Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Kommentarer til «NOF vil vokse - med RSPB som rådgiver»

Kommentarer til «NOF vil vokse - med RSPB som rådgiver»

The Royal Society for the Protection of Birds (RSPB) er den største naturvernorganisasjonen i Storbritannia, med i overkant av èn million medlemmer og 1700 ansatte! To av de ledende organisasjonsbyggerne i RSPB besøkte NOF denne uke for å gi råd om hvordan NOF kan vokse.

Gå til nyheten

Kommentarer

Boble Promotion

Folk flest er vel som sauene, de går helst i flokk og følger en eller annen leder eller forbilde. Hva med å prøve å få noen kjendiser interessert i fugler. Får man kjendiser til å promotere fugleinteressen/foreningen kan det sikkert øke antallet betraktelig.

Ide (15.08.2008)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Engasjement i lokalmiljøet

Det foregår i dag et omfattende frivillig arbeid i den desentraliserte NOF organisasjonen. Både med hensyn til aktiviteter, medlemsblader med lokalt stoff, engasjement i små og store lokale naturvernsaker osv. Noen ganger kan engasjementet bli så stort at det kunne vært behov for støtte fra den profesjonelle ledelsen i foreningen. Er det noe å gå på her eller er det grunn til bekymring om at det lokale engasjementet nå skal rettes mot innsats for økt sentralisering. Er redd for at det blir en utfordring å beholde motivasjonen lokalt i en slik modell.

Morten Brandsnes (21.08.2008)

Ny kommentarSvar på denne