Hopp til hovedinnhold

Vår Fuglefauna

Vår Fuglefauna er flaggskipet blant BirdLife Norge sine tidsskrifter. Det kommer ut med fire hefter i året, og er spekket av gode fuglebilder og spennende fuglestoff!

Her kan du lese siste nytt fra foreningens prosjektvirksomhet, hva som skjer i de ulike ledd av foreningen og ikke minst har vi mange artikler som forteller om hva som skjer med fuglelivet. Artikler om norske forhold dominerer. Bladet inneholder mange faste spalter, alt fra kunst i spalten Bevinget kunst til siste nytt av spennende fugleobservasjoner i spalten Nytt fra felten. I Fotonøtta får du bryne deg på utfordrende fuglebilder, og her er det rundepremier og en kikkert som sammenlagtpremie. Nytt om situasjonen for fuglelivet internasjonalt får du i spalten Nytt fra fuglenes verden. Innholdet er variert og noe for enhver smak!

Sterna var medlemstidsskriftet til foreningen fra stiftelsen i 1957, noe som var et samarbeid mellom Stavanger Museum og BirdLife Norge. Fra og med 1978 erstattet Vår Fuglefauna Sterna som foreningens medlemstidsskrift. Vår Fuglefauna var sentralforeningens eneste medlemstidsskrift fram til Fuglevennens tilblivelse i 2004.

Redaktør: Magne Myklebust
ISSN: 0332-5601