Hopp til hovedinnhold

Kommentarer til «Starene feltstasjon: spennende nyhet i Hedmark»

I slutten av september er det offisiell åpning av Starene feltstasjon i Stange kommune i Hedmark. Stasjonen er bygget på dugnad av medlemmene til Våtmarksgruppa i NOF avd. Hedmark, og vil være et tilbud til alle som ønsker å se hvordan våtmarksgruppa arbeider og hvilket rikt fugleliv området har å by på.

Gå til nyheten

Kommentarer

Boble Fantastisk arbeid & resultater

Fantastisk arbeid som NOFs våtmarksgruppe legger ned! Imponert over resultatene. Gledelig med det gode samarbeid med grunneier og landbruket forøvrig. Lykke til med åpningen og videre arbeid!

Rune Solvang (28.08.2012)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Kjekt å se at det er mulig....

....for med utgangspunkt i Jæren og bondekulturen der, så virker dette som en beskrivelse fra en annen planet. Jeg misunner dere det gode samarbeidsklimaet dere har med grunneierne, det er ingen selvfølge at slikt kan la seg realisere over alt, dessverre. Men kanskje en gang i fremtiden?

Alf Tore Mjøs (01.09.2012)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Gratulerer

NOF Hedmark og våtmarksgruppa kan ikke gis nok ros for hva de har fått til her. Trond Vidar Vedum er fantastisk til å skape konfliktløst samarbeid med grunneiere og andre.

Og så må jeg gratulere med en flott åpningsdag, fredag 21. september! Ros til kakebakeren også :)

Håkan Billing (24.09.2012)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Gratulerer!

Gratulerer fra meg og SABIMA også. Imponerende hva våtmarksgruppa har fått til i Hedmark. Vi viser ofte som eksempel til etterfølgelse. Takk for invitasjon til åpningen, som jeg dessverre ikke hadde mulighet til å få med meg.

Christian Steel (03.10.2012)

Ny kommentarSvar på denne