Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Trøndelag
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Trøndelag

NOF logo

Større bilde

Velkommen til nettsidene for NOF avdeling Trøndelag!

Vi er en forening for fugl og fuglevern og er bindeleddet for alle fugleinteresserte i Trøndelag. Trøndersk Natur er tidsskriftet vi utgir med mye interessant lesestoff om fugl og natur.

På disse sidene finner du nyhetsstoff, oversikt over arrangementer og kontaktinformasjon. Besøk og FØLG oss gjerne på vår Facebookside (lenke under).

Aktiviteter for medlemmene våre er organisert gjennom lokallagene.

Sjekk ut kalenderen vår og bli med på tur!

 


 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

NOFÅrsavgift for parkering på Øysand/Gaulosen (14.09.2021)

Parkeringsoblatene for forhenværende periode er utløpt, og om man fortsatt vil besøke Øysand-siden av Gaulosen naturreservat og landskapsvernområde er tiden inne for fornyelse.

Les mer
NOF logoVelkommen til Natur- & Fuglefestival på Ringve (03.08.2021)

I år arrangeres Natur- og Fuglefestival i vakre Ringve Botaniske Hage søndag den 29. august fra kl.11.00–16.00. Det blir et bredt program med ulike foredrag og aktiviteter for både store og små. Festivalen er gratis og det vil være servering. Under kan du se fullt program og de ulike utstillerne.

Les mer
NOFFuglesang i skolen (29.04.2021)

Vil du bidra i skolen med din kunnskap om fuglesang?

Les mer
LundeVern er en forutsetning for et rikt hav (30.03.2021)

Norge henger etter på det marine vernet, et vern som vil være viktig for å ta vare på et produktivt hav for mennesker, dyr og fugler. Vern er lurt etter mange barometer, og derfor må vi bevare for å beskatte, og ikke forringe våre mest verdifulle havområder.

Les mer
NOFÅrsmøte i NOF-Trøndelag 12. april 2021 (23.03.2021)

NOF avdeling Trøndelag innkaller alle medlemmer til årsmøte mandag 12. april kl. 18.00. På grunn av den pågående korona-situasjonen vil årsmøtet avholdes digitalt.

Les mer
brushaneLa Ørin nord være! (03.11.2020)

Ørinområdet i Verdal, Trøndelag er et viktig naturområde, både for fugler og en rekke andre former for liv. Nå ønsker lokalpolitikerne, i samarbeid med Trondheim Havn IKS, å ødelegge denne naturperlen med en storstilt oppfylling. NOF mener planene må stanses, og påpeker at dette er et globalt viktig fugleområde.

Les mer

Nyhetsarkiv