Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

HorndykkerFugletårn i Nordland: Fiskvågvatnet (08.07.2020)

Fiskvågvatnet ligger like ved Rognan i Saltdal kommune, og er en grunn og kalkrik liten innsjø.

Les mer
fiskemåkeFiskemåkeunger i nød? (07.07.2020)

Rundt om i Norges land er vi mange som følger med på og føler med fuglene som lever sine liv og fostrer unger i samspill med naturforholdene. Christine Baumgartner i Froland er en av dem, og da hun 8. juni meldte sin bekymring for to ferske fiskemåkeunger på en stadig minkende holme i den flomstore Nidelva, var spørsmålet vi stilte oss om vi skulle hjelpe dem eller la naturen gå sin gang. Imens steg vannet videre!

Les mer
VindkraftmotstandereVindkraftmotstandere samlet i Lyngdal! (06.07.2020)

"Nei betyr nei!" slo Grethe Nygaard fra Evje fast i apppellen hun holdt på Rådhusplassen i Lyngdal fredag 3. juli. Sammen med vindkraftmotstandere fra hele Agder deltok hun på arrangementet i regi Motvind Sørvest for å markere motstand mot fortsatt utbygging av naturødeleggende vindkraftintustri. NOF stilte mannsterke opp for å bidra i kampen.

Les mer
LøvsangerProgram for Falkeklubben høsten 2020 (04.07.2020)

Endelig starter vi opp med Falkeklubben, NOF Lofotens lokallags eget barne- og ungdomslag. Er du under 18 år og medlem i NOF er du automatisk medlem. Håper du vil være med!

Les mer
ÆrfuglUtvidelse av E6 i konflikt med fugl og fisk i Stjørdalselvas utløp (03.07.2020)

I forbindelse med ny reguleringsplan så ønsker Nye Veier AS å fylle ut et areal på 50 000 kvadratmeter i brakkvannsbassenget ved Stjørdalselvas utløp. Budskapet fra NOF er klart: Vi har ikke råd til å tape mer våtmark, og her er det internasjonale verneverdier!

Les mer
BlåstrupeStrålende årsmøtehelg på Hardangervidda (03.07.2020)

Norsk Ornitologisk Forening i Hordaland fikk avviklet årsmøtet sitt på den årlige helgesamlingen som også i år var lagt til idylliske Liset ved foten av Hardangervidda. Helga 12. til 14. juni var spekket av god stemning, strålende vær og mange fjellfugler.

Les mer