfruland.

Les mer
gransangerUventet gjest på ringmerkinga i Indresund! (20.09.2020)

Værmeldinga var fin og tida var rett, så Jan Michaelsen sa han hadde en god følelse da han inviterte til ringmerking i Indresund i Høvåg 19. september. Til tross for kort varsel var vi til slutt åtte fugleinteresserte som var samlet på knausene ved Kvåsefjorden. Fuglekongene var flest med rødstrupene på en god andreplass. Gulbrynsangeren vi håpet på uteble, men en annen sjelden gjest tok turen innom og ble den første registrerte på lokaliteten!

Les mer
strandryddingTur med mening! (19.09.2020)

NOF avdeling Aust-Agder har gjennom "Våre strender" adoptert Bjellandstrand, noe som innebærer at vi skal bidra til å rydde stranda gjennom året. Da vi fikk invitasjonen til å stille opp på "Tur med mening" under den nasjonale strandryddeaksjonen, var det naturlig å invitere til plastplukking nettopp her. Egil Eriksen stilte opp som turleder.

Les mer
ListaFlott medlemstur til Lista! (11.09.2020)

Fredag 11.september ankom elleve av fugleklubbens medlemmer Lista med kikkert, kamera, teleskop, fuglebøker og store forventninger. Det var meldt mye vær, men vi håpet på litt opphold innimellom. Og det ble både opphold og masse fugl!

Les mer
SilkehegreOversomrende silkehegre i Bergen (09.09.2020)

Thorolf Magnesen ble oppmerksom på ei hvit hegre i Kviturspollen i Bergen i midten av mai. Han tok kontakt med lokale fuglekikkere, som snart kunne konstatere kommunens første funn av silkehegre. Fuglen skulle vise seg å bli noe så uvanlig som den første oversomrende silkehegra i Hordaland.

Les mer