Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen:

Kommenter nyhetene på birdlife.no

Nå kan du legge inn dine kommentarer til nyhetssakene på birdlife.no. Mange ønsker å si sin mening om det som skjer i fugleverdenen, og vi håper at funksjonen kan bidra til at medlemmene enklere kan formidle sine budskap til både NOF og andre. NOF ser fram til mange interessante innlegg.

Av Frode Falkenberg

Publisert 28.02.2007

Retningslinjer

Brukere av kommentarfunksjonen er selv personlig ansvarlig for de innlegg de sender inn. Vi har forløpig valgt å ikke bruke innlogging for at man skal kunne legge inn kommentarer. Vi oppfordrer de som legger inn kommentarer til å signere med fullt navn, men anonyme innlegg blir også akseptert.

Det forventes at brukerne tar hensyn til hverandre og viser alminnelig god folkeskikk. NOF innestår ikke for synspunkter og informasjon ut over dem vi selv framfører.

Innlegg som har et obskønt eller støtende innhold er uønsket. Vi tillater heller ikke personangrep, trakassering, personlige krangler eller annet som strider mot vår oppfatning av allminnelig folkeskikk. Det er ikke tillatt å formidle reklame eller selge varer. Alle innlegg skal relateres til den nyhetssak de legges inn under. Gjør de ikke det, blir de slettet uten nærmere begrunnelse.

Hvis du er av den oppfatning av at innlegg er injurierende, eller på andre måter er i strid med de nevnte reglene, norsk lovgivning, forskrifter, avtaler eller etiske retningslinjer ber vi deg ta kontakt på e-post webmaster@birdlife.no. Grove eller gjentatte brudd på disse retningslinjene kan medføre utestengelse i en periode eller permanent. Alle innlegg logges med IP adresse og kan eventuelt spores tilbake til avsender.

NOF forbeholder seg retten til å redigere eller eventuelt slette ethvert innlegg i dette forumet uten nærmere begrunnelse. NOF forbeholder seg også retten til å benytte seg av innlegg som blir postet i vårt medlemsblad, Vår Fuglefauna.

Kommentarer til nyheten (1)