Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Aust-Agder
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Aust-Agder

www.agderfugl.net (til hjemmeside)

 

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

fiskemåkeFiskemåkeunger i nød? (07.07.2020)

Rundt om i Norges land er vi mange som følger med på og føler med fuglene som lever sine liv og fostrer unger i samspill med naturforholdene. Christine Baumgartner i Froland er en av dem, og da hun 8. juni meldte sin bekymring for to ferske fiskemåkeunger på en stadig minkende holme i den flomstore Nidelva, var spørsmålet vi stilte oss om vi skulle hjelpe dem eller la naturen gå sin gang. Imens steg vannet videre!

Les mer
VindkraftmotstandereVindkraftmotstandere samlet i Lyngdal! (06.07.2020)

"Nei betyr nei!" slo Grethe Nygaard fra Evje fast i apppellen hun holdt på Rådhusplassen i Lyngdal fredag 3. juli. Sammen med vindkraftmotstandere fra hele Agder deltok hun på arrangementet i regi Motvind Sørvest for å markere motstand mot fortsatt utbygging av naturødeleggende vindkraftintustri. NOF stilte mannsterke opp for å bidra i kampen.

Les mer
nattergalEndelig årsmøte for NOF avd. Aust-Agder! (03.06.2020)

Etter å ha måttet utsette på grunn av koronatiltakene kunne endelig NOF avd. Aust-Agder avholde årsmøtet på Flademoen kretslokale på Tromøy 27. mai. 18 medlemmer, inkludert styret, var samlet for å velge nytt styre og gjøre vedtak om arkiv, finansiering av jubileumsbok med mere.

Les mer
vendehalsHva skal jubileumsboka hete? (03.06.2020)

Under redaktør Inge Selås' ledelse har bokkomitéen for NOF avd. Aust-Agders 50-årsjubileumsbok gjort en formidabel innsats med innholdet slik at arbeidet med utforminga snart kan starte. Det store spørsmålet nå er hva navnet på boka skal være? Om du har et godt forslag, så ikke nøl med å sende det til bokkomitéen!

Les mer
logoÅrsmøte for NOF avd. Aust-Agder onsdag 27. mai på Flademoen kretsokale! (15.05.2020)

På grunn av koronatiltakene ble årsmøtet til NOF avd. Aust-Agder utsatt. Nå er det mulig å gjennomføre årsmøtet, og det vil finne sted på Flademoen kretslokale på Tromøya onsdag 27. mai kl. 18.

Les mer
JernspurvFørti arter på fuglesangtur i Høvåg! (15.05.2020)

Etter å ha avlyst flere av foreningas aktiviteter på grunn av koronaråd fra myndighetene, var det ekstra hyggelig å bli med på den planlagte fuglesangturen til Høvåg. Vi var fire friske karer som dro ut i det kjølige vårværet, og førti arter på den lille totimers spaserturen var god uttelling!

Les mer

Nyhetsarkiv