Forsiden
Du er her: Forsiden > Organisasjonen > Kjempetilbud på Norsk Vinterfuglatlas!

Kjempetilbud på Norsk Vinterfuglatlas!

Av Magne Myklebust (01.12.2009)

Har du ennå ikke skaffet deg klassikeren Norsk Vinterfuglatlas? Boken lanseres nå på tilbud til kun kr. 198! Boken har omtale av alle fuglearter som kan påtreffes i Norge vinterstid, med utbredelseskart og flotte bilder. Boka er i alt på 496 sider og hele 3 200 fugleinteresserte har bidratt med data til boka.

Vinteratlas

Større bilde

Boka presenterer vinterforekomsten til alle registrerte arter, med fyldige kart og bilder av alle fuglearter i vintermiljø. Mer enn femti forfattere, forskere og amatører, har bidratt til bokverket, som også inneholder en generell del om fuglelivet vinterstid i Norge. VinterAtlaskomiteen håper at boka skal bli stående som et sentralt referanseverk om fuglefaunaen i Norge. Samtidig har komitéen forsøkt å skape en lettlest bok som er interessant for alle fugleinteresserte.

Både bokutgivelsen og prosjektet er først og fremst et resultat av enorm frivillig innsats av NOF-medlemmene. I tillegg har Direktoratet for naturforvaltning støttet prosjektet i stor grad, både underveis og i forbindelse med bokproduksjonen. Årets julegave i fuglemiljøet?

Bestill boken her

emneord Emneord: Norsk Vinterfuglatlas tilbud

kommentarer Kommentér nyheten