Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen:

Natur og Fritid AS runder 10 000 000

NOFs egen salgskanal Natur og Fritid AS nådde i forrige uke en milepæl da omsetning i løpet av året rundet 10 millioner. Utviklingen har i mange år pekt i positiv retning for Natur og Fritid, og det viser at butikkens tilbud treffer godt i markedet blant naturinteresserte og hos NOFs medlemmer.

Av Morten Ree

Publisert 20.12.2007

Norsk Ornitologisk Forening har en målsetting om å gi sine medlemmer en mulighet å skaffe seg litteratur og utstyr til å utvikle å drive sin natur- og fugleinteresse på en best mulig måte. Dette tilbudet mener vi i høyeste grad blir tilfredsstilt gjennom Natur og Fritid.

Når omsetning i år bryter den magiske 10 millioners-grensen så viser dette at Natur og Fritid vinner markedsandeler langt ut over NOFs medlemsmasse. Daglig leder Jan Erik Røer har bygd opp et bredt varespekter og en effektiv salgskanal hvor internett spiller en sentral rolle. Det er bare å gratulere Jan Erik og butikkens to andre ansatte, Runar Jåbekk og Vegard Bunes for sin store arbeidsinnsats. I tillegg synes jeg vi også bør gratulere oss selv, ettersom vi som medlemmer er selve grunnpilaren i driften av Natur og Fritid.

Natur og Fritid

Figur som viser omsetningen til Natur og Fritid
Utviklingen på omsetning i Natur og Fritid AS i perioden 1997–2007 (omsetningstall i 1000).

Kommentér nyheten