Hopp til hovedinnhold

Kommentarer til «Hubro - Årets fugl 2008»

Hubroen har blitt sett på som villmarkens fugl fremfor noen annen. Gjennom å velge hubroen som årets fugl i 2008 håper vi, med hjelp av det norske folk, å kunne finne ut mer om denne mytiske og truete fuglearten. Les mer om prosjektet, og bli med på å registrere ropende hubro i vår.

Gå til nyheten

Kommentarer

Boble Hubro / Ugle

Vi kaller disse fulgene på våre kanter Ugle og for vi vet ikke riktig hvilke type ugle det er vi ser eller hører. Vi bor på Ringerike utenfor Hønefoss nærmere bestemt Blommeseter i Norgerhov nedenfor Norderhov kirke. Her holder det til et par går jeg ut fra sent på kvelden og utover natten hoier de til hverandre. En sitter rett utenfor soveværelses vinduet og en sitter nede ved Juveren ( en liten innsjø) og svarer. Vi har sett den på kvelden når vi kjører opp til huset.

Erik Moe Haugen, (23.02.2008)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Kattugle

Hei Erik! Tror at dette er kattugler. Typisk tilholdssted.

(26.02.2008)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Samme sak

Hei, Erik! Har hatt nogenlunde samme opplevelse fra tid til annen, bare i en annen kant av landet. Spekulerte i månedsvis, men fikk etterhvert klarhet i det; et kattuglepar med hete følelser sent på vinteren! Det samme har pågått i årevis på plassen vår. Har blitt en tradisjon.

Kjell (05.03.2008)

Ny kommentarSvar på denne