Hopp til hovedinnhold

Kommentarer til «Norad-støtte til NOFs bistandsarbeid i 2012»

NOF har fått Norad-støtte til to av prosjektene som det ble søkt om midler til i oktober 2011. Det 7-årige prosjektsamarbeidet i Zambia får videre støtte i perioden 2012-2013 men skal utfases i løpet av 2013. Ett nytt prosjektsamarbeid i Malawi er i oppstartsfase med støtte i tre år framover.

Gå til nyheten

Kommentarer

Boble Støtte til NOFs utenlandssatsning

Dette er en veldig bra, og viktig, satsning fra NOFs side! Det er kanskje på sin plass å minne om at NORAD krever at NOF, og andre organisasjoner som mottar støtte til miljøbistand (WWF, Regnskogsfondet, etc.), finansierer deler av prosjektkostnaden selv (10%, hvis jeg ikke husker helt feil). Dette betyr i praksis at for hver 1000-lapp NOF klarer å oppdrive til prosjektene, bidrar NORAD med 9000 kr. Så jeg legger nå inn et årlig trekk på 1000 kr til NOFs satsning på miljøbistand, og oppfordrer alle andre engasjerte NOF'ere (som er opptatt av miljøbistand, internasjonalt fuglevern eller rett og slett liker å reise på fugleturer til fjerne himmelstrøk) om å yte etter evne! Stafettpinnen er herved videresendt!

Kjetil M. (23.04.2012)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Innberetning

Hei, eg har også støttet NOF med dette viktige arbeidet, men på giroen står det "For innberetning må du kontakte NOF med ditt fødselsnummer". Korleis gjer ein det? Tenkte eg fann ein måte å gjera det på her, men det finn eg ikkje. Burde vera betre info om saka.

Takk for at de gjer noko med det.

Pascale (20.12.2012)

Ny kommentarSvar på denne