Hopp til hovedinnhold

BirdLife Trøndelag

BirdLife Trøndelag

Velkommen til nettsidene for NOF avdeling Trøndelag!

Vi er en forening for fugl og fuglevern og er bindeleddet for alle fugleinteresserte i Trøndelag. Trøndersk Natur er tidsskriftet vi utgir med mye interessant lesestoff om fugl og natur.

På disse sidene finner du nyhetsstoff, oversikt over arrangementer og kontaktinformasjon. Besøk og FØLG oss gjerne på vår Facebookside (lenke under).

Aktiviteter for medlemmene våre er organisert gjennom lokallagene.

Sjekk ut kalenderen vår og bli med på tur!

 


 

NOF logo

Siste nytt

19.10.2021

Trøndelags samling på Tautra 11-12.september 2021

Til sammen 16 deltakere. 5 av 9 lokallag deltok. Røros var påmeldt, men måtte melde forfall i siste liten pga. sykdom. Fylkesstyret var i telefonkontakt med alle lokallagene i forkant, men det var dessverre vanskelig for alle å komme, selv om alle ga uttrykk for at dette hørtes interessant ut og noe de egentlig ønsket å delta på.

Les hele saken
14.09.2021

Årsavgift for parkering på Øysand/Gaulosen

Parkeringsoblatene for forhenværende periode er utløpt, og om man fortsatt vil besøke Øysand-siden av Gaulosen naturreservat og landskapsvernområde er tiden inne for fornyelse.

Les hele saken
03.08.2021

Velkommen til Natur- & Fuglefestival på Ringve

I år arrangeres Natur- og Fuglefestival i vakre Ringve Botaniske Hage søndag den 29. august fra kl.11.00–16.00. Det blir et bredt program med ulike foredrag og aktiviteter for både store og små. Festivalen er gratis og det vil være servering. Under kan du se fullt program og de ulike utstillerne.

Les hele saken
29.04.2021

Fuglesang i skolen

Vil du bidra i skolen med din kunnskap om fuglesang?

Les hele saken
Lunde 30.03.2021

Vern er en forutsetning for et rikt hav

Norge henger etter på det marine vernet, et vern som vil være viktig for å ta vare på et produktivt hav for mennesker, dyr og fugler. Vern er lurt etter mange barometer, og derfor må vi bevare for å beskatte, og ikke forringe våre mest verdifulle havområder.

Les hele saken
23.03.2021

Årsmøte i NOF-Trøndelag 12. april 2021

NOF avdeling Trøndelag innkaller alle medlemmer til årsmøte mandag 12. april kl. 18.00. På grunn av den pågående korona-situasjonen vil årsmøtet avholdes digitalt.

Les hele saken

Nyhetsarkiv