Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Kommentarer til «Hagefugltellingen 2010 nærmer seg»

Kommentarer til «Hagefugltellingen 2010 nærmer seg»

For tredje året på rad inviterer Norsk Ornitologisk Forening til Hagefugltellingen! Arrangementet går av stabelen helga 30.-31. januar. I fjor deltok 1140 hager, og det ble til sammen sett 68 768 fugler fordelt på 93 arter. I år håper vi på mye større deltakelse.

Gå til nyheten

Kommentarer

Boble "Fuglevenner" uten nett

Veldig bra at NOF samarbeider med hageselskapet. Det gjør nok at infoen når ut til nye grupper og forhåpentligvis enda flere deltar. Men jeg reagerer på at NOF ikke tar i mot registrings skjema (begrunnelsen er at Sekretariatet ikke har tid å legge inn) De fleste har nå nettilgang, men fortsatt er det grupper med Fuglevenner som ikke er på nett. Disse blir ekskludert fra å delta. Jeg er med i både SOF og DOF, og her mottar samtlige medlemmer skjema, med klar oppfordring om å registre via nett. NOF har for øvrig mye å lære av DOF/SOF når det gjelder å markedsføre seg som fuglevernorganisasjon. Jeg registrer nå at det er ting på gang og at det er større fokus på organisasjonsutvikling i NOF. Derfor håper jeg at NOF til neste telling tar i mot skjema for dem som ikke har nettilgang. Etter min mening trenger vi flest mulig deltagere med på et slikt folkelige ”NOF prosjekter”. Vil derfor oppfordre

"hele organisasjonen” til å bruke media aktivt.

Anders Bjordal (21.01.2010)

Ny kommentarSvar på denne

Boble SV: "Fuglevenner" uten nett

De fleste har nå nettilgang, men fortsatt er det grupper med Fuglevenner som ikke er på nett. Disse blir ekskludert fra å delta.

Dette er vel en sannhet med visse modifikasjoner. Fins vel knapt et menneske som ikke kjenner noen med data som kan legge inn infoen for de - men de bør kanskje få vite om muligjheten til å gjøre det på den måten.

Tror litt annonsering eller tipsing til noen av de riksdekkende avisene hadde gjort seg.

Geir (22.01.2010)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Få "Hagefugltellingen" på Artsobservasjoner

I flere år har man i NOF med de faunistiske komiteer savnet et rapporteringssystem hvor alle fugleobservasjoner er samlet. Med Artsobservasjoner.no er dette nå på plass for lengst. Da synes jeg at det er på høytid at også "Hagefugltellingen" på linje med foreksempel "Nattsangere", "Oljeskadde sjøfugler", Jomfruland ringmerking" og "Utsira fuglestasjon" blir et prosjekt her. Dette kan med enkelthet gjøres som et samarbeidsprosjekt mellom "Nettverk for miljøjære" og NOF.

(22.01.2010)

Ny kommentarSvar på denne

Boble SV: Få "Hagefugltellingen" på Artsobservasjoner

Med hilsen Tore Reinsborg

(22.01.2010)

Ny kommentarSvar på denne