Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen:

Meld deg inn i NOF nå

Hvis du har tanker om å bli medlem i NOF eller melde inn familiemedlemmer i foreningen er tiden inne for å gjøre dette akkurat nå. Hvis du melder deg inn nå vil medlemskapet gjelde for 2014, og du vil få maksimalt ut av ditt medlemskap.

Av Norsk Ornitologisk Forening

Publisert 22.11.2013

Meld deg inn i NOF

NOF tilbyr nå medlemskap for 2014 og vi oppfordrer alle dere fugleinteresserte lesere til å melde dere inn som medlemmer i foreningen. Som medlem kan du velge mellom en rekke flotte tidsskrifter, spennende fugleturer og møter rundt om i organisasjonen. I tillegg støtter du vårt viktige arbeid for å ivareta fugler og natur.

Meld deg inn via vår innmeldingsside.

Familiemedlemskap i NOF

Dersom du allerede er medlem og har flere fugleinteresserte personer i familien kan du melde inn disse som familiemedlemmer. Familiemedlemskap er en tilleggskontingent som kan tegnes av seniormedlemmer som allerede betaler grunnkontingent. Alle i husstanden kan da føres opp som medlemmer og det koster totalt kr. 100 uansett antall familiemedlemmer. Send oss melding om navn og fødselsår på familiemedlemmer du vil melde inn til medlem@birdlife.no, så skal vi fakturere dette sammen med din øvrige medlemskontingent for 2014.

Medlemskontingenten består av forskjellige elementer og du kan lese detaljene om dette her.

Velkommen som medlem i NOF!

Mer om oss

Havørn
Bli medlem av NOF og støtt fuglevernet i Norge! Last ned (PDF)