Hopp til hovedinnhold

Fylkesavdelinger

En av BirdLife Norge sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for BirdLife Norge sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt fra fylkesavdelingene

Fiskeørn Linnesstranda 280523 JEN 29.05.2023

Tårnkonkurranse på Fuglenes dag søndag 28. mai 2023

BirdLife Buskerud inviterte nok en gang til lokalitetskonkurranse på Fuglenes dag som i år fant sted midt i pinsa. Som tidligere år endte det med en ren tårnkonkurranse mellom Linnesstranda i Lier og Fiskumvannet i Øvre Eiker. Det ble en god dag med mange arter på begge lokalitetene. Fiskumvannet endte på hele 74 arter med Linnesstranda rett bak med 66 arter.

Les hele saken
29.05.2023

Innkalling til årsmøte i NOF Aust-Agder 10.06.2023

Velkommen til årsmøte på Roligheden skole/Tromøy lørdag 10. juni 2023 kl 1600.

Les hele saken
Lavskrika 25.05.2023

Ny rapporteringsliste for Troms

BirdLife Troms har utpekt en ny lokal rapport- og sjeldenhetskomite (LRSK), som er et kvalitetssikringsorgan med formål om å samle og kvalitetssikre fugleobservasjoner fra Troms.

Les hele saken
Fugletårnet på Grunnane, Svelvik 21.05.2023

Fuglenes dag 28. mai

BirdLife Buskerud inviterer til vår tradisjonelle lokalitetskonkurranse på Fuglenes Dag søndag 28. mai

Les hele saken
Løvsanger i sikte 15.05.2023

Vellykket Fuglenes dag ved Østensjøvannet i Oslo

Søndag 14. mai markerte BirdLife Oslo og Akershus Fuglenes dag ved Østensjøvannet i Oslo. Til tross for noen sterke vindkast var det strålende vær. I det store foredragsteltet var det korte foredrag og minikurs hele dagen. I alt 600 personer var innom arrangementet, som var i samarbeid med Østensjøvannets Venner og Østensjø Husflidlag.

Les hele saken
Isdalen 13.05.2023

Velkommen til fuglefestival på Hardangervidda

BirdLife Hordaland inviterer til fuglefestival på Hardangervidda 9. til 11. juni. Bli med på ringmerking, fuglesangkurs, ekskursjoner, foredrag, quiz og sosialt samvær i nydelige omgivelser.

Les hele saken