Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

Fuglenes dag 31. mai 2020Lokalitetskonkurranse på Fuglenes dag 31. mai 2020 (05.06.2020)

NOF avd. Buskerud inviterte nok en gang til lokalitetskonkurranse på Fuglenes dag. Pga. pinsa hadde mange fuglekikkere andre gjøremål, så det endte som i fjor opp som en ren tårnkonkurranse mellom Linnestranda (Lier) og Fiskumvannet (Øvre Eiker). Fiskumvannet endte på 67 arter og Linnesstrtanda på 57 arter observert i løpet av søndagen 31. mai.

Les mer
nattergalEndelig årsmøte for NOF avd. Aust-Agder! (03.06.2020)

Etter å ha måttet utsette på grunn av koronatiltakene kunne endelig NOF avd. Aust-Agder avholde årsmøtet på Flademoen kretslokale på Tromøy 27. mai. 18 medlemmer, inkludert styret, var samlet for å velge nytt styre og gjøre vedtak om arkiv, finansiering av jubileumsbok med mere.

Les mer
vendehalsHva skal jubileumsboka hete? (03.06.2020)

Under redaktør Inge Selås' ledelse har bokkomitéen for NOF avd. Aust-Agders 50-årsjubileumsbok gjort en formidabel innsats med innholdet slik at arbeidet med utforminga snart kan starte. Det store spørsmålet nå er hva navnet på boka skal være? Om du har et godt forslag, så ikke nøl med å sende det til bokkomitéen!

Les mer
LisethÅrsmøtepåmelding (01.06.2020)

Bli med til Hardangervidda i midten av juni! NOF Hordaland avholder sitt årsmøte på Liseth i Eidfjord 13. juni, og inviterer fugleinteresserte i hele fylket til å komme. Foruten årsmøte blir det quiz og sosialt samvær denne helgen, og vi satser på mange fine fugleopplevelser i felten.

Les mer
Velkommen til nattsangertur i Halden (31.05.2020)

Les mer
Tiur i grøntFugletur i Øvre Pasvik (28.05.2020)

Snart er det klart for Sør-Varangers store høydepunkt - Fuglekikking i Øvre Pasvik. Sett av fredag 5. juni så har du muligheten til en organisert og uforglemmelig fugletur i en tid der organiserte turer er mangelvare. Merk at reglene tilknyttet pandemien krever påmelding.

Les mer