Hopp til hovedinnhold

Kommentarer til «Hagefugltellingen 2010»

Førstkommende helg (30.-31. januar) oppfordres alle fugleinteresserte til å telle fuglene de har i sin hage, ved sin bolig eller hytte. Det blir samme opplegg som i fjor — arrangementet foregår samtidig i alle nordiske land. Vil tellingen vise at ekstremkulda på starten av året kostet mange fugler livet?

Gå til nyheten

Kommentarer

Boble Artsobs

Hvorfor brukes ikke Artsobservasjoner til registrering?

(25.01.2010)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Artsobs

Jeg lurte på det samme. Fuglene i hagen (og alle andre steder) registrer jo mange på artsobservasjoner uansett hagefugltelling eller ikke, så jeg ser ikke poenget med dobbeltregistrering?

Kunne ikke bare hagefugltellingen registreres som et prosjekt i artsobservasjoner?

Jonas Langbråten (30.01.2010)

Ny kommentarSvar på denne

Boble SV: Artsobs

Ser nå at Tore Reinsborg har etterlyst det samme i en kommentar til en annen nyhetssak om hagefugltellingen her på siden.

Jonas Langbråten (30.01.2010)

Ny kommentarSvar på denne

Boble En artig ting

Dette var jo en artig aktivtet som absolutt burde vært markedsført mye bredere, det var bare tilfeldig at jeg så en liten notis på dette i en lokal bydeavis på WEB'n.

www.eikernytt.no

Uansett, jentungen teller fuler :) så vi får se om vi kan få lagt inn noe data også. Katta teller siker også for hu ligger i vindu å følger med men det er for kaldt til at hu vil ut

Slurpen (30.01.2010)

Ny kommentarSvar på denne

Boble Bilder til fugletellingen

Jeg har vert med på fugletellingen idag 31.jan 2010. Tatt mange bilder og forsøker å finne en e-postadresse til "Hagefugltellinegn2010" Men finner den ikke. Hvorfor skal den være så vanskelig å finne? Hilsen Reidar Melbø Helgesen.

Reidar Melbø Helgesen (31.01.2010)

Ny kommentarSvar på denne

Boble E-post til Hagefugltellingen

Hei,

e-post til Hagefugltellingen er fuglevennen@birdlife.no

Magne Myklebust (31.01.2010)

Ny kommentarSvar på denne