Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Aust-Agder
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Aust-Agder

www.agderfugl.net (til hjemmeside)

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

artsjaktSpennende artsjakt på Tromøya! (09.06.2021)

Lørdag 5. juni inviterte Aust-Agder sopp og nyttevekstforening til tur for å bidra i den store artsjaktenen, en årlig nasjonal dugnad hvor det er om å gjøre å finne flest plante-, dyre- og sopparter i løpet av ett døgn. Initiativtaker Anne Huvestad hadde også invitert med Roar Linjord fra Agder botaniske forening og Helge Venaas fra NOF avd. Aust-Agder. Det ble en flott og lærerrik dag med 173 registrerte arter!

Les mer
logoÅrsmøtet i NOF avd. Aust-Agder endelig avholdt! (30.05.2021)

Etter mange utsettelser var det 29. mai endelig klart for årsmøte i NOF avd. Aust-Agder, denne gangen på Grimstad vertshus. Mette Berg Nielsen ble valgt til ny leder ved akklamasjon. Årsmøtet vedtok også å innlemme fire nye æresmedlemmer i fylkeslaget.

Les mer
Svane med ungerSommer, sol — og sjøfugl! (28.05.2021)

Nå er gjess og andefugler travelt opptatt med reirbygging og ruging, og noen har allerede fått små dunnøster på vannet. Men alt er ikke bare fredelig og fint for sjøfuglene våre, for de deler elver og vann med båter og mennesker. I de fleste tilfeller går dette helt fint. Men det er et par ting det er viktig å huske på, sånn at fugl og folk skal ha det bra sammen:

Les mer
SagvannetFuglesang i regn og vind! (04.05.2021)

Årets tur til Sagvannet sammenfalt tilfeldigvis med vårens første "generalvanning". Naturen trengte noen dråper etter en tørr periode, men det ble i overkant mye regn og vind for å høre vårens fuglesang. De tre som trasket rundt vannet hadde likevel en flott tur, og i le møtte vi kjente og vakre toner blant annet fra noen hardføre og våryre gjerdesmetter og måltroster.

Les mer
ForsideForhåndsbestilling av jubileumsboka til NOF avd. Aust-Agder! (18.04.2021)

Boka om NOF avd. Aust-Agder er snart et faktum og vi starter forhåndssalg og gir 10 % avslag til dem som bestiller innen 16. mai 2021.

Les mer
vindkraftMarkering mot vindkraft i Setesdal! (08.04.2021)

Onsdag 31. april stilte i alt 9 organisasjoner opp i Evje sentrum for å markere motstand mot utbygging av vindkraftverk i Setesdal og samtidig dele ut en rykende fersk brosjyre med foreningenes argumenter. Det var Motvind Sørvest og Nei til vindkraft i Setesdal som nok en gang var drivkreftene bak det hele.

Les mer

Nyhetsarkiv