Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Om NOF Buskerud
  Siste nytt    Om oss    Bli medlem    Tillitsvalgte    Lokallag    Kalender    Tidsskrift    Kontakt oss    

Om NOF Buskerud

Blåmeis

Buskeruds fylkesfugl blåmeis. Foto: Arne Nævra (Opphavsrett: Arne Nævra) Større bilde

Vedtekter NOF avd. Buskerud

Last ned (PDF)

Norsk Ornitologisk Forening (NOF) avd. Buskerud ble dannet i 1977, og har i dag over 450 medlemmer. Vi arbeider for å øke kunnskapen om fuglelivet og for vern av fuglenes leveområder. Du er hjertelig velkommen som medlem, og vi kan tilby spennende møter og ekskursjoner i våre lokallag. Vi har lokallag i Øvre Eiker og Drammen og omegn, som er åpne for alle. Vi utgir også nett-tidsskriftet Buskskvetten på våre nettsider: http://www.nofbuskerud.net

Foreningens adresse er: NOF avd. Buskerud, c/o Steinar Stueflotten, Damenga 19, 3032 Drammen

Mail: buskerud@birdlife.no

Tlf: 913 34 123

 

Vedtekter for NOF avd. Buskerud

Se pdf-fil til høyre: 

 

LRSK Buskerud

Den lokale rapport- og sjeldenhetskomitéen (LRSK) har som oppgave å kvalitetssikre observasjoner av uvanlige og sjeldne fugler i Buskerud. Resultatet av arbeidet med oversikt over forekomsten til disse artene, publiseres i egne årsrapporter i tidsskriftet Buskskvetten. Rapportering av dine funn og innsending av sjeldenhetsrapport med beskrivelse av arter der dette kreves, gjøres på Artsobservasjoner.no.

 

Støtt oss med din grasrotandel!

NOF avd. Buskerud er registrert som mottaker av Grasrotandelen hos Norsk Tipping. Det betyr at du som spiller hos Norsk Tipping, kan støtte vårt fuglevernsarbeid ved å gi 7 % av spillesummen til foreningen uten at dette koster deg noe ekstra eller påvirker dine vinnersjanser.

Du kan tilknytte vår forening NORSK ORNITOLOGISK FORENING AVDELING BUSKERUD organisasjonsnummer 920 529 674 som mottaker av grasrotandelen på flere måter:

1.     Hos kommisjonær ved å oppgi foreningsnavn eller organisasjonsnummer

2.     Via Norsk Tippings nettside

3.     Via SMS, send GRASROTANDELEN 920529674 til 60000

Tusen takk til alle som vil støtte oss :)