Hopp til hovedinnhold

BirdLife Nordland

BirdLife Nordland

Siste nytt

Myrsnipe 04.09.2023

Mange fugler å se i våtmarkene rundt Leknes nå!

30. august var det duket for høstens sjekk av fuglelivet rundt Leknes i Vestvågøy i regi av BirdLife Lofoten. Antall vadere og utvalget av arter varierer mye om høsten, men i år har det vært rikelig med fugler i de globalt viktige fjæreområdene, vannene og myrene. Deltakerne fikk derfor sett mange spennende fuglearter.

Les hele saken
Bombehagen 24.07.2023

Falkeklubben: Minner for livet på Røst

I juni 2023 dro Falkeklubben i Lofoten til fugleparadiset Røst. Denne gangen hadde vi også invitert med oss barn og unge tilknyttet Bodø og Vesterålen lokallag. En salig blanding av etterlengtet varme og sol, mange spennende fugler og blide deltakere gjorde helgen til et minne for livet for mange av oss.

Les hele saken
gulerle 16.06.2023

BirdLife Nordland-treff på Kjerringøy: Naturen skuffer ikke!

Kaldt og vått; Slik vil mange oppsummere overgangen mellom mai og juni 2023. Under årets BirdLife-treff på Kjerringøy fikk vi litt av dette, men også stille, sol, et mylder av fuglearter og masse sosialt samvær. I tillegg fikk vi valgt et nytt styre i fylkeavdelingen. Nå tar vi fatt på nye oppgaver med stor optimisme!

Les hele saken
hornugle 10.05.2023

Velkommen til BirdLife Nordlands årsmøte på Kjerringøy

BirdLife Nordland ønsker velkommen til årsmøte og treff! Det hele finner sted i idylliske omgivelser på Kjerringøy helga 26.-28. mai. Årsmøtet er en del av et større arrangement der vi både treffer andre fuglevenner og drar på tur i nærområdet. Vi håper du vil delta, for vi har mye på programmet.

Les hele saken
Rødstilk 05.05.2023

Rundt Leknes i hyggelig selskap og med godt resultat

Overgangen mellom april og mai har vært kald, og trekkfuglene lar vente på seg. BirdLife Lofoten besøkte likevel områder rundt Leknes 3. mai. I tillegg til mange andre trekkfugler var både rødstilk og måltrost ankommet, noe 13 personer fikk med seg. Fremover vil mange arter fra Sør-Europa og Afrika dukke opp. Følg med, følg med, og heng deg med på tur!

Les hele saken
Siland 02.05.2023

Velkommen til årsmøte i BirdLife Bodø

BirdLife Norge Bodø lokallag (BirdLife Bodø) ønsker velkommen til årsmøte. Dette året avholdes årsmøtet digitalt. Vi håper å se deg!

Les hele saken

Nyhetsarkiv