Hopp til hovedinnhold

BirdLife Aust-Agder

BirdLife Aust-Agder

Dette er hjemmesida til Birdlife Aust-Agder, tidligere Norsk Ornitologisk Forening avd. Aust-Agder

www.agderfugl.net, vår gamle hjemmeside, kan du finne eldre artikler, årsmøtereferater m.m.

Siste nytt

Fuglekikking1 14.09.2022

Rapport fra fuglekikkerkurset på Hove!

I anledning Friluftslivets uke arrangerte BirdLife Aust-Agder onsdag 7. september grunnkurs i fuglekikking på Hove på Tromøya.

Les hele saken
Fuglekikking på Tromlingene 04.09.2022

Vellykka tur til Tromlingene 14. august!

Søndag 14.08.2022 var det igjen klart for høstturen til Tromlingene. En god gjeng på 20 turdeltagere var samlet i Skarestrand rett før klokka 10, og var spent på hva Tromlingene kunne varte opp med av fugleopplevelser!

Les hele saken
Lunden 19.05.2022

Lunden leverte fugleopplevelser!

Onsdag 4. mai lokket fugleforeninga i Tvedestrand 29 ut for å være med på en tur om fuglelyder på og noe historie om Lunden på Nes Verk.

Les hele saken
vintererle 31.03.2022

BirdLife Tvedestrand og omegn med innholdsrikt vårprogram!

Styret i BirdLife Tvedestrand og omegn sendte denne uka ut sitt første vårprogram til medlemmene. Og det var innholdsrikt! Her er det bare å sele på, både for lokallagets medlemmer og andre, og gjøre seg klar til å oppdage fuglemangfoldet i Tvedestrand og omegn!

Les hele saken
Fuglekassesnekring 22.03.2022

Vellykket fuglekassesnekring i Tvedestrand!

Ikke før var første årsmøte i nystartede BirdLife Tvedestrand og omegn overstått, så var de på banen med et nok et vellykket arrangement. Tirsdag 22. april kunne 25 fuglevenner få hjelp av dyktige fuglefolk til å snekre sin egen fuglekasse!

Les hele saken
Fuglekassesnekring 17.03.2022

Fuglene kan glede seg til å flytte inn!

Småfuglene kan glede seg til å flytte inn i kassene som ble snekret av deltakerne på den tradisjonsrike fuglekassesnekringa på Birkenlund skole. Arne Flor, Syvert Unander og Torunn Langfeldt fikk hendene fulle med å hjelpe ivrige fuglevenner.

Les hele saken

Nyhetsarkiv