Hopp til hovedinnhold

Fylkesavdelinger

En av BirdLife Norge sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for BirdLife Norge sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt fra fylkesavdelingene

Vierspurv 28.02.2024

Velkommen til årsmøte i BirdLife Østfold

Les hele saken
25.02.2024

Årsmøte i Birdlife Trøndelag

Birdlife Trøndelag innkaller herved alle medlemmer til årsmøte 17. mars kl 1200 på Hotell Koselig, Kyrkseterøra. Etter årsmøtet vil fjellmannen Steinar Væge vise bilder og fortelle fra sine mange naturopplevelser. Det vil også bli muligheter for å besøke foringa til Jan Ove Brattseth og kanskje oppleve hvitryggspetten. Det blir enkel servering på hotellet.

Les hele saken
Vedtekter BirdLife Telemark 23.02.2024

Årsmøte BirdLife Telemark 2023

BirdLife Telemark inviterer til årsmøte 10.03.24 i Gjerpen skole i Skien. Vi starter med årsmøtet og dets dagsorden. Deretter vil vi ha en kort pause, der vi serverer mat med drikke til, kaffe og kaker. Vi kommer også til å stille ut noen profileringsartikler i regi av BirdLife Telemark. Etter pausen vil det bli avholdt et svært spennende foredrag med Torgeir Wittersø Skancke.

Les hele saken
Artsobs 21.02.2024

Artsobservasjoner.no, et verktøy med mange muligheter for alle fuglevenner

Tromsø Museum, 21.3. kl 19

Les hele saken
Rødnebbterne 19.02.2024

Sjokkert over oppdrettsnæringens nye angrep på naturen

Norge er i ferd med å våkne opp. Arealforbruket må ned, og vi må sikre den mest verdifulle naturen først. Arealbruken må være etter en god, kunnskapsbasert overordnet plan, der målet er å gjenbruke «grå areal», altså områder som allerede er ødelagt. Planene om å gjøre Rossøyene om til industriområde går på tvers av alt dette.

Les hele saken
18.02.2024

Linnesstranda-rapporten for 2023 er publisert i Buskskvetten

2 nye arter og flere spennende hekkinger ble registrert på Linnesstranda, i et år som ellers ble preget av dårlige forhold for vadefuglene på høsten og nedgang i besøket av fuglefolk.

Gå direkte til artikkelen