Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

LappspurvOvervintrende lappspurv på Røst (06.04.2020)

En lappspurv har holdt til på Røstlandet i vinter. Selv om et lite antall lappspurv overvintrer nesten årlig i Norge, er vinterfunn så langt nord som Nordland særlig overraskende.

Les mer
Logo Finnmark smallÅrsmøte - Norsk Ornitologisk Forening avdeling Finnmark (03.04.2020)

Det innkalles til årsmøte i NOF Finnmark lørdag den 23. mai på Stabbursnes Naturhus og museum. I år må det selvsagt tas forbehold i forhold til den pågående koronasituasjonen, men innkallingen sendes ut i håp om bedre tider!

Les mer
havelleStore muligheter for bedre bruk og vern av Jæren landskapsvernområde (30.03.2020)

Jæren i Rogaland er et av de viktigste fugleområdene i Norge, både med betydelige hekkeforekomster av ulike fuglearter og med et høyt antall trekkfugler og overvintringsgjester. Nylig var et utkast til besøksstrategi for Jæren landskapsvernområde ute på høring.

Les mer
Pilfink1Norgesrekord for pilfink! (28.03.2020)

En pilfink gikk i nettet i hagen min forleden dag. Den viste seg å være så gammel at den satte ny Norgesrekord!

Les mer
Facebook2000 medlemmer på Facebook (25.03.2020)

En milepæl er nådd! NOF Hordaland sin gruppe «Fuglar i Hordaland» på Facebook passerte 2000 medlemmer i dag. Gruppa har utviklet seg til å bli en viktig arena for å dele fugleopplevelser for fugleinteresserte både i og utenfor regionen. Bli med du også!

Les mer
LogoÅrsmøte NOF avdeling Rogaland 2020 - utsatt på ubestemt tid (23.03.2020)

På grunn av situasjonen med korona-viruset og myndighetenes anbefaling om å unngå større ansamlinger av folk har styret i NOF avdeling Rogaland besluttet at årsmøtet må utsettes på ubestemt tid.

Les mer