Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Aust-Agder
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Aust-Agder

www.agderfugl.net (til hjemmeside)

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

vindkraftMarkering mot vindkraft i Setesdal! (08.04.2021)

Onsdag 31. april stilte i alt 9 organisasjoner opp i Evje sentrum for å markere motstand mot utbygging av vindkraftverk i Setesdal og samtidig dele ut en rykende fersk brosjyre med foreningenes argumenter. Det var Motvind Sørvest og Nei til vindkraft i Setesdal som nok en gang var drivkreftene bak det hele.

Les mer
logoÅrsmøtet i NOF avd. Aust-Agder på vent! (22.03.2021)

Fulle av optimisme før jul planla styret i NOF avd. Aust-Agder årsmøte i mars. Vi skjønte etterhver hvor det bar og planla for april. Nå ser det ut som mai. Sånn er det i disse koronatider, men vi satser altså nå på å kalle inn til årsmøte i mai. Det er bare å smøre seg med tålmodighet. Og ta gjerne en vaksine mens du venter.

Les mer
TjeldGod påske! (22.03.2021)

Nye vårtegn viser seg hver dag i form av hestehov, rakler på hasseltrær og gule plener som smyger seg fram fra under snøen. For en fuglekikker har likevel våren vart ei stund - helt siden grågås, sanglerker og viper kom dryssende over oss allerede i februar. Det er likevel nå det tar av med med varmere dager og netter, og kanskje med en god trekkvind fra sør! Alt ligger til rette for ei god og fuglerik påske!

Les mer
OptimisterOptimister i tåkehavet! (21.02.2021)

Det var ikke mange meterne sikt da 9 optimister samlet seg på Hasseltangen 21. februar med håp om et lite solgløtt og kanskje noen spennende vinter- og vårfugler, men høydepunktene ble nok det trolske tåkelandskapet og gleden over å møte fuglevenner i disse koronatider. Tutinga fra de overflygende grågjessene vitnet likvel om vår!

Les mer
Over land og hav"Eit år med trekkfuglar" og flotte fuglebilder fra Aust-Agder! NB! UTSATT TIL HØSTEN (28.01.2021)

Mandag 22. februar arrangerer Austegdelaget i samarbeid med NOF avd. Aust-Agder, Folkeakademiet Arendal og Arendal bibliotek et møte med Brit Bildøen som er aktuell med boka "Over land og hav – eit år med trekkfuglar." Hege Ødegård og Rolf Jørn Fjærbu viser flotte lokale fuglebilder. Det er et begrenset antall plasser, så her er det bare å hive seg rundt og bestille!

Les mer
silandPrikken ved Nødingen ble prikken oven i-en! (24.01.2021)

Inkludert turleder Jan Michaelsen var vi åtte ivrige fuglekikkere som kunne skue utover blanke vannspeil i Bliksund og Røynevardsfjorden 24. januar. En vakrere vinterrdag skal man lete lenge etter, med klar himmel, nærmest vindstille og ikke kaldere enn at et par stillongser kunne holde kulda ute. Vi vaglet oss på skurfjellet og rettet forventningsfullt teleskopene i alle retninger. Åtte ser mer enn én!

Les mer

Nyhetsarkiv