Hopp til hovedinnhold

BirdLife Aust-Agder

BirdLife Aust-Agder

Dette er hjemmesida til Birdlife Aust-Agder, tidligere Norsk Ornitologisk Forening avd. Aust-Agder

www.agderfugl.net, vår gamle hjemmeside, kan du finne eldre artikler, årsmøtereferater m.m.

Siste nytt

Alvesmett 26.11.2021

Jorda rundt på 80 minutter med Tom Schandy!

Tom Schandy er på turné med foredrag basert på hans ferske bok "Fuglenes fantastiske verden." Onsdag 24. november var det fugleforeninga i Aust-Agder som var heldige og fikk besøk. De tretti oppmøtte ble tatt med på en reise jorda rundt på 80 minutter!

Les hele saken
Egretthegre 02.11.2021

Tom Schandy holder foredrag om fuglenes fantastiske verden!

24. november kl. 19 tropper Tom Schandy opp på Grimstad vertshus for å holde et foredrag med utgangspunkt i den nye boka "Fuglenes fantastiske verden." Dette er virkelig noe å se fram til for medlemmer av Norsk ornitologisk forening avd. Aust-Agder. Hold av kvelden!

Les hele saken
Hege 19.10.2021

Fuglegledene varmet i høstmørket!

Nittende oktober lot rundt femti fremmøtte fuglevenner seg inspirere og varme på Arendal bibliotek da Brit Bildøen og Hege Ødegård delte historier og vakre fuglebilder. Bildøen fortalte om opplevelser og fuglefakta fra "Over land og hav - Eit år med trekkfuglar", og Hege Ødegård viste en stemningsfull film full av vakre bilder innsendt til redaksjonen for "Fugler og fuglefolk i Aust-Agder." Austegdelaget, Norsk ornitologisk forening avd. Aust-Agder, Arendal bibliotek og Folkeakademiet Arendals arrangement ble en ubetinget suksess!

Les hele saken
Brit Bildøen 05.10.2021

"Eit år med trekkfuglar" og flotte fuglebilde frå Aust-Agder!

Brit Bildøen har stor suksess med den nye boka "Over land og hav" ei kjærleikserklæring til fuglane rundt oss og dei fine naturopplevingane som ventar når vi berre får auga opp for dei. Mandag 18. oktober kjem ho til Arendal bibliotek, der også Hege Ødegård frå fugleorganisasjonen Norsk ornitologisk forening viser flotte bilde av fuglar i Aust-Agder.

Les hele saken
Turfølge 25.08.2021

Rikelig med sensommervadere på Tromlingene-turen!

Søndag 22. august kunne endelig fuglefolket dra i samlet flokk til Tromlingene i Raet nasjonalpark for å oppleve høsttrekket igjen! De 20 deltakerne hadde sett fram til denne dagen, og vader-registreringene fra lokale fuglekikkere de foregående dagene lovet godt.

Les hele saken
BirdLife-stand 07.08.2021

NOF-stand i Tvedestrand!

Sommeren var enda ikke over da Inge Selås og Helge Venaas fant seg tilrette på Øyvind Bjorvatns plass i bokbyen Tvedestrand 7. august. Mange fastboende og turister var innom for en fugleprat. Med seg fikk de smaksprøver på foreningas tidsskrifter, både de lokale og nasjonale, og enda noen jubileumsbøker skiftet hender.

Les hele saken

Nyhetsarkiv