Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > NOF Hedmark
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

NOF Hedmark

Dagens observasjoner

Gå til artsobservasjoner.no

Siste nytt

NOF logoNytt lokallag av NOF i Engerdal (16.09.2021)

Etter en tids planlegging ble NOF Engerdal lokallag stiftet 1. september 2021. Dette blir et nytt lokallag under NOF avd. Hedmark, som fra før har lokallag i Elverum, Hamar og Trysil. Vi gratulerer med opprettelsen, og ser frem til fortsettelsen.

Les mer
Kongens fortjenestemedalje til Trond Vidar VedumKongens fortjenestemedalje til Trond Vidar Vedum (06.09.2021)

Søndag 22. august ble vi invitert til gapahuken på Bjørby. Her skulle vi samles for at Trond Vidar Vedum skulle få en utmerkelse for sin innsats og sterke engasjement for dyr og natur. Trond Vidar ble enda mer overrasket enn oss da det viste seg at statsforvalter Knut Storberget trådte fram for å tildele han Kongens fortjenestemedalje. «Jeg er aldri i mitt liv blitt så overrasket», sa Vedum etter at han var blitt lurt av familien til å tro at han skulle på kaffekos i en gapahuk.

Les mer
Jubileumsnummer av Kornkråka i høst (18.06.2020)

I 50 år har NOF avd. Hedmark produsert tidsskriftet som i dag heter "Kornkråka" til sine medlemmer som betaler lokalt tillegg. Det ønsker vi å feire med en litt større jubileumsutgave. Utgaven som normalt ville kommet ut i sommer, bortfaller og jubileumsutgaven vil komme ut i høst. Vi er helt avhengige av å få inn stoff fra medlemmene våre og dette er en oppfordring til alle dere som har noe dere ønsker å dele om å sende det til til redaktøren vår. Både korte og lange artikler tas i mot med takk og har du bilder er det også fint. Vi vil også svært gjerne ha historisk stoff, og er det noen som sitter med tidlige utgaver av Fjellvåken, ber vi om at dere kontakter redaktør Tor Magnus Hansen. Med ønske om en riktig god og fuglerik sommer fra NOF Hedmark!

Les mer
Høringsforslag nye forskrifter for NOF Elverum lokallag (13.11.2019)

NOF Elverums lokallagsstyre foreslår vedlagte vedtekter vedtatt på kommende årsmøte 8. januar 2020. Innspill eller endringsforslag sendes lokallagsleder Morten Østheim på mail: umoroest@online.no innen 1. desember 2019.

Les mer
OPPRETTELSE AV PROSJEKTGRUPPE SOM SKAL BIDRA MED INFORMASJON OM ÅKERSVIKA. (14.03.2019)

Etter initiativ fra undertegnede vedtok årsmøtet i NOF Hedmark å opprette et driftsstyre som skal jobbe med informasjon om fuglelivet i Åkersvika. Dette innebærer i første omgang opprettelse av egne nettsider for Åkersvika. Disse vil få webadressen akersvika.no.

Les mer
Grunneiertillatelse nødvendig?Trengs grunneiers tillatelse for å henge opp fuglekasser? (19.07.2018)

Fugleinteresserte har hengt opp tusenvis av kasser av alle størrelser og typer i Hedmark. Vanligvis er det lite kontroversielt, og det er ingen sterk tradisjon for å involvere grunneier. Det er også sjelden kassebyggere hører vektige innvendinger fra grunneiere. Men hva sier lovverket?

Les mer

Nyhetsarkiv