Hopp til hovedinnhold

BirdLife Trøndelag

BirdLife Trøndelag

Velkommen til nettsidene for BirdLife Norge avdeling Trøndelag!

Vi er en forening for fugl og fuglevern og er bindeleddet for alle fugleinteresserte i Trøndelag. Trøndersk Natur er tidsskriftet vi utgir med mye interessant lesestoff om fugl og natur.

På disse sidene finner du nyhetsstoff, oversikt over arrangementer og kontaktinformasjon. Besøk og FØLG oss gjerne på vår Facebookside (lenke under).

Aktiviteter for medlemmene våre er organisert gjennom lokallagene.

Sjekk ut kalenderen vår og bli med på tur!

 


 

BirdLife Trøndelag logo
FOTO: BirdLife

Siste nytt

ærfugl 24.08.2022

BirdLife Trøndelag ut mot torskeoppdrett i Trondheimsfjorden

Trondheimsfjorden er en svært næringsrik fjord som på mange måter utgjør et eget økosystem, og fuglelivet er derfor også rikt. Fjorden er samtidig utsatt for et stort press fra naturinngrep og menneskelig påvirkning. Siste tilskudd til listen over trusler er flere oppdrettsanlegg.

Les hele saken
Natur- og fuglefestival 23.08.2022

Velkommen til Natur- og fuglefestival på Ringve

Førstkommende søndag arrangeres årets Natur- og fuglefestival i Ringve botaniske hage fra kl. 11:00-16:00. Det blir et bredt program med ulike foredrag og aktiviteter for både store og små. Festivalen er gratis og det vil være servering. Under kan du se fullt program og de ulike utstillerne.

Les hele saken
Fiskemåke 10.05.2022

BirdLife Trøndelag: Måkeinformasjon til folket

Hekketiden er her, og fuglene skal ha fred. Det inkluderer også måker. I Trøndelag har man fått laget et informasjonsskriv om hvilke regler som gjelder, og hvorfor vi skal la måkene hekke i fred. Informasjonsskrivet kan skrives ut og brukes også andre steder i landet.

Les hele saken
03.03.2022

Årsmøte i BirdLife Trøndelag 22. mars 2022

BirdLife Trøndelag innkaller alle medlemmer til årsmøte tirsdag 22. mars kl. 18.00. Møtet vil avholdes digitalt.

Les hele saken
19.10.2021

Trøndelags samling på Tautra 11-12.september 2021

Til sammen 16 deltakere. 5 av 9 lokallag deltok. Røros var påmeldt, men måtte melde forfall i siste liten pga. sykdom. Fylkesstyret var i telefonkontakt med alle lokallagene i forkant, men det var dessverre vanskelig for alle å komme, selv om alle ga uttrykk for at dette hørtes interessant ut og noe de egentlig ønsket å delta på.

Les hele saken
14.09.2021

Årsavgift for parkering på Øysand/Gaulosen

Parkeringsoblatene for forhenværende periode er utløpt, og om man fortsatt vil besøke Øysand-siden av Gaulosen naturreservat og landskapsvernområde er tiden inne for fornyelse.

Les hele saken

Nyhetsarkiv