Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Fylkesavdelinger

Fylkesavdelinger

Finn ditt fylke NOF Finnmark NOF Troms NOF Nordland NOF Hedmark NOF Oppland NOF Sogne og Fjordane NOF Hordaland NOF Rogaland NOF Vest-Agder NOF Aust-Agder NOF Telemark NOF Buskerud NOF Vestfold NOF Oslo & Akershus NOF Oslo & Akershus NOF Østfold NOF Trøndelag NOF Møre og Romsdal NOF Trøndelag Sør-Trøndelag NU Gå til fylkessidene

En av Norsk Ornitologisk Forening sine stoltheter er foreningens store og aktive lokale nettverk. Vi har fylkesavdelinger i samtlige fylker, og lokallag spredt utover hele landet.

Fylkesavdelingene og lokallagene står for den jevnlige kontakten med og tilbudene til medlemmene, og arrangerer i denne forbindelse møter og turer. Se på aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer der du bor. Dessuten står de for mange lokale prosjekter og fugleverntiltak, og er en viktig informasjonskilde og støtte for NOF sentralt i faglige spørsmål.

Siste nytt

NOF logoNytt lokallag av NOF i Engerdal (16.09.2021)

Etter en tids planlegging ble NOF Engerdal lokallag stiftet 1. september 2021. Dette blir et nytt lokallag under NOF avd. Hedmark, som fra før har lokallag i Elverum, Hamar og Trysil. Vi gratulerer med opprettelsen, og ser frem til fortsettelsen.

Les mer
NOFÅrsavgift for parkering på Øysand/Gaulosen (14.09.2021)

Parkeringsoblatene for forhenværende periode er utløpt, og om man fortsatt vil besøke Øysand-siden av Gaulosen naturreservat og landskapsvernområde er tiden inne for fornyelse.

Les mer
Årsmøte 2021. (11.09.2021)

Norsk Ornitologisk Forening, avdeling Vestfold innkaller sine medlemmer til årsmøte.

Les mer
KongeørnStor interesse for ørn i Lofoten (06.09.2021)

NOF Lofoten lokallag og Naturvernforbundet i Lofoten inviterte til ørneforedrag i Meieriet kultursenter på Leknes, Vestvågøy 2. september. For å gi svar på ulike aspekter ved ørnenes tilstedeværelse, dykket vi dypt inn i de store rovfuglenes levesett og atferd, noe foredragsholder Alv Ottar Folkestad hjalp oss med.

Les mer
Kongens fortjenestemedalje til Trond Vidar VedumKongens fortjenestemedalje til Trond Vidar Vedum (06.09.2021)

Søndag 22. august ble vi invitert til gapahuken på Bjørby. Her skulle vi samles for at Trond Vidar Vedum skulle få en utmerkelse for sin innsats og sterke engasjement for dyr og natur. Trond Vidar ble enda mer overrasket enn oss da det viste seg at statsforvalter Knut Storberget trådte fram for å tildele han Kongens fortjenestemedalje. «Jeg er aldri i mitt liv blitt så overrasket», sa Vedum etter at han var blitt lurt av familien til å tro at han skulle på kaffekos i en gapahuk.

Les mer
Rosenstær Geilo 06.06.20Innkalling til årsmøte i NOF avd. Buskerud 2021 (06.09.2021)

På grunn av koronasituasjonen ble ikke årsmøtet vårt arrangert som vanlig denne våren. Smittevernreglene tillater nå at vi kan arrangere medlemsmøter innendørs så lenge vi holder 1 meter avstand. Vi har derfor gleden av å invitere til årsmøte i NOF avd. Buskerud onsdag 22. september 2021 kl. 18:30 i Haug menighetssenter, Prof. Hans Strøms vei 10 ved Haug kirke i Hokksund.

Les mer