Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Aust-Agder
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Aust-Agder

www.agderfugl.net (til hjemmeside)

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

vendehalsHva skal jubileumsboka hete? (03.06.2020)

Under redaktør Inge Selås' ledelse har bokkomitéen for NOF avd. Aust-Agders 50-årsjubileumsbok gjort en formidabel innsats med innholdet slik at arbeidet med utforminga snart kan starte. Det store spørsmålet nå er hva navnet på boka skal være? Om du har et godt forslag, så ikke nøl med å sende det til bokkomitéen!

Les mer
nattergalEndelig årsmøte for NOF avd. Aust-Agder! (03.06.2020)

Etter å ha måttet utsette på grunn av koronatiltakene kunne endelig NOF avd. Aust-Agder avholde årsmøtet på Flademoen kretslokale på Tromøy 27. mai. 18 medlemmer, inkludert styret, var samlet for å velge nytt styre og gjøre vedtak om arkiv, finansiering av jubileumsbok med mere.

Les mer
logoÅrsmøte for NOF avd. Aust-Agder onsdag 27. mai på Flademoen kretsokale! (15.05.2020)

På grunn av koronatiltakene ble årsmøtet til NOF avd. Aust-Agder utsatt. Nå er det mulig å gjennomføre årsmøtet, og det vil finne sted på Flademoen kretslokale på Tromøya onsdag 27. mai kl. 18.

Les mer
JernspurvFørti arter på fuglesangtur i Høvåg! (15.05.2020)

Etter å ha avlyst flere av foreningas aktiviteter på grunn av koronaråd fra myndighetene, var det ekstra hyggelig å bli med på den planlagte fuglesangturen til Høvåg. Vi var fire friske karer som dro ut i det kjølige vårværet, og førti arter på den lille totimers spaserturen var god uttelling!

Les mer
GravandNOF avd. Aust-Agders arrangementer på vent (11.04.2020)

På grunn av føringene fra myndighetene er Norsk ornitologisk forening avd. Aust-Agders arrangementer foreløpig satt på vent. Både i arrangementskalenderen på denne nettsida og i Naturlosen ser dere at vi hadde mye vi ønsket å vise fram, men husk at selv om vi ikke arrangerer en felles tur, så møter likevel fuglene opp! Det er altså ingen grunn til å sitte inne og sture! Kom deg ut i naturen på egenhånd!

Les mer
storkStork over Fevik! (17.03.2020)

I elleve-tida 17. mars fikk Bjørn Øyvind Aslaksen en sjelden opplevelse da en stork kom flygende over huset på Fevik. Han var rask til å legge ut funnet på Facebook og kunne melde at den vinglet seg videre i retning vest. Her er det bare å holde øynene åpne!

Les mer

Nyhetsarkiv