Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen:

NOF har passert 10 000 medlemmer!

Norsk Ornitologisk Forening (NOF) har for første gang passert 10 000 betalende medlemmer! Det er situasjonen etter flere år med en positiv medlemsutvikling, og som igjen er et resultat av en stigende fugleinteresse og en økt omtanke for naturarven i den norske befolkning.

Av Magne Myklebust

Publisert 19.12.2018

Det siger på med nye medlemmer til Norsk Ornitologisk Forening, og den 18. desember passerte organisasjonen 10 000 betalende medlemmer. NOF har i flere år hatt som mål å nå den «magiske grensa» på 10 000, og når dette målet nå er nådd legger organisasjonen naturligvis lista enda høyere. NOFs generalsekretær Kjetil Aa. Solbakken sier i en kommentar «at NOF blir sterkere for hver måned som går. Vi får stadig flere medlemmer noe som setter oss i en bedre posisjon til å utføre jobb nr. 1 – å ta vare på fuglelivet og den norske naturarven. Vi håper at enda flere får øynene opp for gleden av fugler og natur, og melder seg inn i tiden som kommer».

Mange nordmenn har nok hørt om NOF for første gang de siste tre-fire årene. Foreningen har hatt en omfattende utadrettet virksomhet – noe som har vært veldig viktig og nødvendig tatt i betraktning utfordringene norske fugler og økosystemer står overfor. Vi merker responsen fra befolkningen på et stigende medlemstall. Dette er svært gledelig, og innebærer at NOF blir en stadig viktigere organisasjon innenfor fugleinteresse, fuglekunnskap og naturvernarbeid i Norge.

Meld deg inn i NOF her

 

 

Fugletårn Øra
Rike naturopplevelser står i kø når du blir med på turene til Norsk Ornitologisk Forening. Her fra fugletårnet på Øra, Fredrikstad i Østfold. FOTO: Rune Aae