Hopp til hovedinnhold

BirdLife Hedmark

BirdLife Norge avd. Hedmark

Siste nytt

Trond Vidar 23.09.2021

Kongens fortjenestemedalje til Trond Vidar Vedum

Det er ikke hverdagskost at NOFs ressurspersoner får tildelt Kongens fortjenestemedalje. Trond Vidar Vedum fikk medaljen for sitt samfunnsengasjement og frivillige arbeid for natur og naturvern, samt for kultur- og trivselsskapende arbeid. Hovedpersonen selv visste ikke hva han gikk til på tilstelningen i august!

Les hele saken
Nytt lokallag i Engerdal 16.09.2021

Nytt lokallag av NOF i Engerdal

Etter en tids planlegging ble NOF Engerdal lokallag stiftet 1. september 2021. Dette blir et nytt lokallag under NOF avd. Hedmark, som fra før har lokallag i Elverum, Hamar og Trysil. Vi gratulerer med opprettelsen, og ser frem til fortsettelsen. Det er nå 52 lokallag i NOF.

Les hele saken
18.06.2020

Jubileumsnummer av Kornkråka i høst

I 50 år har NOF avd. Hedmark produsert tidsskriftet som i dag heter "Kornkråka" til sine medlemmer som betaler lokalt tillegg. Det ønsker vi å feire med en litt større jubileumsutgave. Utgaven som normalt ville kommet ut i sommer, bortfaller og jubileumsutgaven vil komme ut i høst. Vi er helt avhengige av å få inn stoff fra medlemmene våre og dette er en oppfordring til alle dere som har noe dere ønsker å dele om å sende det til til redaktøren vår. Både korte og lange artikler tas i mot med takk og har du bilder er det også fint. Vi vil også svært gjerne ha historisk stoff, og er det noen som sitter med tidlige utgaver av Fjellvåken, ber vi om at dere kontakter redaktør Tor Magnus Hansen. Med ønske om en riktig god og fuglerik sommer fra NOF Hedmark!

Les hele saken
13.11.2019

Høringsforslag nye forskrifter for NOF Elverum lokallag

NOF Elverums lokallagsstyre foreslår vedlagte vedtekter vedtatt på kommende årsmøte 8. januar 2020. Innspill eller endringsforslag sendes lokallagsleder Morten Østheim på mail: umoroest@online.no innen 1. desember 2019.

Les hele saken
14.03.2019

OPPRETTELSE AV PROSJEKTGRUPPE SOM SKAL BIDRA MED INFORMASJON OM ÅKERSVIKA.

Etter initiativ fra undertegnede vedtok årsmøtet i NOF Hedmark å opprette et driftsstyre som skal jobbe med informasjon om fuglelivet i Åkersvika. Dette innebærer i første omgang opprettelse av egne nettsider for Åkersvika. Disse vil få webadressen akersvika.no.

Les hele saken
Grunneiertillatelse nødvendig? 19.07.2018

Trengs grunneiers tillatelse for å henge opp fuglekasser?

Fugleinteresserte har hengt opp tusenvis av kasser av alle størrelser og typer i Hedmark. Vanligvis er det lite kontroversielt, og det er ingen sterk tradisjon for å involvere grunneier. Det er også sjelden kassebyggere hører vektige innvendinger fra grunneiere. Men hva sier lovverket?

Les hele saken

Nyhetsarkiv