Hopp til hovedinnhold

BirdLife Vestfold

BirdLife Vestfold

BirdLife Norge avdeling Vestfold jobber for vern av fuglelivet i Vestfold, og for økt interesse for og kunnskap om fugl blant dem som bor i fylket.

Siste nytt

tornsanger 04.01.2023

Aktiviteter våren 2023

Her er en oversikt over aktiviteter BirdLife Vestfold har planlagt våren 2023. Det blir mange turer til spennende fuglesteder, så vi håper å se deg i tiden fremover. Velkommen!

Les hele saken
storskarv 06.12.2022

Et øye i naturen – ny film om våtmarksparadiset Ilene

23. november 2022 var en stor dag for BirdLife Vestfold og formidlingen av våtmarkenes verdi. Da hadde filmen «Et øye i naturen» premiere. Filmen viser det yrende fuglelivet i den globalt viktige våtmarka Ilene naturreservat. Du kan få se filmen, som har brukt en rekke klipp fra fuglekamera i Ilene naturreservat.

Les hele saken
Tundrasnipe 18.08.2022

Aktiviteter BirdLife Vestfold høsten 2022

Her er en oversikt vi i Birdlife Vestfold har planlagt i høst. Vel møtt til spennende turer og aktiviteter!

Les hele saken
Makrellterne 12.08.2022

Måker og terner forsvant etter fyrverkeri og konserter

Menneskelig aktivitet i hekketiden kan påvirke fuglenes hekkesuksess. Viktige fugleområder må derfor skjermes for skadelig aktivitet. BirdLife Vestfold observerte endringer i hekkeforekomstene ved Vealøs naturreservat i Horten etter konserter og fyrverkeri i nærheten sommeren 2022.

Les hele saken
Rik gransumpskog 03.03.2022

Naturødeleggelsene fortsetter i Sandefjord

Tapet av naturmangfold finner sted over hele landet. I Sandefjord forsvinner i disse dager de siste rester av et unikt skogområde, og like ved planlegges et massedeponi i en dal med rødlisteverdier som manglet i konsekvensutredningen. Sandefjord kommunes strategi med å fremstå som «grønn og miljøbevisst» gjør at ytterligere ødeleggelser må stanses.

Les hele saken
17.02.2022

Årsmøte 2022.

BirdLife Vestfold innkaller sine medlemmer til årsmøte.

Les hele saken

Nyhetsarkiv