Hopp til hovedinnhold

Fylkesavdelinger

En av BirdLife Norge sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for BirdLife Norge sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt fra fylkesavdelingene

BirdLife Norge 22.09.2023

Er dere klare for EuroBirdWatch 2023?

BirdLife Norge

Les hele saken
Tone Reiertsen 18.09.2023

Havvind og sjøfugler: 3. oktober, kl 19 på Tromsø Museum

Les hele saken
Styremøtereferat 15.09.2023

BirdLife Norge avd. Oppland Referat i fra styremøte i Hunndalen, 29.08.2023.

Styremøtereferat.

Les hele saken
Mellomskarv 11.09.2023

Ferdselsforbudet ved sjøfuglreservatene i Telemark må forlenges

Rune Bergstrøm og Rune Solvang i BirdLife Telemark har utarbeidet en utfyllende rapport vedr. ferdselsforbudstiden i verneområdene for sjøfugl. Den konkluderer med et økende trykk fra ulike aktiviteter, og kommer med nye anbefalinger med tanke på fremtidig forvaltning av sjøfuglbestandene, der et av de viktigste er å forlenge ferdselsforbudet om sommeren.

Les hele saken
Leinøra lørdag 9.september kl 07 11.09.2023

To nye ringmerkere med A-lisens i Trondheim

Det er stor ringmerkingsaktivitet på Leinøra fuglestasjon med mange ivrige "lærlinger".

Les hele saken
Myrsnipe 04.09.2023

Mange fugler å se i våtmarkene rundt Leknes nå!

30. august var det duket for høstens sjekk av fuglelivet rundt Leknes i Vestvågøy i regi av BirdLife Lofoten. Antall vadere og utvalget av arter varierer mye om høsten, men i år har det vært rikelig med fugler i de globalt viktige fjæreområdene, vannene og myrene. Deltakerne fikk derfor sett mange spennende fuglearter.

Les hele saken