Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen:

Velkommen til NOFs nye nettsted

Prosessen med å lage de nye nettsidene til Norsk Ornitologisk Forening har tatt sin tid, men nå kan vi endelig presentere dem. NOF vil i framtiden satse mer på å presentere nyheter om fugler, fuglekikking og naturforvaltning på internett, i tillegg til i medlemsbladet Vår Fuglefauna.

Av Frode Falkenberg

Publisert 20.03.2006

Sidene er oppdelt i fem hovedtema som omfatter det meste av NOF sin aktivitet:

  1. Organisasjonen (adresser, fuglevakta, styrer, komiteer, tidsskrifter, fond og fylkeslag).
  2. Fuglekunnskap (prosjekter, årets fugl, arter og områder - det jobbes forøvrig med presentasjoner av alle norske fugler under dette temaet)
  3. Engasjer deg! (aktiviteter og opprop)
  4. Internasjonalt (fugler og ornitologi utenfor Norge)
  5. Forvaltning (norsk fugleforvaltning)

Nyhetene på nettsidene er nå organisert i en database, og blir fordelt på tema. Når stoffmengden blir mer rikholdig vil vi også integrere en søkefunksjon. De fleste tema vil også få utvidet andelen av bakgrunnsstoff framover. Vi vil også lage et nyhetsbrev som sendes ut til de som ønsker det, med de siste sakene på nettstedet.

Vi håper at sidene er brukervennlige og faller i smak, og tar gjerne imot innspill. Om du skulle oppdage feil så ønsker vi å få beskjed om det. Skulle du ha en god nyhetssak eller noe du synes fortjener oppmerksomhet, ta gjerne kontakt med oss på e-post: nof@birdlife.no.

Nettsidene er designet og utviklet av Odd Johan Berland og Frode Falkenberg.