Hopp til hovedinnhold

BirdLife Aust-Agder

BirdLife Aust-Agder

Dette er hjemmesida til Birdlife Aust-Agder, tidligere Norsk Ornitologisk Forening avd. Aust-Agder

www.agderfugl.net, vår gamle hjemmeside, kan du finne eldre artikler, årsmøtereferater m.m.

Siste nytt

Lunden 19.05.2022

Lunden leverte fugleopplevelser!

Onsdag 4. mai lokket fugleforeninga i Tvedestrand 29 ut for å være med på en tur om fuglelyder på og noe historie om Lunden på Nes Verk.

Les hele saken
vintererle 31.03.2022

BirdLife Tvedestrand og omegn med innholdsrikt vårprogram!

Styret i BirdLife Tvedestrand og omegn sendte denne uka ut sitt første vårprogram til medlemmene. Og det var innholdsrikt! Her er det bare å sele på, både for lokallagets medlemmer og andre, og gjøre seg klar til å oppdage fuglemangfoldet i Tvedestrand og omegn!

Les hele saken
Fuglekassesnekring 22.03.2022

Vellykket fuglekassesnekring i Tvedestrand!

Ikke før var første årsmøte i nystartede BirdLife Tvedestrand og omegn overstått, så var de på banen med et nok et vellykket arrangement. Tirsdag 22. april kunne 25 fuglevenner få hjelp av dyktige fuglefolk til å snekre sin egen fuglekasse!

Les hele saken
Fuglekassesnekring 17.03.2022

Fuglene kan glede seg til å flytte inn!

Småfuglene kan glede seg til å flytte inn i kassene som ble snekret av deltakerne på den tradisjonsrike fuglekassesnekringa på Birkenlund skole. Arne Flor, Syvert Unander og Torunn Langfeldt fikk hendene fulle med å hjelpe ivrige fuglevenner.

Les hele saken
Årsmøte i Tvedestrand 16.03.2022

Første årsmøte i BirdLife Tvedestrand og omegn!

Onsdag 16. februar møtte 45 fugleinteresserte til vårt første årsmøte, på Tvedestrand videregående skole. Fuglefolk fra øst i Arendal, Laget, Risør og Tvedestrand hadde funnet veien til denne flotte skolen.

Les hele saken
Hove for alle 20.02.2022

Stort oppmøte på «Hove for alle!»

Helene Thorstensen, Kristina Stenlund Larsen og Jørgen Ubisch inviterte 19. februar til en markering for Hoveodden på Kanalplassen i Arendal. Over 600 mennesker møtte opp for å vise at de støttet at campingområdet på Hoveodden, omkranset av Raet nasjonalpark, må reguleres til landbruks-, natur- og friluftsområde, og ikke overlates til kommersielle interesser. I det påfølgende demonstrasjonstoget deltok over 800!

Les hele saken

Nyhetsarkiv