Hopp til hovedinnhold

Kommentarer til «NOF vil jobbe mer i utviklingsland»

NOF har vært engasjert i noen få prosjekter i Afrika de siste 15 årene. Arbeidet har tatt utgangspunkt i viktigheten av å arbeide for vern og bærekraftig bruk av naturressurser i områder med stort biomangfold og flere utrydningstruede fuglearter. Nå vil NOF utvide sitt engasjement i utviklingsland.

Gå til nyheten

Kommentarer

Boble Mer informasjon?

Det hadde vært interessant å få flere detaljer om resultatene det vises til fra Zambia. En reportasje fra Zambia var på trykk i Vår Fuglefauna nr 4/2010, men her stod det mest om utfordringer og hva som vurderes som viktig i møte med lokalbefolkningen. Leser gjerne en oppdatert sak om resultatene så langt! Tror dette også er viktig for potensielle givere.

Øivind Egeland (20.11.2011)

Ny kommentarSvar på denne

Boble SV: Mer informasjon?

Hei

Takk for tipset. Jeg er nylig ansatt i NOF som bistandsrådgiver og har akkurat kommet hjem fra et besøk til vår zambiske partnerorganisasjon, så jeg er faktisk i ferd med å skrive om inntrykk derfra nå som etterhvert skal legges på NOFs nettsider. Jeg er imponert over resultatene som er oppnådd så langt, og håper artikkelen vil skape større interesse for NOFs bistandsengasjement.

Frøydis Kvaløy (01.12.2011)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Giverglede!

Det er svært hyggelig at det har kommet inn bra med penger så langt, etter hva jeg hører. Håper folk fortsetter å gi. I stedet for gaver, ønsket jeg meg penger til et godt formål på fødselsdagen min for litt siden. Herved er pengene pluss litt juleekstra fra meg overført til NOFs bistandsarbeid. Oppfordrer andre til å gjøre det samme i det nye året!

Christian Steel (30.12.2011)

Ny kommentarSvar på denne