Hopp til hovedinnhold

Organisasjonen:

De nye skjortene fra NOF - den perfekte julegave

NOF har produsert en serie T-skjorter og en sweatshirt som passer utmerket som julegaver for både barn og voksne. Motivet er en kongeørn, og på T-skjortene er NOFs logo plassert på armen. På den flotte sweatshirten er logoen plassert på brystet. Bestill nå - så får du produktene før jul!

Av Magne Myklebust

Publisert 06.12.2010

NOF får mange henvendelser fra medlemmer som ønsker å kjøpe NOF-klær, det være seg T-skjorter, caps osv. Vi tar naturligvis dette på alvor, og har en stund nå jobbet med en kolleksjon av T-skjorter og sweatshirts. De nye skjortene ankom Natur og Fritid fra produsenten i dag, og NOF håper og tror de vil falle i smak hos medlemmene. Vi har lagt stor vekt på at skjortene skal ha god kvalitet, og valgte en produsent som var kjent for å levere akkurat det. Motivet er av en ung kongeørn i flukt, og det er stilisert ut fra et foto som ørneforsker Jan Ove Gjershaug generøst har stilt til disposisjon.

Skjortene er produsert i miljøvennlig økologisk bomull, for de farger og størrelser der dette har vært tilgjengelig fra produsenten. Du bestiller skjortene hos Natur og Fritid.

Les mer og bestill her

Mørk T-skjorte
Her ser vi den nye NOF T-skjorten i en av fire tilgjengelige farger. FOTO: Natur og Fritid
Sweatshirt
Sweatshirten er tilgjengelig i mørkeblå farge. FOTO: Natur og Fritid

Kommentér nyheten